reklama
 
ohodnotit

Mistr Kampanus [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
80 minut
„Příběh o cti a svědomí z doby pobělohorské.“

Celkové hodnocení filmu Mistr Kampanus

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.8.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2008
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2007
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30403minih30403Otec neznámý aneb cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (2001) [TV film] 
Otec neznámý aneb cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka n
minih12192minih12192Mayerling (1936) 
Mayerling n
minih36655minih36655Švindlíři (2003) 
Matchstick Men n
minih70002minih70002Návrat Cisco Kida (1939) 
Return of the Cisco Kid n
minih24104minih24104Zrodila se hvězda (1937) 
A Star Is Born n
minih52516minih52516Ukradená nevinnost (2007) [TV film] 
My Baby Is Missing n
minih40904minih40904Kamarádi (1969) [TV seriál] 
Kamarádi n
minih109937minih109937Šílenci na táboře (2001) 
Happy Campers n
minih73510minih73510Květinářka (2009) [TV film] 
Flower Gilr n
minih32736minih32736Kašlu na lásku (2003) 
Down With Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74 %
7   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
8   - hvezdyn
8   - REKBRIT
7   - Faye
8   - melakara
7   - fred.appl
8   - xebece
7   - AgentBláha
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146276
Osobností: 621307
Fotografií: 550457
Plakátů: 262179
Obsahů a biografií: 134131

Poslední komentáře

Opožděná vražda (2015) [TV epizo...

Opožděná vražda
Zajímavé téma -   Zavražděný starý pán na   vesnici kde se za komančů,   ale i po válce děla spousta   nepěkných věcí. Do toho   skupina toxíků, špatné   rodinné věci a je   podezřelých jak naseto:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Sanitka 2: Díl čtvrtý (2013) [TV...

Sanitka 2: Díl čtvrtý
Solidní díl, tentokráte se   moc neřešila milenecká   vzplanutí a podobné věci,   ale bylo dost zásahů atd.   Jinak dobří herci a občas i   humor, sleduji napodruhé a   nejsem rozhodně zklamán.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Psanci a andělé (2016)

Psanci a andělé
Zajímavý western. Parta   lupičů utíká před   spravedlností a dočasný   úkryt na noc najdou na farmě   u hranic. Zde se odehraje   Tarantinem více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Nebezpečná záměna (2016) [TV fil...

Nebezpečná záměna
Podprůměrná kriminálka,   kde akce je hodně málo.   Neustálé dohadování po   telefonu s únoscem, do toho   spory s bývalým manželem,   jeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Válečná řežba to je, ale   vzhledem k roku natočení   1987, je to slabší a hlavně   ne tak úplně dle skutečné   předlohy. Připomíná mně   to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.621/0.586