reklama
 
ohodnotit

Miluj mě něžně

Love Me Tender

Rok:
1956
Délka:
89 minut
„Elvis Presley v roli, pro kterou se narodil…“

Celkové hodnocení filmu Miluj mě něžně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2014
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2005
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2013
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.5.2010
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.8.2011
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2014
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2008
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48546minih48546Legenda o mém synovi (2007) [TV film] 
My Boy Jack n
minih44063minih44063Pokoj 1408 (2007) 
1408 n
minih116373minih116373Step Dogs (2013) 
Step Dogs n
minih68436minih68436Dračí klon (2003) [Video] 
Dragon Fighter n
minih29177minih29177Sezóna proměn (1980) 
A Change of Seasons n
minih25015minih25015Stará známá písnička (1997) 
On connait la chanson n
minih44918minih44918Následky lásky (2004) 
Le Conseguenze dell' amore n
minih122792minih122792Casa Grande (2014) 
Casa Grande n
minih19147minih19147Smrt stopařek (1979) 
Smrt stopařek n
minih52877minih52877Laně (1968) 
Les biches n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.4 %
8   - curil
7   - hvezdyn
6   - Ed
8   - oulisna
10 - Jekky
4   - Pankáč
8   - zd.bobek
8   - helzapopin
8   - Smira24

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

8 minut již uběhlo
142 minut zbývá do konce

ČT2 - Z očí do očí

02:20 - 02:55

8 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Tělo jako důkaz (2011) [TV ser...

01:55 - 03:00

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Tak blízko nebi (2004) [TV fil...

01:50 - 03:40

38 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144980
Osobností: 617238
Fotografií: 542445
Plakátů: 259686
Obsahů a biografií: 132796

Poslední komentáře

Kniha života (2014)

Děs a bída.

Kniha života
Marně jsem celou dobu co   běžel film přemýšlel kdo   je cílovou skupinou pro tuto   "pohádku". Nějak jsem na to   nepřišel. Prapodivný   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 3 / 10

Pět miliónů svědků (1965)

Pět miliónů svědků
Nudné, jako většina   detektivek. Sáhodlouhé   vyptávání, herci u toho   skoro spí, kamera je   statická. Scénář také nic   moc. A to závěrečné   odhalení? Hehehehe. Anebo   jsem blbej nóóó.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Byla jednou jedna budoucnost (19...

Byla jednou jedna budoucnost
Pro mne zajímavé jen   tematicky. Zpočátku to   vypadalo na dobrý nápad, a   snad i legraci, ale pak se to   zhroutí ve výklady a   přednášky. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

More (1969)

More
Jeden z prvních filmů od   evropských režisérů   zaměřený na problematiku   drog. Pro mě je film určitě   zajímavý díky hudbě Pink   Floyd, mám více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.963/0.875