Duben
ohodnotit

Miluji tě k sežrání

Just Friends

Další název:
Simplement amis?
Rok:
2005
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
7.12.2006
„Představte si, že milujete krásnou ženu, ona vás však pokládá jen za svého nejlepšího kamaráda. Ale jednou přijde váš den!“

Obsah filmu Miluji tě k sežrání

 
Dobromyslný tlouštík Chris miluje půvabnou spolužačku Jamii. Ta má k němu vřelý, velice důvěrný, leč pouze kamarádský vztah. O tom, že je jeho životní láskou, pochopitelně nemá tušení. Zklamaný mladík se rozhodne radikálně změnit svůj život. Po deseti letech žije v Los Angeles. Zhubl, je úspěšným managerem v hudebním průmyslu a také cynickým lamačem dívčích srdcí. Shodou náhod se na Vánoce ocitne v rodném městečku s hloupou zpěvačkou Samanthou, jíž má na přání svého šéfa snášet modré z nebe. Mrzí ho to o to více, když se znovu setká s Jamií, kterou stále miluje.

Zdroj: ČT

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Roger KumbleRoger Kumble  
hraje:
Ryan ReynoldsRyan Reynolds.....Chris Brander [28]   
Amy SmartAmy Smart.....Jamie Palamino [29]   
Anna FarisAnna Faris.....Samantha James [28]   
Chris KleinChris Klein.....Dusty Dinkleman [26]   
Christopher Rodriguez MarquetteChristopher Rodriguez Marquette.....Mike Brander [20]   
Amy MatysioAmy Matysio.....Darla [25]   
Julie HagertyJulie Hagerty.....Carol Branderová [49]   
Wendy AndersonWendy Anderson.....pí. Palamino   
Barry FlatmanBarry Flatman.....p. Palamino [54]   
Jaden RyanJaden Ryan.....Joey   
Stephen RootStephen Root.....KC [53]   
Ty OlssonTy Olsson.....Tim [31]   
Maria ArcéMaria Arcé.....Athena [25]   
Trenna KeatingTrenna Keating.....Nancy   
Mircea MonroeMircea Monroe.....šlapka [23]   
Rachel WittmanRachel Wittman.....letuška   
scénář:
Adam 'Tex' DavisAdam 'Tex' Davis  
hudba:
Jeff CardoniJeff Cardoni  
H. Scott SalinasH. Scott Salinas.....song "Jamie Smiles"   
Adam SchiffAdam Schiff.....písně "Forgiveness", "Jamie Smiles", "Just Friends" and "Love From Afar"   
Zach RogueZach Rogue.....song "Eyes"   
Chris CollingwoodChris Collingwood.....song "Hackensack"   
Mike HawkerMike Hawker.....song "I Only Want To Be With You"   
kamera:
Anthony B. RichmondAnthony B. Richmond  
střih:
Jeff FreemanJeff Freeman  
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
SPI
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Miluji tě k sežrání >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

p.a.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2021
Tlusťoujčkej Ryan Reynolds je skvělej,   hokejovej zápas taky. Amy Smartová s Annou   Farisovou jsou perfektní. Chris Klein je pěknej   slizoun. Rogěr Kumble to zrežíroval obstojně a   ztím mě od něj pobavil jen tenhle film. Vrchol   scénáristického umu Adama "Texe"   Davise.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.2.2014
Chtěl jsem vidět jiný film se stejným   distribučním názvem, a tak jsem byl nucen   koukat na tento. Když už jsem si to půjčil…   No, vydržel jsem to půl hodiny a stačilo.   Komedie, ve které se není čemu smát, uječená   baba, děj k ničemu. Možná se to pak zlepšilo,   nevím. Ta půlhodina u mne je odpad. Ale zase   chápu, že byl film určen jiné divácké   skupině, než jsem já. 201205132500/0000/0000/
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2011
dávám sedmičku...
..nic jsem od téhle komedie   nečekal a příjemně mě překvapila. Přišel   jsem domů z práce a chtěl se kouknout na něco   absolutně lehkého. A takový tento snímek je.   Příjemný,lehký a v podstatě předvídatelný.   Nic víc. Ale ani nic míň. Za zmínku podle mě   stojí Anna Faris (známá ze série Scary Movie)   ,která v roli ztřeštěné pop hvězdy   absolutně září a svou roli si užívá.
mildaaxe
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Chris právě končí střední školu. Na   večírku se chystá k veliké věci – říct   své nejlepší kamarádce Jamie, že jí miluje.   Ovšem vše se tak trošku nepovede a nastálá   situace je pro tlouštíka Chrise nejtrapnějším   okamžikem jeho života. Nehledě na to, že jeho   milovaná ho bere jenom jako nejlepšího   kamaráda. Naštvaný Chris odchází a a téměř   okamžitě se stěhuje do LA. Zde udělá velkou   kariéru u nahrávací společnosti a i jeho   tloušťka je minulost, o ženy nemá nouzi. Žije   si celkem fajn do té doby, než se čirou   náhodou po deseti letech dostává do svého   rodného města, kde se znovu setkává s   milovanou Jamie…
Přestože jsou v hlavních   rolí týhle komedie třicátníci, do   teenagerských filmů jí moc nechybí. Možná   tak kvalitou – přestože ta není u onoho   zmiňovanýho subžánru zrovna nějak na výši,   ale co předvádí scénáristi tady je opravdu   totální odpad. Třemi slovy – trapný, nudný,   ubohý. Přestože na rozdíl od mnoha levných   filmů je obsazení docela slušný – Ryan   Reynolds, Anna Faris, Chris Klein nebo moje   oblíbená Amy Smart, tak díky nezvládnutosti   žánru (Komedie?Proboha jak na to přišli?! Na   druhý straně, co by to bylo jinýho – obvykle   když vznikne podobná hrůza, dá se tomu   nálepka „komedie.“) je to spíše zápor,   sledovat relativně známý xychtíky jak se   akorát ztrapňujou v takovym   braku…Komedie…pokud mi přijde   nejzábavnější pubertální bitky mezi   osmnáctiletým a třicetiletým bratrem, tak to   asi opravdu svědčí o slušným filmovým   zážitku. Sakra ani JEDINÁ povedená scéna?! To   je snad zlej sen…Nevim, možná skutečná   kvalita není o nic nižší než u série video   Prciček, jenže u těch se i přes to omílání   stále toho stejnýho, žádnou invenci,   maximálně tak evoluci fekálních sének a   trapnost děje kdoví proč stále docela bavím,   ale tohle…Bod za Amy Smart a za song „I   swear.“
anetaaneta
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.9.2010
Na to, že jde o jednoduchý příběh a tuctovou   romantickou komedii jsem se docela bavila a film   mě nevadí. Smála jsem se především u těch   rvaček bráchů.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.5.2010
Just Friends
Příběh jako každá jiný. Kluk na střední   škole zamilovaný do své nejlepší kamarádky,   když se jí to chystá konečně říct, tak to   moc nedopadne. Po několika letech se hlavní   hrdina vrací do svého rodného města, kde se   setkává se svou láskou/kamarádkou. Jeho   dávné city vyplují na povrch. Jednoduché jak   facka, ale to se dalo čekat, ale asi nikdo   nečekal, že herci jako Ryan Reynolds, Anna Faris   či Amy Smart budou hrát v takhle příšerném   snímku, který je vlastně o ničem, není ani   romantický ni vtipný a jediný co je, tak je   neuvěřitelně trapný a scénárista to snad   nemohl myslet vážně nebo se bouchl do hlavy,   když se rozhodl tohle napsat. Silně   podprůměrný film ze kterého nevzejde nic   dobrého a nepomůžou mu ani obsazení.   Neskutečná blbost s nudou dohromady.
řepešínský
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.1.2010
jen snůškou trapnosti a ubohosti s rádoby   vtipnými, ale poněkud přízemními skeči je   americká filmová komedie miluji tě k   sežrání. nudné stupidní fóry s   převažujícím destruktivním charakterem,   navíc bez dějového rytmu, od samotného   kinematografického dna odlepují jen sekvence s   krisovou matkou a v.i.p. celebritou. téma   zhrzené lásky a přeměny osob s odstupem deseti   let náhodou se ocitajících doma v čase   vánočních svátků šlo jistě zpracovat mnohem   inteligentněji a víc na úrovni.
klistatko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Komedie,v které se odehrává jak   zamiloavnost,ale také velké přátelství na   celý život.Tlustší kamarád Chris se zamiluje   do své nejlepší kamarádky Jamie Palamino a   když jí to chce sdělit,jeho   "kamarádi" si z něho udělají srandu   a Jamie mu řekne,že ho má ráda jen jako   kamaráda.On na to odjede do zahraničí a vrátí   se po 10 letech jako úplně jiný   člověk.Romantická komedie,která stojí   fakticky za to jí shlédnout :-)
JanaOss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Milá a opravdu k pobavení je tato komedie o   cestách lásky. Jeden se vydává za druhého,   všechno se komplikuje a rozuzluje. Romantické   komedie snad pobaví každého, kdo není   škarohlíd.
Barunka33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Tak tohle je naprosto úžasná komedoška,   opravdu pro pobavení, smála jsem se od začátku   do konce. Takže doporučuju.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih148105minih148105Temná věž (2017) 
The Dark Tower n
minih51434minih51434V tmavých zákoutích (2006) 
Dark Corners n
minih56853minih56853O království z nudlí a štěstí bez konce (2009) [TV film] 
O království z nudlí a štěstí bez konce n
minih67568minih67568Lenka (1982) [TV inscenace] 
Lenka n
minih73650minih73650Mother's Day (2010) 
Mother's Day n
minih49224minih49224Prokletý ostrov (2010) 
Shutter Island n
minih75465minih75465Hranaři (2011) 
Hranaři n
minih25084minih25084Bláznivá dovolená v Las Vegas (1997) 
Vegas Vacation n
minih94241minih94241Samantha Who? (2007) [TV seriál] 
Samantha Who? n
minih40714minih40714Poslední leč Alfonse Karáska (1987) [TV film] 
Poslední leč Alfonse Karáska n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Miluji tě k sežrání (2005)Miluji tě k sežrání (2005)Miluji tě k sežrání (2005)Miluji tě k sežrání (2005)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10