reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Mindhunters

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pigal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2005
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2007
scarface
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2005
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
zeliezko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.3.2005
KAMILIO
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13246minih13246Muži v černém (1997) 
Men in Black n
minih52954minih52954Dračí past (2008) 
Dragon Hunter n
minih67876minih67876127 hodin (2010) 
127 Hours n
minih21742minih21742Úplné bezvětří (1989) 
Dead Calm n
minih40255minih40255Asteroid (1997) [TV film] 
Asteroid n
minih46127minih46127Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 
Harry Potter and the Half-Blood Prince n
minih108095minih108095Rurouni Kenshin (2012) 
るろうに剣心 n
minih28159minih28159Charlieho andílci (2000) 
Charlie's Angels n
minih29659minih29659Po čem ženy touží (2000) 
What Women Want n
minih4782minih4782Durhamští Býci (1988) 
Bull Durham n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
8   - pigal
7   - frenky
7   - scarface
7   - falco99
9   - zeliezko
6   - KAMILIO

TV Program

ČT1 - DoktorKA

21:05 - 21:59

29 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Národní klenoty (2011) [TV cyk...

21:30 - 22:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:35

74 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141730
Osobností: 607039
Fotografií: 527233
Plakátů: 254137
Obsahů a biografií: 130422

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.194/3.167