Duben
ohodnotit

Minority Report

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
145 minut
Premiéra v ČR:
26.9.2002
„Každý utíká… Každý bude dopaden.“

Komentáře k filmu Minority Report

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2012
MINORITY REPORT

Fantastické,   inteligentní sci-fi, skvělá   futuristická jízda, jak ji   umí podat jen mistr   Spielberg. Vize budoucnosti je   opřena o vědecké domněnky   a podklady, doplněná o   zajímavý krimi námět a   umocněná famózní režií i   výbornou hereckou jistotou v   podání Toma Cruise.

Film upoutá   úžasně vypracovaným   prostředím budoucnosti.   Svět Minority report je   budovaný velmi zdařile z   technologií dneška a   technologií, které jsou v   blízké době očekávány   nebo plánovány. Působivý   svět v americkém provedení   se vším, co k tomu patří.   Divák si na tento svět   rychle přivykne, začne po   něm toužit a jen se ukájí   jeho fantastickým   vzhledem.

Jde o   mimořádně zdařilou sci-fi,   je to inteligentní, dějově   nabušená a vizuálně   úchvatná pecka. Spielbergovi   se podařilo natočit film,   který je nejen úžasnou   podívanou, co se vizuální   stránky týče. Stejně   vynikající je i   rozpracování zápletky v   první polovině filmu.   Škoda, že ve stejném tempu   nepokračoval i v druhé   půlce, která malinko trpí   překombinovaným děje.   Přesto je Minority Report   skvělá záležitost, která   se nedrží striktně   předepsaných pravidel   žánru. Do pevných sci-fi   thrillerových základů   občas vnese trochu   ironického nadhledu navíc a   to je více než   chvályhodné.
Dobrý   scénář zpracoval Spielberg   tak, jak umí jen on.   Základem je originální   námět. Tvůrci dokázali   vytrhnout kostru původní   povídky, obalit ji moderním   vzhledem i zajímavými   postavami. Vznikl tak   dokonalý příběh se   skvělými triky, doplněný   výbornou prací s kamerou.   Snímek vhodně doplňuje   skvělá hudba Johna Williamse   a vše je korunováno   skvělými hereckými výkony.   Kromě již zmíněného Toma   Cruise stojí za pozornost i   Colin Farell. Stejně jako ve   všech svých ostatních   počinech, je vidět urputná   snaha režiséra zachovat za   každou cenu happyendový   závěr, který po slušně   rozjeté akci působí trochu   uměle. To je snad jediná   malá bolístka na tomto   filmu.

Jinak   ale není co dodat. Sice   původně ryze komerční, ale   precizní a dokonale   natočený příběh, který   povyšuje tuctovou zábavu na   něco víc. A výsledek je   skvělý. Musím říct, že   vznikl téměř dokonalý   snímek o tom, že systém   nemusí fungovat ani v   přetechnizované   futuristické společnosti.   Ideální sci-fi film, ze   kterého jsem v žádném   případě nebyla zklamána.
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Steven Spielberg natočil   jedno z nejlepších sci-fi   podle povídky Philipa K.   Dicka.Představte si   svět.Svět bez   vražd.Oddělení PreKrim   zatýká vrahy za budoucí   vraždy, které   spáchají.Systém je   dokonalý dokud nejde o   tebe.Přesně toto se stane   policistovi Johnu   Andertonovi.Režisér tu   rozjel stylizovanou,   zajímavou a napínavou   podívanou jak by svět   vypadal bez vražd,   znásilnění...Budoucnost   každého člověka by byla   nejistá.
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Dokonalý sci-fi thriller.   Spielberg ukázal, že umí a   Cruise zde předvádí to   nejlepší. Film je do detailu   promyšlený, skvěle   natočený, zahraný a   rozhodně to je ten typ filmu,   který by se měl vidět   vickrát. Perfektní film.
Manučao
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2018
Vizuálna extratrieda, ktorá   predbehla svoju dobu.   Spielberg bol prosto macher na   sci-fíčka a Philip K. Dick   macher na predlohy.
leva2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2008
O tomhle filmu se nemá cenu   moc rozepisovat. V tom snad   každý musí vidět   pětihvězdičkové zboží.   Výčet dokonalostí: slizká   postava Colina Farrella (ta   žvýkačka a ten knírek ho   dělají nádherně   nesympatického); Peter   Stormare taktéž bombový, k   filmu skvěle padnoucí hudba;   atmosféra reálné   budoucnosti; kvalitní Tom   Cruise, ale hlavně ten   SCÉNÁŘ A REŽIE. Pro mě   možná nejlepší   Spielbergův film.
wawer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2007
Takhle nějak bych si   představoval ideální sci-fi   thriller. Poutavý a chytrý   příběh naprosto mistrovsky   převeden na plátno   Spielbergem a k tomu   vynikající herecké výkony.   Co k tomu dodat
Hellish_Satanica
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.8.2006
Toto je film přesně dle   mého gusta. Zajímavý a   výborný příběh, kromě   toho perfektní zpracování a   vizuální efekty, a i když   opravdu ale opravdu strašně   nemám ráda Toma Cruise, tak   mi tento herec dojem z filmu   nepokazil a je to jeden z   mých "nej". Kdo   rád sci-fi, ať se rozhodně   podívá. A naše policie, ať   se podívá povinně :-)))
Jersey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2009
Everybody runs
Minority report je dokonalou   ukázkou Spielbergova   mistrovství. Výborné   vizuální efekty. Akční   scény jsou natočeny   neuvěřitelně realisticky a   svým rychlým tempem vás   skvěle vtáhnou do děje.   Díky vynikajícímu   scénáři a všem těm   spielbergovským   "poutačům" si   budete připadat jednou jako   účastník (parádně   natočené) automobilové   honičky a jindy zase jako   futuristický polda v akci.   Skvělá práce, Stevene!
kecup.007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Pana scientologa moc nemusim,   ale ruku na srdce, v tomto   filmu byl hodne hodne dobry.   Krom dobreho scenare   (vychazejiciho z dobre   predlohy) a atmosfery blizke   budoucnosti (mrazi me, jak se   nektere sci-fi vize ze 7 let   stareho filmu uz dnes   zhmotnuji) musim vyzdvihnout i   dobre davkovany kvalitni humor   - scenka kdy Tomik bezi za   svyma kutalejicima se ocnima   bulvama a lovi je z kanalu   nema chybu ...   "Připravte si   blitkobušky" :)
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Minority Report
Každý utíká, říká   hezoun Tom Cruise.
Ani   chvilku jsem se nenudil,   pečlivě jsem se snažil   předpovídat co přijde teď   a strašně jsem Johnu   Andertonovi fandil. Nejprv   jsem si říkal, že by bylo   dobré, mít nějaký podobný   systém jako v PreKrimu,   který by nás informoval o   budoucích vraždách, ale co   kdyby mě jednou označil   také za vraha? Ještě že   nežiji v budoucnosti...
charlie1612
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2019
Mimořádně povedené   zpracování stejnojmenné   povídky Phillipa K. Dicka.   Děj je proti povídce jen   mírně upravený.   Znázornění budoucnosti je   podmanivé, podložené   skvělou vizualizací. Děj   má napětí a tah a s   překvapivým závěrem   odpovídajícím předloze.
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2009
Spielberg konečně jiný
Režisér Steven Spielberg   nepatří mezi moje oblíbené   režiséry,protože v jeho   filmech fatálně chybí   momenty   překvapení.Režíruje   krásné filmy díky   originálním příběhům,ale   vše je jaksi až   "primitivně"   srozumitelné bez toho,aby   divák o ději sám   přemýšlel.
Proto mě   opravdu velmi příjemně   překvapil film Minority   Report.Děj je velice   zajímavý díky tomu,že   Spielberg nabízí nové   originální situace,které v   podobných filmech nejsou k   vidění.Režisér navíc   nechává diváka hádat až   do samotného konce hlavní   zápornou postavu.Za to   patří Spielbergovi ode mě   konečně uznání.Film je   zajímavý také tím,jaké   nás asi očekávají   technické novinky v   budoucnosti.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2010
Rok 2054.John Anderton pracuje   ve společnosti PreKrim,   zaměřující se na násilnou   trestnou činnost, konkrétně   vraždy. Díky Tušitelům,   médiím které vidí   budoucnost je veškerou prací   policistů lokalizovat   dějiště, zjistit jména a   být včas na místě   budoucího činu. Díky této   vychytávce se ve Washingtonu   už šest let nestala vražda.   John je o neomylnosti   Tušitelů jako všichni   ostatní plně přesvědčen.   Ale jenom do té doby, než   označí jako budoucého vraha   jeho maličkost…
Spielberg mě zatím nikdy   nezklamal, ale na druhou   stranu mých setkání s jeho   filmy zatím nebylo tolik. I   tenhle je povedenej a z   největší části za to   může velmi dobře   promyšlený příběh.   Největší strach jsem měl z   toho, že to na mě bude   příliš složitý a já   nebudu stíhat souvislosti,   ale Spielberg opět dokázal,   že dokáže vytvářet filmy   skutečně pro masy, takže   ani já, inteligence sotva   průměrné jsem neměl   větší problémy:-)   Přestože příběh není   úplně jednoduchý, stále   jsem byl docela v obraze. Ke   konci se mi začínalo zdát,   že snímek se stáčí k   závěru až příliš   rodinnému, což se   naštěstí nestalo, filmu by   to určitě neprospělo.   Přesto je ale posledních   několik obrazů až příliš   stručných (fakt jsem tak   blbej, ale proč všechny ty   milosti?). Během první   zhruba hodiny jsem měl strach   z až příliš   přibývající akce, ale i   zde naštěstí tvůrci včas   přibrzdili a zaměřili se na   to hlavní – totiž vlastní   pátrání. Týhle věci velmi   pomáhá taky obsazení –   Cruise je solidní, Farrell   však nepříliš výraznej,   stejně jako Max von Sydow,   zato Samantha Morton je   skvělá, stejně jako už   klasik Peter Stormare ve své   docela typické roli (nevím,   možná mám pro tohodle   chlapa jenom slabost, ale jsem   vážně jedinej kdo si   myslí, že by si konečně   zasloužil pořádnou HLAVNÍ   roli?!). S režisérem také   už klasicky spolupracuje John   Williams co se týče hudby a   ano – opět je skvělá.   Škoda nepříliš výrazné   atmosféry, protože tenhle   film se určitě dal   dotáhnout na plnej počet   bodů. Ale i takhle se mi to   moc líbilo…Zkrátka další   sci –fi příběh   (tentokrát podle Philippa   K.Dicka) a další povedenej   film…
huron
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2006
Další perla ve Sielbergově   filmografii, vizuálně   dokonalá akce s originálním   scénářem. Další film, u   kterého jsem ujel, podobně   jako u Umělé inteligence -   fascinuje mě tato   alternativní hi-tech   budoucnoust, dokonalá v   každém detailu.
majkronyk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2018
15 let mi trvalo, než jsem   sena tenhle film podíval a   musím říct, že jak se   blíží do kin nové sci-fi   od Spielberga, tak je to to   pravé, abych si uvědomil,   že na to určitě půjdu.   Vizuál nádhera, příběh   perfektní, i když potom už   trochu předvídatelný. Hudba   mi nejdřív moc neseděla,   ale potom jsem si na ni zvykl.   8-9/10 je myslím více než   přijatelné hodnocení.
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Radost pohledět na toto   Spielbergovo úchvatné dílo.   Jak už je u Spielberga zvykem   je to výtečný, napínavý   film, plný skvělých efektů   a působivých scén. Colin   Farrell hraje skvěle a   závěrečná scéna s Cruisem   a Max Von Sydowem je   nezapomenutelná.
ergotoxin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Připravte si blitkobušky
Minority Report je vážně   senzační film - spojení   skvělého režiséra,   námětu od P.K. Dicka i   dobrého hereckého   obsazení. Futurismus 50. let   21. století byl předložen   v docela realistické,   střízlivé a tedy   uvěřitelné verzi, ovšem   v dechberoucím vizuálním   zpracování, což je   skvělé. Stejně tak   věštecký námět je punc   Dickovy tvorby a dodává   filmu šťávu. Dějových   zvratů je plno a scéna s   transplantací očí (a   sendvičem) dokáže zamrazit   :) 9/10!
Dymytry
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2011
naprosto vynikající nápad s   tim, že zločin potrestáte   dříve než nastane, ale   nabízí se otázka, jestli   můžeme být trestáni za to,   co jsem neudělali. Dále se   mi líbili herecké výkony a   obsazení, rok 2054 byl   vykreslen poměrně   střízlivě a připadalo mi   reálné, že nějak takhle by   to mohlo v budoucnu vypadat,   film má vynikající   rozuzlení, které   samozřejmě neprozradím a   musím říct, že jsem ho do   poslední chvíle   neočekával. Film mohu velice   doporučit
Devilian
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Moc vydařený film, který   mě zaujal. Tohle je jeden z   těch filmů, na které se   musíte dívat od začátku do   konce, jinak ho nepochopíte.
TheOne
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2003
Minority report???
Ti to dva, Steven S. a Tom C.   by spolu meli natacet vic   filmu jako je tenhle... skveli   film snad ve vsem...
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2013
Hodno Spielberga. Dějová   složka je neustále v pohybu,   takřka průhledný vývoj   změní náhle směr. Barevně   dokonalé, včetně   závěru.Propo, nějak mi   uniklo, co se sral s tím   malým chlapcem, který čekal   až se táta vynoří z   bazénu. Snad Agáta by   pomohla, ale ta je mimo hru i   dvojčata. Škoda.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2017
Co se týče zpracování,   nelze nic vytknout. Steven   Spielberg opět udělal kus   práce a to i díky dobře   zpracovanému scénáři.   Jenomže to pořád nabývá   dojmu, jako by to tu už   nejednou bylo. Fungující   firma, nastávající problém   s jedním zaměstnancem   považujícího za jednoho z   nejlepších a následné   odhalení tajemství pozadí   firmy, o jakém nikdo neměl   ani potuchy. Takováto linka   byla v minulosti použita již   mnohokrát a tak filmovému   fandovi se tento snímek stane   velmi předvídatelným. V   rámci žánru science fiction   se však jedná o dílo   povedené. Pointa příběhu   pokládá tři zásadní   otázky. Lze jen tak ovlivnit   budoucnost? Platí ještě   věta: Ať se stane, co se má   stát? Řídí život osud   nebo vlastní vůle?
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2012
Nápad na film vynikající....
...máme tři jasnovidce,   kteří vidí vraždu ješte   než se uskuteční a tím   pádem tomu můžeme   zabránit.Zpracování filmu   také velmi podařené.Od   S.Spielberga taky už   nečekám nic jiného než   dokonalou práci.
Herecké obsazení je   poskládané z velmi   zvučných jmen.Tom Cruise   velmi potěšil.
Ovšem   nejvíc se mi tady ( zase )   líbil Peter Stormare, sice (   zase ) malá role - to je mu   snad už souzené na věky (   doufejme, že ne ), ale ( zase   ) skvěle odehraná s jeho   snad vrozeným charismatickým   pojetím.Celou dobu jsem tak   nějak čekal, že hlavního   hrdinu nějak podrazí, když   ten ho předtím zatknul....no   stalo se jinak.
Každopádně tento film   doporučuju.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2009
Zajimavě zpracované sci-fi   kde takzavaní tušitelé   vidí zločin ještě než je   vykonán a díky tomu může   Cruis zatýkat dříve než se   vražda stane. Cruis a   Spielberg je dobrá kombinace.   Efekty jsou provedeny jak   jinak než výborně.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2014
Snad k tomu nikdy nedojde, aby   jste byli odsouzeni za něco,   co jste nikdy nespáchali.   Jinak S.Spielberg a T.Cruise   jsou zárukou, že se   nedíváte na film plný   nesmyslů a nelogičností a   zároveň plný krve, k   dokonalosti tomu ale něco   chybělo.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2020
Povedený sci-fi film. Dobrý   příběh, který má   myšlenku, spád i dobrou   zápletku. navíc výborný   Tom Cruise .
Tom_Hardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Výtečné, ale rozhodně ne   geniální. Vizuální   stránka bez debat dokonalá.   Herecké výkony taktéž a je   potěšující, že výtečné   obsazení úřaduje na všech   frontách (z vedlejších   rolí mě nejvíce potěšili   Farrell a Stormare). Hlavní   slabinou je několik   scénáristických momentů,   které mi prostě nesedí.   Nejvíce mě zamrzela tato   nesrovnalost - Jste velitelem   speciální jednotky a máte   všude díky své sítnici   přístup. Jste však   odsouzeni za vraždu a   uvězněni. Předtím, než   vás chytli, jste si nechali   vyměnit oči, aby vás   nemohly podle nich najít.   Své původní oči si   schováte. Pak utečete z   vězení a aby jste se dostali   na základnu, kde jste veleli,   použijete svých starých   očí na scan u dveří. A   teď to, co mi vrtá hlavou.   Odsoudili vás, zavřeli, ale   nechali vám přístup do   bezpečnostního střediska?!   Tohle mě prostě dokáže   otrávit…
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2007
www.classic-movies.blog.cz
Ponekud slozita (bodejt ne,   napsal P.K. Dick) sci-fi je   pastvou pro oci a ponekud   desivym pohledem do   bodoucnosti. Nadherna barevna   stylizace a skvele efekty. A z   nekterych scen mrazi v zadech.   Stoji za videni.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.7.2011
První hodnocený snímek z   dlouhého letního seznamu.   Steven Spielberg pro mne v   novém světle. Zajímavá   představa roku 54 spolu s   myšlenkou předurčenosti   našich osudů. Když   Spielbergova ruka vede   strážníka precrimu Toma   Cruise, nemáme se přeci   čeho bát, že? Ale jako   každý správný tvrďák má   i pan Anderson svou 13.   komnatu, které lotr využije   a tím končí spása lidstva.   Ale láska opět   zvítězí!Slušnej biják,   ale k dokonalosti mi chybí   špetka neočekávaného.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2009
Skvelučké dílo od   režiséra filmových legend   Stevena Spielberga.Tomuhle já   říkam pořádne sci-fi s   pořádnym hercem alias Tom   Cruis jako polda,který   dokáže spolu s jeho kolegy   zjistit kdo koho,kedy a kde   zabije,ješte než se to   stane.Jedná se totiž o   budúcnost se skvělými   efekty a příbehem...o tom to   je....
AshT
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.9.2009
Nadprůměrne zpracováný   film s Farrellem a Cruisem a   budoucnosti.A vraždách atd   moc se to Spielbergovi jako   vždy povedlo.
Nymeria
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.12.2011
výborné sci-fi od   Spielberga, malo to nejaké   tie chybičky, ale bolo to   pozerateľné a malo to aj   zaujímavý nápad...takže   pre nadšencov sci-fi   odporúčam :)
Amthauer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.9.2008
Zajímavý a poměrně dobře   natočený film s velmi   kvalitním příběhem. Tak   něj je "bez chyby"   a není mu co vytknout,   rovněž však nevím, co by   mě více upoutalo.
Poe64
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2008
Sci-FI ako má byť.Cruise je   vynikajúci k tomu mu robí   výborný sparing Farrel a v   režii Spielberg.Ako pri   každom filme Cruisa tu   musíte rozmýšľať.Koniec   je vynikajúci
Zippy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2004
Opravdu skvělý film, který   se Spielbergovy a Cruisovy   rozhodně povedl. Miluji filmy   podle námětu Philipa K.   Dicka. Další verze naší   budoucnosti byla vytvořena   docela přesvědčivě a   nenuceně.
Widlaak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2009
Hodně dobré sci-fi podle   povídky P.K.Dicka (Total   Recall, Blade Runner a   další). Cruise hraje   famózně a zdatně ho   doplňuje dokonalá výprava a   napínavý skvěle gradující   příběh. Jó Spielberg je   zkrátka mistr.
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2006
Taková dobře udělaná   oddychovka, kouknul jsem se na   dobrý efekty, zápletka byla   celkem slušná a Cruise byl   prostě Cruise... Podle mě je   Spielberg prostě pohádkář   pro dospělý, takže točí   takový ty filmy kde si najde   každej něco, proto se na   něj taky tolik chodí a   společnosti s radostí pustí   hodně pěněz na jeho   projekty, což je na nich   vidět, nich k zamyšlení,   prostě oddech....
LordPagi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Už šest let nedošlo díky   speciální technologii ve   Washingtonu D.C. k žádné   vraždě. Pak je ale sám   šéf bezpečnostní jednotky   obviněn z budoucího   zločinu. Má jen 36 hodin na   to, aby zjistil, kdo chce, aby   se stal obětí svého   vlastního vynálezu.
kyushi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2007
budoucnost bez vražd...
Filmeček z budoucnosti.   Trošku drsné zacházení s   věštkyněma, ale když to   splní účel, tak se to dá   tolerovat... Budoucnost je v   bezpečí, až do okamžiku   kdy se někdo rozhodne   zfalšovat systém. Zvorá to,   protože do toho namočí   hlavního hrdinu, a příběh   se rozjíždí. Je tu dost   akce a mýchání budoucnosti   v ději. Zajímavý příběh,   ale nic světového.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2016
sci-fi?
Mozna tim systemem cileneho   promitani reklam uz se svetu   Minority Report priblizujeme.   Skenovani rohovek...proc ne,   pak uz nikdo neutece. Protoze   vymena oci neni mozna...zatim.   A nadopovani antibiotiky, ze   vam muzu zasit do bricha   cervy? Zanedlouho antibiotika   prestanou ucinkovat. Divat se   na to da. Ovsem system   "presumpce viny" uz   je hodne totalitni. Treba   povinny pobyt na klinice. To   ano. Ale zasit do hibernace za   nic?! To uz je dost velka   totalita.
fifoml
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Trochu utazeny za vlasy. Z par   veci sem mnel opravdu blby   pocit. Ocekaval sem mnohem vic   a ne par nazich borcu co   predpovidaji kto koho zabije.
geojezek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2015
Film zajimavy,
jen kdyby tam nehral   scientista Tom Cruise.   Precizni vize budouciho sveta,   ale PreKrim zalozeny na videni   tri lidi by mohl existovat   pouze po omezenou dobu. Navic   za co zavrit ty lidi? Ze neco   v budoucnu udelaji? Blbost.   Skoda, ze nebylo objasneno   zmizeni syna. Zrejme tvurci   chteli ponechat prostor   fantazii.
Mlapiska
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.8.2007
Steven Spielberg točí jednu   ptákovinu za druhou. Už by   neměl točit radši vůbec   nic. Já bych si obrovsky   oddechla, jenže jak   zjišťuji jsem tu jediná,   kdo si to myslí – no   každý má svůj názor a mě   tento režisér   nepřesvědčil nikdy. Jeho   filmy jsou stavěny jenom na   tom, aby se líbily široké   veřejnosti, i když mu to   vychází skvěle, tak musím   bohužel říct, že mě   nepřesvědčil nikdy.   Nevěřím mu to. Všem jeho   filmům chybí hloubka (i   Schindlerův seznam je   pouhopouhý komerční   kýčovitý trhák). Přiznám   se, že k tomuto filmu mě   zlákal jedině úžasný Max   von Sydow a jím jsem taky   rozhodně zklamaná nebyla. No   jo, jsou tam sice dokonalé   digitální triky, ale ty mě   vůbec neuchvacujou. Ať mně   to zastánci tohoto režiséra   nemají prosím za zlé, ale   já si o naprosté většině   jeho filmů nemyslím nic   dobrého a všem jeho   podobným   "trhákům" se asi   začnu vyhýbat širokým   obloukem.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.12.2011
Autoři už neví, kam pro   nápad. Vědět předem, že   se něco stane, a za dosud   nespáchané zatýkat,   geniální - nic se nestane a   kupa lidí bude v lochu.   Ještě že ne jen za   myšlenku zabít - to by nebyl   venku nikdo; koho to občas   nenapadne, že?
Misantrop
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.7.2020
Typická americká   bláznivina, která nám   ukazuje nepříliš vábný   až děsivý obrázek možné   budoucnosti. Děj je jako   obvykle předvídatelný   úplně stejně jako v něm   předvídají tušitelé   příští vraždy.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih70314minih70314Wolverine (2013) 
The Wolverine n
minih44436minih44436Hrabě Dracula (1970) 
Nachts, wenn Dracula erwacht n
minih86178minih86178Království lesních strážců (2013) 
Epic n
minih46996minih46996Bunkr smrti (2008) 
Outpost n
minih30160minih30160Oklamaný (1971) 
The Beguiled n
minih12550minih12550Misery nechce zemřít (1990) 
Misery n
minih38417minih38417Dlouhá cesta (2002) 
A Walk to remember n
minih27606minih27606Napiš si svou smrt (1999) 
A Murder of Crows n
minih23583minih23583Zámotek 2: Návrat (1988) 
Cocoon: The Return n
minih28125minih28125Opoparchant (2001) 
Monkeybone n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10