reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Miláčku, vrať se!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.8.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.1.2010
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.10.2009
giggle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49587minih49587Nesmrtelní Válečníci: Attila (2007) [TV minisérie] 
Heroes and Villains: Attila the Hun n
minih9541minih9541Její alibi (1989) 
Her Alibi n
minih25264minih25264Mistr a Markétka (1972) 
Majstor i Margarita / Il maestro e Margherita n
minih31224minih31224Kvílení vlkodlaků 2 / Tvá sestra je vlkodlak (1985) 
Howling II: ...Your Sister Is a Werewolf n
minih20411minih20411Tajemná schůzka (1991) 
Mystery Date n
minih31978minih31978Létající Čestmír (1983) [TV seriál] 
Létající Čestmír n
minih21032minih21032Tichý společník (1988) 
n
minih8000minih8000Banditi nebe (1986) 
Gunbus n
minih15886minih15886Piti Piti Pa (1970) 
L´Homme Orchestre n
minih24984minih24984Čas dluhů (1998) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
6   - curil
4   - Faye
10 - oulisna
3   - iris
6   - tvo
10 - Hannah98
2   - giggle

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Poutní místa: Vranov u Brna

19:20 - 19:40

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526762
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130362

Poslední komentáře

Kód Enigmy (2014)

Cizí peří

Kód Enigmy
Další z téměř nekonečné   řady snímku které se   tváří seriozně ale mají   spíš propagandistický úkol   jak "narovnat" dějiny či   zásluhy v více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Šašek a královna (1985) [TV insc...

Šašek a královna
Tož co Bolku? Jak Tě   ohodnotit? Chvílemi jsem se   bavil, ale chvílemi mi to   připadlo idiotské. Ale toho   smíchu tam zase tolik nebylo,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Jindra Patočka z Městského   úřadu jde vyřizovat   nahromaděné problémy   starého domu, zde jej uvede   Hugo - poslední hejkal v   Čechách, ten více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Afterlife (2015) [TV epizoda]

Afterlife
Chvíli tak, chvíli onak.   Coulson je kluzký jako   úhoř, ne nadarmo na něj   Fury sázel a sází. A zuby   si o něj láme Hydra, i nový   S.H.I.E.L.D. a když je   nejhůř, vytáhne se ze   záhrobí i Deathlok.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Turbotarantule 2: Druhá láva (20...

Turbotarantule 2: Druhá láva
Neskutečná divočina. Už   jsem dlouho neviděl takovou   koninu. Neviděl jsem film   předcházející tomuto   příběhu, ale schválně se   také více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.17/1.146