reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Miss Marplová: Kytice voskových květin

Murder at the Gallop

Další název:
Der Wachsblumenstrauß
Žánr:
Rok:
1963
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Miss Marplová: Kytice voskových květin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.9.2010
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.2.2012
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2011
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2011
labelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46694minih46694Bryan Adams - Live At Slane Castle (2001) [DVD] 
Bryan Adams - Live At Slane Castle n
minih3067minih3067Andělské srdce (1987) 
Angel Heart n
minih83384minih83384Tajemství kruhu (2011) [TV seriál] 
The Secret Circle n
minih12558minih12558Miss Marplová: Čtyři ženy a vražda (1964) 
Murder Most Foul n
minih11201minih11201Laurel a Hardy (1965) 
Laurel and Hardy's Laughing Twenties n
minih51265minih51265Pátrací oddělení (2006) [TV seriál] 
Section de recherches n
minih97848minih97848Grave Encounters 2 (2012) 
Grave Encounters 2 n
minih110436minih110436Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál] 
Agents of S.H.I.E.L.D. n
minih92570minih92570Každá smůla jednou končí (2012) 
Frisch gepresst n
minih47266minih47266Akta X: Chci uvěřit (2008) 
The X-Files: I Want to Believe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
7   - jarda53
9   - hledasenik
9   - REKBRIT
9   - Johnny1
8   - PERNIKAR
10 - labelle

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

88 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

63 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

38 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141397
Osobností: 605755
Fotografií: 526171
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.487/0.465