reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ministerstvo strachu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2015
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2013
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2018
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2018
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.10.2016
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.6.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26863minih26863Pán si neželal nič (1970) 
Pán si neželal nič n
minih80950minih80950Deník vraha (1996) 
Killer: A Journal of Murder n
minih46818minih46818Zločiny z vášně (2005) [TV film] 
Crimes of Passion n
minih25242minih25242Tichá radosť (1985) 
Tichá radosť n
minih11991minih11991Manželská klec (2007) 
Married Life n
minih154720minih154720Nekonečno (1991) 
Infinity n
minih102662minih102662Dokonalá skrýš (2012) 
Stash House n
minih12442minih12442Milenec nebo vrah (1996) 
Fear n
minih25176minih25176Postav dom, zasaď strom (1979) 
n
minih114390minih114390Když Billie porazila Bobbyho (2001) [TV film] 
When Billie Beat Bobby n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73 % (10)
10 - curil
7   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - kahi
8   - Hakamiah
9   - Johnny1
9   - thornhill
6   - wrangler
1   - JanBlub
8   - vali55967
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.335/0.291