reklama
 
ohodnotit

Mistr zločinu

Criminal

Další název:
Zločinec
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
87 minut
„Když přijdete na to, jak to bylo, už je pozdě.“

Celkové hodnocení filmu Mistr zločinu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.7% (26 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.8.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2008
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.9.2007
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.5.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2009
caseyjones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.8.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2012
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2007
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.4.2014
Nikotyna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.1.2014
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2012
sotyp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.2.2016
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.2.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2007
EVZENI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.6.2012
Grassazione
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2009
jureff
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2015
vicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.5.2007
leosdaly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52718minih52718Angel Face (1952) 
n
minih41470minih41470Krasavice (2000) 
Beautiful n
minih21961minih21961V přístavu (1954) 
On the Waterfront n
minih27591minih27591Alenka v říši divů (1999) [TV film] 
Alice in Wonderland n
minih156044minih156044Děda nebo trenér (2004) 
Personal Sergeant n
minih18897minih18897Skandál (1976) 
Scandalo n
minih51389minih51389Zbloudilci (1997) 
Strays n
minih25338minih25338Kouř (1991) 
kouř n
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n
minih27862minih27862Šeherezáda a gentleman (1990) 
Les 1001 nuits n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Devět královen (2000)

 Devět královen (2000)
Devět královen n
Nueve reinas
Žánr: komedie / krimi
Země: Argentina
Režie: Fabián Bielinsky

(---)

Hodnocení filmu

57.7 % (26)
4   - argenson
6   - curil
5   - georginaa
6   - LenC2
6   - BinLADIN
1   - Mlapiska
5   - Snura
7   - satyr
6   - caseyjones
6   - Kycky
6   - olgab
5   - petule611
6   - rosta12
5   - extremek.c
10 - Gremmie
4   - Nikotyna
7   - Jerzi
2   - sotyp
8   - tvo
3   - Vinař

TV Program

ČT1 - Záchranáři (2003) [TV seriál]

15:05 - 15:55

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Martin Luther

14:25 - 15:20

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:10 - 16:05

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:30 - 15:35

42 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152352
Osobností: 636505
Fotografií: 578387
Plakátů: 275660
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Silnice (1972) [TV film]

Silnice
Profesor po přednášce, chce   odejet autem z Brna do Prahy a   zrovna natrefí na zloděje,   kterému se zalíbilo jeho   auto. Neztratí hlavu a   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.282