ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ministerstvo strachu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2015
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2013
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2018
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2018
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.10.2016
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.6.2018
valip159951
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43879minih43879Noc pastýřů (1993) [TV hra] 
Noc pastýřů n
minih19249minih19249Smrtonosná past 2 (1990) 
Die Hard 2 n
minih140988minih140988Moje tlustá řecká svatba 2 (2016) 
My Big Fat Greek Wedding 2 n
minih101434minih101434Slečna Pondělí (1998) 
Miss Monday n
minih18934minih18934Skok (1985) [TV inscenace] 
n
minih145970minih145970Místo u moře (2016) 
Manchester by the Sea n
minih53980minih53980Hlas krve (1980) [TV inscenace] 
Hlas krve n
minih6925minih6925Dubnové ráno (1988) [TV film] 
April Morning n
minih115437minih115437Pět příběhů šílenství (2013) [TV film] 
Call Me Crazy: A Five Film n
minih33373minih33373Nicholas Nickleby (2002) 
Nicholas Nickleby n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.7 % (11)
10 - curil
7   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - kahi
8   - Hakamiah
9   - Johnny1
9   - thornhill
6   - wrangler
1   - JanBlub
8   - vali55967
7   - valip15995
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153401
Osobností: 638036
Fotografií: 583947
Plakátů: 277305
Obsahů a biografií: 140664

Poslední komentáře

Sicario 2: Soldado (2018)

Ano-ale s vyhradami...

Sicario 2: Soldado
Pokracovanie prekvapujuceho   hitu z r.2015,v ktorom   excelovala dvojica Del   Toro-Brolin ma trhliny.Scenar   je chaoticky a je velmi tazke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

The Domestics (2018)

The Domestics
Docela ucházející post-apo,   thriller který má sice   pomalejší rychlost, ale   sympatickou ústřední   dvojci, také masky i triky   ujdou. více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Tři muži ve člunu (1956)

50. léta měla své kouzlo

Tři muži ve člunu
A tak jeden z kladů této   nepříliš povedené adaptace   je pokus o zachycení reálií   a doby "staré dobré Anglie"   konce 19. století. Druhým   více >

Autor: falm | Hodnocení: 5 / 10

Zámecká zrůda (1995)

Zámecká zrůda
Místy až nechtěně komický   horor. Zrůda měla opravdu   zrůdnou masku (ze strany   maskérů), herecké výkony   stály za prd. Snad jediný,   kdo tam uměl hrát, byl   Combs.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 5 / 10

Záhada Blair Witch (1999)

Záhada Blair Witch
Poprvé jsem film viděl asi v   jedenácti letech a   samozřejmě jsem tomu   věřil. Postupem času jsem   však zjistil, jak to bylo.   Každopádně je to první   film svého druhu a řekl bych   dost povedený.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.386/0.343