reklama
 
ohodnotit

Mio, můj Mio!

Mio, moj Mio

Další název:
Мио, мой Мио; Mio min Mio
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1989
„Filmový přepis pohádky Astrid Lindgrenové o malém princi, jenž přemohl strašlivého Pána Země věčné noci.“

Celkové hodnocení filmu Mio, můj Mio!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.3.2009
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.10.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2010
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.5.2015
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.9.2015
adore.a
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4972minih4972Casper a strašidla (1995) 
Casper and Angels: The Boo Zoo n
minih39813minih39813Probuzená smrt (2004) 
Wake of Death n
minih47912minih47912Oko dravce (2008) 
Eagle Eye n
minih41624minih41624O líném Honzovi (1977) [TV inscenace] 
O líném Honzovi n
minih39977minih39977Pán z Ballantrae (1953) 
The Master of Ballantrai n
minih41278minih41278Posedlá (2002) 
Blessed n
minih43433minih43433Ať přiletí čáp, královno! (1988) [TV film] 
Ať přiletí čáp, královno! n
minih2420minih2420A co Bob? (1991) 
What About Bob? n
minih35893minih35893Král a zloděj (1991) [TV inscenace] 
Král a zloděj n
minih50841minih50841Mé hvězdy a já (2008) 
Mes Stars et moi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
4   - curil
9   - rimeon
7   - Jarda.ftr
5   - Krikri
10 - POČÍTAČ
8   - adore.a

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - akutní leuké...

19:20 - 19:40

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615093
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.429/0.393