reklama
 
ohodnotit

Miluji tě, já taky ne

Je t'aime moi non plus

Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Miluji tě, já taky ne

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2010
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih108922minih108922Pučálkovic Amina (1967) [TV inscenace] 
Pučálkovic Amina n
minih28717minih28717Simpsonovi (1989) [TV seriál] 
The Simpsons n
minih17414minih17414Příklady táhnou (1939) 
Příklady táhnou n
minih55081minih55081Scooby Doo a piráti (2006) 
Scooby-Doo! Pirates Ahoy! n
minih122240minih122240A Menina e o Estuprador (1982) 
A Menina e o Estuprador n
minih39458minih39458Finty Dicka a Jane (2005) 
Fun with Dick and Jane n
minih22670minih22670Vodní svět (1995) 
Waterworld n
minih17092minih17092Propast (1995) 
Normal Life n
minih56611minih56611Muži, co zírají na kozy (2009) 
The Men Who Stare at Goats n
minih44541minih44541Policie se dívá (1973) 
La Polizia sta a guardare n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 % (7)
7   - curil
6   - Pitryx
8   - melakara
6   - Andrejevna
7   - olgab
8   - Johnny1
6   - Archer
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152313
Osobností: 636452
Fotografií: 578236
Plakátů: 275630
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.308/0.269