reklama
 
ohodnotit

Milady [TV film]

Země:
Rok:
2004
Délka:
125 minut
Premiéra v ČR:
27.12.2004
„Žena mnoha tváří - krásná šlechtična, kardinálova špionka a intrikánka, která je ochotna kdykoliv prodat svoje tělo i duši“

Celkové hodnocení filmu Milady

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2011
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2011
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39966minih39966Korsičtí bratři (1985) 
Corsican brothers n
minih23320minih23320Wyatt Earp (1994) 
Wyatt Earp n
minih10982minih10982Kull Dobyvatel (1997) 
Kull the Conqueror n
minih28973minih28973Rudá planeta (2000) 
Red planet n
minih20756minih20756Ten kluk je postrach 3 (1995) [TV film] 
Problem Child 3 n
minih3736minih3736Bel Ami, miláček žen (1939) 
Bel Ami. Der Liebling schöner Frauen n
minih15423minih15423Panu učiteli s láskou (1966) 
To Sir, With Love n
minih16562minih16562Poslední metro (1980) 
Le Dernier métro n
minih66946minih66946Šťastný Nový rok (2011) 
New Year's Eve n
minih9794minih9794Julie a její milenci (1990) 
Aunt Julia and the Scriptwriter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
7   - clara.bow
6   - Serpentina
6   - vojtam
7   - Persefonia
6   - rosta12
1   - BlueBull
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149662
Osobností: 631644
Fotografií: 571602
Plakátů: 271283
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013...

Priemerný film. 60%

Pacific Rim - Útok na Zemi
Vizuálne efekty samozrejme   výborné, hudba tiež, akcie   je tu až moc. Herci slabší   a v polovici filmu to začína   riadne škrípať. Až tak že více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 6 / 10

Star Wars: Poslední z Jediů (201...

Nastavovaná kaše...

Star Wars: Poslední z Jediů
Na druhou stranu, už jsem   jedl i výbornou nastavovanou   kaši.
Znovu musím   zopakovat, že tvrzení, že   Star Wars byly od počátku   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 9 / 10

Bestie musí zemřít (2009)

no ..

Bestie musí zemřít
to snad ne! Naprostá snůška   nelogičností, jednoduchý   děj, dialogy o ničem. Jako   kdyby to natočil režisér v   pubertě se zálibou v krvi. A   Podle toho vypadal i dabing..   děs.

Autor: lion71 | Hodnocení: 2 / 10

Piraňa (2010)

Výborný film. 80%

Piraňa
Slušný horor s piraňami.   Celkom veľa akcie, veľa   veľmi veľa krvi, herci fajn.   Niektoré scény fakt nemuseli   byť. P.S.: Ako som spomínal více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Zrcadlo jeptišek (1973)

Zrcadlo jeptišek
Film je údajně natočen   podle skutečných událostí,   kdy koncem šestnáctého   století v Itálii působila   jeptiška Agnes Jesus, která   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.303/0.254