Duben
ohodnotit

Město andělů

City of Angels

Další název:
Mesto anjelov (SK)
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
29.10.1998
„Ona nevěří na anděly, dokud se do jednoho z nich nezamiluje.“

Komentáře k filmu Město andělů

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 47
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2011
Vidět tento film, je pro mne   takřka obřad. Snad i proto,   že je zde v hlavní roli   Nicolas Cage. Obsahuje   poselství, které je nutno   stále luštit a přesto   uniká.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2016
Na můj vkus značně   přeslazený a poněkud   kýčovitě vyznívající   film. Uznávám jeho kvality   (zajímavý námět, krásnou   hudbu i parádní herecké   obsazení), nenudím se při   něm a klidně ho shlédnu i   po několikáté, ale i přes   ten nečekaný, americko -   romantickým tradicím se   vymykající konec,   všeobecné nadšení bohužel   nesdílím.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2014
Snímek, jež vezme za srdce i   toho nejchladnějšího   člověka. Doktorka, která   nevěří v anděly .... Je   lékařkou a poté, co jí   zemře pacient, nevěří už   snad v nic. Posléze se   seznámí s andělem a   zamilují se. Jeden pro   druhého mnohé obětují. On   přestane být andělem, aby   mohl být s ní. Jejich   štěstí však netrvá   dlouho. Velice smutný konec   zacloumá i s otrlým   člověkem. Doporučuji   zhlédnout.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.10.2004
výborný scénář, herecké   výkony a sugestivní hudba,   která film posunuje ještě   nahoru, zanechá trvalý   dojem...
...vypíchla   bych scénu, ve které meg   ryan vysvětluje, jaká je   chuť hrušky...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2020
Anděl na zemi, aneb milostný   příběh vzniklý v nebi.   Snímek je americkým remakem   vynikajícího filmového   počinu 'Nebe nad Berlínem'   (1987), avšak američtí   tvůrci nepřekvapujíc v   žádném případě nešli   cestou expresivní ryzosti   dané reality s poetickými   andělskými komentáři, jako   Wim Wenders. Jeho myšlenku   sice zachovali, ale   vyprávěním příběhu se   daleko více přiklonili ke   klasicismu filmových   romantických snímků.   Komerční aspekt tedy udělal   své a tak se s původním   snímkem tento počin nedá   ničím srovnávat. Centrem   všeho dění není anděl   Seth, v podání Nicolase   Cage, ale doktorka Maggie   Rice, kterou očekávaně   výborně zahrála Meg Ryan.   Jednoho dne si položí   hlubokou otázku. "Co   když nejsme ti, kdo jsou   opravdu pod kontrolou?" A   právě tento otazník zaujme   anděla Setha, čímž je jeho   všímavost rázem upředena   pouze k ní. Nejdříve tu   máme vyobrazení osobní   tvrdohlavosti, zájmu o péči   pacientů a bezmocnosti oné   doktorky, aby se to nakonec   celé zvrhlo v romantismus   přeladěný na čistý   láskyplný záměr. Ale   pozor, i když se jedná o   hollywoodský komerční   romantický snímek,   neznamená to, že by nikde   nebyla projevena nějaká ta   myšlenka. Snímek se nebojí   klást otázky o lidské   existenci a o tom, jakou roli,   pokud vůbec, hraje duchovní   svět v našich životech.   Filozofická koncepce   myšlenek tedy není   vynechána, ale bohužel,   nemá to takovou sílu jako u   původního filmu. Snímek má   své přednosti, ale i mnohé   nedostatky.  V křesťanském   myšlení však potvrzuje   jedno. Andělé coby boží   poslové, kteří nikdy nebyli   lidmi, skutečně existují.   Nebe i posmrtný život   existuje, Bůh existuje,   stejně jako duchovní svět,   který je však pro mnohé   neviditelný. Není to však   jediná zmínka o Ježíši   Kristu coby spasiteli, což   plně naznačuje, že se   andělé klidně mohou stát   lidmi. To by se dalo označit   i za zjednodušení koncepce   příběhu. Biblických   motivů si však obyčejný   divák nevšimne, neboť je   romantická linka přeci jen   daleko silnější. Snímek   tedy daleko více zaujme jako   obyčejný romantický film a   to je asi tak vše.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.2.2010
Parádní nápad.
Nejsem velký fanda filmů   podobného typu, ale občas se   najde romantika, která zaujme   i mě. Tento kousek je jedním   z nich. Už ten scénář je   výborný. Andělé jsou tady   skvěle vymyšlení. Líbil se   mi ten jejich sraz na té   pláži každé ráno a   večer.A N.Cage v roli anděla   Setha byl prostě úžasný.   Byl jsem z jeho role   nadšen.
Pro milovníky   romantických filmů to musí   být naprostá bomba.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2011
MĚSTO ANDĚLŮ

Každá žena potřebuje   občas svou porci romantiky a   film Město andělů je pro   tyto situace jako stvořený.   Co na tom, že je   neskutečný? Kdo z nás už   potkal anděla? Ale kdo z nás   by jej někdy nechtěl potkat?   Film není ani tak   zamilovaný, jako je spíš o   volbě žít naplno i za cenu   rizika a případných ztrát.   Nebo raději neriskovat a mít   to své jisté, a nechat si   život uplynout mezi prsty.   Oba představitelé se mi ve   svých rolích líbili. M.Ryan   je krásně zmatená a N.Cage   patří mezi mé oblíbené   herce a i když mu mnozí   vyčítají, že se pro   romantické role nehodí,   myslím, že to není pravda.   Ty jeho "psí oči "   se k této roli náhodou   znamenitě hodí. V tomto   filmu aspoň tolik nevyváděl   a nepřehrával. Na takové   filmy můžu koukat i   vícekrát a vždy mně   potěší a uklidní. Pro   romantické chvíle jej můžu   jen doporučit. Obdivuji jak   je v tomto filmu cítit velmi   silná atmosféra lidské   bezmoci proti osudu, a tolik   touhy po něčem obyčejném a   nepoznaném – jak chutná   hruška? Tolik vášně a   lásky pro kterou stojí za to   obětovat kus sama sebe,   protože jen tak ten život za   něco stojí. Co nám z   věčnosti, když nemůžu   cítit obyčejné věci –   vítr ve tváři, vodu na   těle i přemíru citů,   které se z toho filmu derou   na povrch ze všech sil.   Hrozně silný film, který mi   vždy dodá spoustu sil do   každodenního života. Na   tento film se dá dívat   opakovaně a nikdy nezklame.   Vřele doporučuji.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2012
Klasické slaďácké drama. V   LA ,městě plném zesnulých   kteří uplně neodešli, se   potkají Duch a živá žena.   když se jim málem podaří   skončit spolu, vše se jim   znovu zkomplikuje
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2009
Dobře natočený romantický   příběh se skvělou hereckou   kombinací M.Ryan a N.Cage.   Děj je opravdu zajímavý a   konec hodně emotivní.
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.3.2015
Docela obstojná romantika s   dojemnými a smutnými   scénami díky skvělým   hereckým výkonům Cageho a   Ryanové.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Ze začátku poměrně   zajímavý film, ze kterého   se však později stává   normální romantické drama.   Ale Cage byl super.
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.1.2014
Postavit film na dvou xichtech   je vždy risk a je potřeba,   aby se toho ujal schopnej   režisér se schopným   scénářem. Tady ale něco   nevyšlo. Pro něžnější   část obyvatelstva naší   planety asi parádní   romaňťák, ale pro mě jen   další nepovedené obsazení   do filmu. Nicolas Cage je sice   sympatickej herec, ale na roli   de*ilně se tvářícího   týpka s výrazem malýho   kluka, kterýmu vzali mičudu,   se prostě nehodil. U Meg Ryan   se to dalo, ale ta mi zase moc   nesedí. Rozuzlení v podobě   rozbití se na kole a   následně tam zařvat na   silnici, už byl opravdu jen   tah na to, aby holky ronily   slzy do polštáře. Strašně   předvídatelný, okatý a   nudný ---->40%
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2015
Výborné herecké obsazení a   ještě lepší výkony,   napínavý děj a také první   film který mě dohnal k   slzám:)
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2010
Velice dojímavý a lidsky   krásný snímek. Nevtíravá   elegence filmu spolu se snovou   atmosférou se řadí k tomu   nejlepšímu co v daném   žánru lze vidět.Meg Ryan je   famozní herečka a krásná   žena navíc.
payo1555
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2012
Nevím, ale možná jsem   divnej, ale mně se tento film   líbí. Líbí se mi ten   nápad,jak každý z nás má   anděla. Je zajímavé vidět,   jak je ta nit života tenká a   křehká. Někomu se to bude   zdát nudné, ale rozhodně to   není falešná romantika, kdy   se člověku dělá špatně   ze stálého "miluju   tě".Připouštím,že   někdo nemá rád Meg Ryan,   ale mně tím vzhledem   připadá skutečná.
lucymat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Netuctový film, který se   nevnucuje, svou atmosférou   diváka přirozeně přiláká   ke zhlédnutí. Herecké   obsazení je vychytané,   soundtrack povedený.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2011
tento film jsem viděla asi   158 X, a pokaždé zamořím   kapesníky. Jeden s   nejromantičtějších filmů   vůbec, neuvěřitelně   prosté a krásné podání   věčné lásky, hledání   přirovnání k tomuto citu v   běžných denně   upotřebitelných věcech.   Cítila jsem ty dotyky s nimi,   ten svěží vánek, tu   nehynoucí lásku, ten   chtíč, touhu a bezmoc,   protože ona je lidská žena,   on je anděl. Poté tu explozi   uspokojení v pouhých   dotecích, milování, když i   on se stal mužem... nemohli   do této role obsadit   lepšího herce, Nicolas má   výraz smutného psa, a ten   jej dělá neuvěřitelně   charismatickým,   vzrušujícím elegánem, sex   idolem, ale zároveň   pokorným mužem. Nejsem   romantička na slovo vzatá,   ale tohle byla skutečná   romantika, láska, která i v   reálu může stát jen na   základě lidských doteků,   nejenom fyzickému milování,   sexu.
Pardal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.11.2006
Hodně nepovedený remake   Wendersova Nebe nad Berlínem,   ze zajímavýho námětu zbyla   pouze romantická slátanina,   strašně zdlouhavé a vcelku   bez příběhu, navíc Cage   byl nic moc, na ten jeho   neustále otrávený obličej   se nedalo dívat...
Tom_Hardy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Kýč nejtvrdšího ražení,   ale moc hezky natočený.   Díky schopnému   Silberglingovu vedení má   Město andělů velmi silnou,   v podstatě snovou atmosféru.   Minimalismus Nicolase Cage se   pro roli zmateného anděla   hodí a stejně tak mi do role   ženy, která dokáže získat   i srdce i toho, jenž   "není schopen   cítit", sedne   okouzlující Meg Ryan.   Výsledek je vykonstruovaný a   tvrdě upřednostňuje formu   nad obsahem, ale jde o tak   stylisticky podmanivé dílo   (vynikající práce kamery +   citlivá hudba), že jde o   kýč krásný, který sice   nemá nic společného s   realitou (a s předlohou), ale   to mi naprosto nebrání v   tom, abych jím nebyl okouzlen   a na jeho konci nebyl   dojatý...
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2012
Prvoplánový doják, který   se ani nesnaží být dobrý.   Námět nic nespasí, čehož   je Město andělů důkazem.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Nicolas Cage je jako anděl   naprosto k zežrání. Meg   Ryan jako doktorka taky.   Nádherná romantická sci-fi.
ras84
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.1.2013
Mesto anjelov (1998)
film je žijúcim dôkazom   toho, že aj prvoplánový   citový terorizmus sa dá   natočiť dobre a kvalitne.   inými slovami je to   absolútny gýč s nulovým   dejom, kde štýl obrazu   prevyšuje jeho obsah. ale   vďaka skvelej kamere, snovej   atmosfére a skvelej hudbe   stojí zato, vidieť to.
P.S.: ten koniec je asi to   najtvrdšie citové vydieranie   diváka, hneď po malých   detičkách a zabíjaní   zveratok.
huron
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2006
Pro mě vyjímečný film.   Proč? Jednak kvůli Meg Ryan,   kterou považuji za krásnou   ženu a skvělou herečku - v   jejím podání i naprosto   banální věty znějí   přesvědčivě. Pak kvůli   Cageovi, který určitě   nepatří mezi prototyp   romantického herce (trochu   úsměvná byla scéna, kdy se   Seth zviditelnil Messingerovi   a ten řekl, že zapomněl,   jak všichni andělé   vypadají krásně), přesto   byl skvělý. Hlavně to bylo   ale celkové pojetí   příběhu, který byl sice   velice jednoduchý, ale   pojatý velice citlivě s   důrazem na detaily očí,   tváří, úsporné dialogy   nechávají diváka   domýšlet. Myslím, že film   osloví především ženy,   protože je víc než nutná   poměrně velká dávka   empatie.
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2010
Nádherný a dojemný film.   Nicolas Cage v roli   anděla,který opustí vše   pro krásnou Meg Ryan,aby   poznal lásku,kterou nakonec   ztratí. Film,který mě   hodně oslovil a vždy se k   němu ráda vracím.
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2003
Když se zamiluje anděl
Je to zdánlivě blbej   titulek, ale já ty titulky   zas tak nepřeháním.Takže   je to samozřejmě romantický   film a to se vším všudy.   Není tu nic, co by chybělo,   respektive nic v něm   nechybí, ale rozhodně jsem   byl ke konci docela smutnej.
GeorgeB
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2017
Nebe nad Berlínem po Americku
Film klidně doporučím, má   takovou zajímavou   melancholickou atmosféru, ale   všem kdo se na něj   podívají musím výrazně   doporučit i shlédnutí   originálu, tedy filmu: Nebe   nad Berlínem. Jedině po   shlédnutím obou verzí   oceníte některé detaily   obou filmů a oprostíte se od   vnořené love-story vložky.
leunka592
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2010
Velmi pěkný a zajímavý   film. Jeden z mála o   andělach, na který se dá   dívat :)
Medousek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2008
Jeden z nejhezčích   romantických filmů,kde   nechybí krásná hudba(stojí   za to si pořídit soundrack   na cd),výborný Nicolas Cage   se sympatickou Meg Ryan a s   netypickým závěrem,který   nekončí happyendem,jako tomu   bývá u většiny   romantických filmů.
Didinka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.3.2012
Absolutně nechápu vysoké   hodnocení tohoto filmu. Pro   mě to bylo naprosto blbé,   nelogické a   nepravděpodobné, a to mám   nadpřirozeně romantické   filmy ráda. Andělé sice nic   necítí, ale zjevně je to   všechny hrozně štve a   nesmyslně po tom touží a   závidí to druhým. To je   stupidní startovní čára,   završená trýznivými   hereckými výkony. U dialogu   "Už mě cítíš? Už   tě cítím..." jsem si   doslova zoufalstvím nad   retardací scénáristy rvala   vlasy. A šup s Cagem zpátky   do šuplíku největších   filmových otrapů. Div, že   jsem ten jeho bolestný výraz   vydržela do konce.
sluníčko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Město Adělů
Nádherný film plný lásky a   oběti pro druhého vždy si   zapláču .
Proto za 10   bodů. Supr !
petricka2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.9.2010
...nejsem velký nadšenec   romantických filmů, ale   tenhle stál rčitě za to.   Překvapil mě Nicolas Cage,   kterého jsem si do   zhlédnutí tohoto snímku   neuměla představit   vtakovéto roli...
Shadow
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.9.2004
Ortel nad tímto filmem je   jasný. Dobrý film. Občas   zbytečně protáhlé scény s   pohledy. Zajímavé schůzky   Setha a Cassiela: nápis   Hollywood, značka nad   silnicí, střechy   mrakodrapů... Dobré kostýmy   i hudba. Maggie je chvílemi   až zbytečně moc   rozpolcená. Seth je často v   rozpacích. Přesto je   zpracování tohoto poměrně   náročného tématu   uspokojující. Jen konec, kdy   Maggie umírá, si mohli   nechat od cesty.
renya007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2009
Tento film,jelikož je i můj   nejoblíbenější,považuji   za nejkrásnější a   nejromantičtější film, od   Shakespearova Romea a   Julie.Děj filmu ,nám   vypráví o anděli Sethovi a   Meggi,ženě ze současného   pozemského života .Jejich   nádherný vztah je až tak   neskutečný,že si člověk   přeje něco takového sám   prožít a věřit ,že   andělé   existují.Ztvárnění   anděla, hercem Nicolasem   Cagem je mistrovské dílo   ,jeho dokonalého   herectví...Dojemný ,až   srdcervoucí konec tohoto   filmu stojí i za   zamyšlení..."Když   chceme něco získat ,musíme   se umět i něčeho   vzdát.."
blest
Hodnocení:
Přidáno: 29.11.2007
pro zvláště rpmantické   duše velmi něžný film, o   vztahu dvou rozdílných osob.   S citem a vkusem zpracované   téma. Dávám 8 bodů
Poe64
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2008
Vrchol Nicolasa Cagea
Bez debat naj film   Cagea,ktorý podal parádny   výkon.Meg Ryan bola tiež   dobrá a celé to bolo   super,pri tomto filme som si   musel utrieť slzy.Perfektný   romantický film,posledná pol   hodina je suprová
Bill_Goldberg
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.11.2007
Romantické filmy zrovna   nemusím , ale tenhle je   opravdu vyjímečný . Hned   první scéna s umírající   holčičkou vás přimrazí do   křesla a věřte že vstanete   až při závěrečných   titulcích . Nicolas Cage a   Meg Ryan jsou jedineční ,   Dennis Franz jako týpek co se   kvůli dlabanci klidně vydá   na onen svět rozesměje   každého. Co se příběhu   týče je to taková pravá   americká kaše , až ne ten   konec ... na ten si připravte   kapesník !
KatkaDiaz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
On byl aněl a vodil duše do   nebe a zamiloval se do   smrtelníka.. Meg Ryan.. A pak   skočil z mostu a stal se   člověkem.. našel ji,   pomilovali se, a ona druhej   den umřela. Dost dobrej film.
fandaaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2014
Jedna z mých srdcovek. N.   Cage snad ve své životní   roli, i když jich má   povedených dost a dost.   Chápu, že pragmatikům se   tento film nelíbí. No,   jejich škoda...
vlcinek
Hodnocení:
Přidáno: 11.6.2007
Krásný příběh lásky si   pouštím, když mám   melancholickou náladu.   Krásná Meg Ryan a sladký   Nicolas Cage s jeho   andělským utrápeným   výrazem. Kdo by se   nezamiloval do anděla? Jen   ten konec mě mrzí, když   ušel takovou dlouhou cestu a   ona mu umře v náručí...Ale   oni by nám stejně   neukázali, jak by se ti dva k   sobě chovali po deseti letech   manželství.
mss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2010
jeden z mých   nejoblíbenějších   filmů..je to krásný a   citlivý film, i když je   konec smutný, tak se na něj   ráda dívám..
forgottenangel666
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Je to sice podivne, ale tento   film jsem videl teprve   nedavno. Tak nejak mi na nej   padlo oko. Tezko rict jestli   jsem nekdy videl neco lepsiho.   Herecke vykony vyborne, jmena   hovori sama za sebe a dej? Ten   clovek, ktery to dal dohromady   o tom neco musel vedet...jinak   si to nedovedu vysvetlit.   Tento fiml krome jeho kvalit   beru i jako ciste osobni   zalezitost, takze je hodnoceni   jasne.
Michalenkoko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2010
Nadherny romanticky film,pri   ktorom mi zarucene zvlhnu   oci.No je to aj romanticky   film,ktory si rad pozriem aj   sam,nie len v objati   priatelky.
Matmat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2009
Vzdát se všeho,pro něco o   čem nemáte sebemenší   ponětí.Pro jeden nádech,pro   jeden dotek,pro jeden   polibek.Velice dobrá volba   herců v titulních rolích.V   některých jejich   vzájemných   pohledech,vzájemných   dotecích je řečeno snad   úplně vše.Každý si pak   může představit,co obě   postavy prožívají,co   cítí,po čem   touží….Vhodný výběr   písní,které dodávání na   intenzitě scén,který   umocňuje zážitek z celého   filmu.
Usire
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Nejsem velký příznivec   romantických filmů, ale   tento film svým příběhem a   typicky amrickým špatným   koncem dokáže upotat snad   každého. Výborně zahrané   hlavní postavy slavnými   herci, podkreslenou   příjemnou hudbou.
Cipfa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2010
Parádní filmeček, již   dávno jsem jej viděl a dnes   jsem se na něj koukal s   přítelkyní a považuji to   za jeden z chytrých filmů.   Meg Rayen předvedla   fantastický výkon.   Doporučuji všem.
Nathaniel002
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2007
Nádhernej romantickej film(a   to filmy tohoto typu moc   nepreferuji). Výborný   námět,hudba,příběh, ale   hlavně herecké obsazení:   N.Cage, kterej tak tupě   zírá, že mu to žerete   celej film, Meg Ryan je zde   zkrátka dokonalá,a taky   nemůžu zapomenou na   Nathaniela Mesengera v   podání skvělého Dennise   Frantze, kterej na tak malém   place (ve filmu jde vidět   snad tak 20 minut) dokáže   vyždímat maximum.Smutnej   neamerickej konec sem   přivítal.Tento film je v mé   TOP 10
slapik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2006
Laska
Nejprve bych vam chtel rict,ze   prave kdyz pisu tento   komentar,tak placu.A ted k   filmu.Pro me tento film nema   konkurenci.Jednoduchy,ale   zaroven slozity film o tom,ze   i posel bozi muze   milovat.Mesto andelu se zda,ze   je spise pro divky,ale ja ho   muzu videt kazdy den a vzdy se   mi bude libit.Neskutecny   herecky vykon Nicolase a jeste   vic neskutecny vykon Meg.K   tomu nadherne pisne a   jednoduche vety jako JA SE   OPIL LASKOU nebo NEVIDIM TE   ALE PRESTO VIM ZE SI TU tento   film jeste vice zdokonaluji.A   proc placu? Staci mrknout na   konec tohoto filmu a   pochopite.At se vsem libi jako   mne.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5512minih5512Černí baroni (1992) 
Černí baroni n
minih12306minih12306Městečko na dlani (1942) 
n
minih33944minih33944Slovácko sa nesúdí (1975) [TV seriál] 
Slovácko sa nesúdí n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih16569minih16569Poslední Mohykán (1992) 
The Last of the Mohicans n
minih38898minih38898Šedá zóna (2001) 
Grey Zone n
minih18311minih18311Řidič slečny Daisy (1989) 
Driving Miss Daisy n
minih81639minih81639Kráska mezi muži (2010) [TV film] 
Beauty & the Briefcase n
minih42979minih42979Časy se mění (2004) 
Les Temps qui changent n
minih46139minih46139O uloupené divožence (2007) [TV film] 
O uloupené divožence n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Nebe nad Berlínem (1987)

 Nebe nad Berlínem (1987)
Nebe nad Berlínem n
Der Himmel über Berlin
Žánr: symbolický
Země: NSR / Francie
Režie: Wim Wenders

(remake)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190553
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376580
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10