reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Milenci z Pont-Neuf

Les Amants du Pont Neuf

Další název:
The Lovers on the Bridge
Země:
Rok:
1991
Délka:
125 minut
„Kultovní příběh o velké lásce z pařížských ulic.“

Celkové hodnocení filmu Milenci z Pont-Neuf

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2009
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.7.2014
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2012
cora22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.3.2011
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44066minih44066Princezna Nilu (1954) 
Princess of the Nile n
minih7741minih7741Odpoutaný Frankenstein (1990) 
Frankenstein Unbound n
minih36813minih36813Catwoman (2004) 
Catwoman n
minih38665minih38665Někdo to rád blond (2004) 
White Chicks n
minih72970minih72970Past na žraloka 2: příliv (2012) 
The Reef 2: High Tide n
minih28522minih28522Cesta gladiátorů 2000 (1975) 
Death Race 2000 n
minih23345minih23345Z českých mlýnů (1941) 
Z českých mlýnů n
minih39463minih39463Strašpytlík (2005) 
Chicken Little n
minih8551minih8551Hořící postel (1984) [TV film] 
The Burning Bed n
minih80050minih80050Dirch (2011) [DVD kinodistribuce] 
Dirch n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 %
9   - curil
9   - clara.bow
6   - salte
9   - melakara
7   - olgab
9   - rockwoman
10 - cora22
8   - volam

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

56 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

61 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602793
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.446/0.424