reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Miss Marplová: Vrah na lodi

Murder Ahoy

Další název:
Mörder ahoi!
Žánr:
Rok:
1964
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Miss Marplová: Vrah na lodi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2010
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.7.2012
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2009
Majdulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.9.2010
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2011
labelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78843minih78843No moriré sola (2008) 
No moriré sola n
minih41462minih41462MXP - Mimořádně extrémní primát (2003) 
MXP: Most Xtreme Primate n
minih47078minih47078Letní bouře (2000) [TV film] 
Storm in Summer, A n
minih49730minih49730Pláč sovy (2009) 
The Cry of the Owl n
minih20087minih20087Synové Velké medvědice (1965) 
Die Söhne der Grossen Bärin n
minih13923minih13923Někdo to rád horké (1959) 
Some Like It Hot n
minih20168minih20168Šest medvědů s Cibulkou (1972) 
Šest medvědů s Cibulkou n
minih24272minih24272Železný kříž (1976) 
Cross of Iron n
minih19132minih19132Smrt na Nilu (1977) 
Death on the Nile n
minih32934minih32934Elixír a Halíbela (2002) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
8   - jarda53
7   - hledasenik
9   - REKBRIT
7   - Majdulka
8   - PERNIKAR
10 - labelle

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.974/0.95