Duben
ohodnotit

Memento

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
30.8.2001
„Některé vzpomínky je lepší zapomenout Někdy je lepší zapomenout... Vražedné ovzduší a souboj s pamětí Polaroid, ztráta paměti a vrah“

Komentáře k filmu Memento

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 41
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2008
Myslel jsem si, že už   neuvidím nic originálního a   kvalitního, že Hollywood už   jen vykrádá, točí remake,   prequely, sequely a spojuje   hrdiny pro "větší   " úspěch (Freedie VS   Jason). Po tomhle filmu si   myslím, že Christopher Nolan   je bůh a jen doufám, že   bude dál točit, co   nejzajímavější filmy. Dnes   je velký problém vidět   noví film, který je   inteligentní, chytlavý,   paranoidní a po kterém si   nebudete vůbec jisti ničím,   kromě toho, že šlo o   jedinečnou záležitost. Guy   Pearce, C-A Moss, Joe   Pantoliano a další   předvádějí výborné   výkony. Všichni lžou nebo   mluví pravdu? Jednou jsem   slyšel názor, že Guy Pearce   neumí hrát. Kdo si to myslí   i po tomhle filmu?
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2008
TAK A TEĎ MI ŘEKNĚTE, ČI NAPIŠTE
po pravdě, zda jste při   PRVNÍM shlédnutí byli   schopni celý film pochopit a   dát si vše dohromady.   Pochopitelně závěr je   jasný. Ale já jsem film   vychutnala asi až po páté.   Vřele tento film každému   doporučuji, než propadne v   množství dalších filmů.   Trošku mi prolínání dějů   připomněl Než ďábel   zjistí, že seš mrtvej. Ale   je to tím prolínáním   dějů.
xebece
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2006
Po dlouhé době zase   thriller, na který se   nejenže dalo dívat, ale   navíc byl opravdu dobrý.   Celou dobu se motáte v   mozaice útržkovitých   vzpomínek a děj se navíc   odehrává pozpátku, takže   do poslední chvíle nevíte   vůbec nic, jenom to, že   takhle nějak se cítí   Leonard Shelby. Víte sice,   jak to skončí, ale ne, kde   to začalo. Pokaždé   začínáte zase od začátku,   stejně jako on. Skvělé od   začátku do konce.
Snape
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Téměř nenatočitelný   geniálně složitý   scénář. Myslím, že nikdo   jiný než Nolan by to nemohl   zvládnout. Super nápad.
luongovae
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2007
memento
Geniální snímek. Nolanův   rukopis je naprosto   nepřehlédnutelný. Film,   který vás donutí horlivě   přemýšlet, hltat každý   střih a nespustit oči z   monitioru. Každý jistě   tuší, že to byl přímý   záměr filmu. Narozdíl od   Leonarda, (v podání   skvělého Guye Pearce) se   vám bude pamět jistě hodit.   Budete si v hlavě listovat   klíčovými detaily, kterým   předchozí scéna skončila a   následně sledovat další   scénu a spojovat je dohromady   jako záhadnou skládačku,   jenž skončí   překvapujícím závěrem.   Nutně vidět nejméně   dvakrát(!). Po druhém   zhlédnutí jsem musela   změnit hodnocení, protože   mi něco důležitého uniklo.   Kdo je vlastně John G? Proč   ho sleduje chlap jménem   Teddy? Co má Natalie   společného s vraždou   Leonardovi ženy? A jak   skutečně zemřela?...Je   skutečně rozumné zapomenout   a být štastný?
AcidBurn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2005
Klasika
Nolan natočil jeden z   přelomových filmů své   kariéry a zároveň dokázal   vrátit lesk žánru thriller.   U tohoto filmu se rozhodně   nebudete nudit, nebudete skoro   ani dýchat, protože jeho   atmosféra vás uzemní. Celou   dobu musíte přemýšlet jako   hlavní hrdina a skládat   jednotlivé kousky za sebe jen   proto, abyste se hned v   další scéně dověděli,   že všechno je jinak. Ale   právě to vám umožní   dokonalé splynutí s hlavním   hrdinou.
A na závěr   jedna otázka ? Jak si   myslíte, že to bylo   doopravdy ? Kdo byl lhář a   kdo vrah ? A vysvětlení   rozhodně nebude lehké =)
Verik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2009
Pokud se na tento film   rozhodnete podívat, tak   doporučuju abyste nikam   neodcházeli, ani se třeba   jen na chvíli nepodívali   někam jinam. Tento film,   natočený pozpátku,   vyžaduje úplnou pozornost,   jinak se v něm prostě   nevyznáte a můžete se na to   zase dívat znovu. Podle mě   vážně skvěle promyšlený   děj, film se mi moc líbil.
wolvie95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Absolútne som netušil, ako   to skončí a vďaka spôsobu,   akým je vyrozprávaný   príbeh je to napínavé,   príbeh je úplne   neodhadnuteľný a cítil som   sa ako Leonard, musel som si   postupne jednotivé útržky   usporiadávať a spájať, aby   mi to dávalo zmysel. Ako je u   Nolana zvykom, ten svojím   filmom dodá patričnú dávku   nejednoznačnosti, takže je   na nás divákoch, v čom   budeme veriť a k akej verzií   príbehu sa prikloníme.   Vtiahlo ma to, nadchlo, veľmi   pozitívne prekvapilo a   jednoznačne si to dám znovu,   určite si všimnem radu   vecí, ktoré mi unikli. A Guy   Piercie tu predviedol zatiaľ   najlepší herecký výkon,   čo som u neho videl.
paxo44
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2005
Najläpší thriller modernej   kinematografie, ktorí je   rozprávaní najlepšiou a   hlavne najoriginalnejšou   formou akú som kedy videl.
popcorn_cola
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Ak sa rozhodnete pozerať   tento film, zatučene sa od   obrazovky nepohnite ani na   sekundu. Vďaka   retrospektívnemu deju a   nadväzujúcich scénach   stačí naozaj len okamih a   celý príbeh sa vám zrazu   stratí.. Milujem Chrisa   Nolana, všetky jeho filmy,   preto ma ani neprekvapuje, že   ma tento film chytil aj   napriek času, v ktorom som ho   pozerala(1:00 v noci:D)   Hlavný predstaviteľ bol   vybraný výborne, neviem si   predstaviť, koho iného ako   Guya Pearcea by som tak   chcela. Podtitulok filmu   hlása: Niektoré spomienky je   lepšie zabudnúť... Ale ja   si chcem tento film pamätať.
A.d.i.s.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2009
tak k tomuto filmu jen   třikrát skvěle!!!   Scénář, herecký výkon i   režie. Podívaná od které   prostě nemůžete odejít na   ani na záchod.
kanyak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2010
nemá konkurenci
Dost dobrý film. Hodnotit   méně než 9 body to může   vážně jen ten, kdo děj   film nepochopil. A je pravda,   že to se může stát velice   lehce. Přiznám, že sám sem   se na něj musel podívat   dvakrát a i přestože je mi   děj docela jasný, stále   mám nějaké pochybnosti a   pustím si jej zřejmě   ještě jednou.
bequadro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2011
vynikajici film nutici cloveka   premyslet a nekolikrat   prehodnocovat,kdo je ten   "dobry" a kdo   "zly" a jak to   vlastne je...genialni myslenka   a provedeni   "pozpatku".
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2009
Příběh brající dech.   Příběh odehrávající   pozpátku. Krátkodobá   ztráta paměti, papírky,   manipulace a ztráta   sebekontroly. Tak by se dal ve   zkratce shrnout děj filmu.   Opravdu zajímavý a poutavý   příběh plný překvapení a   nejasným koncem, kdo vlastně   Johny G. je.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2009
po odchodu z kina (je to už   drahně let) jsem měla pocit,   že jsem konečně viděla   film, který byl zajímavý a   nadchnul mě...pravdou však   je, že 2/3 lidí odcházely s   protáhlými obličeji,   protože to nepochopili. Je   fakt, že je nutné dávat   pozor...a taky je fakt, že   ten film je natolik   zajímavý, že ztráta   pozornosti nehrozí....a tempo   je , tejně jako střih,   ďábelské..
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Velmi zajímavé dílo od A do   Z skvěle je zde převeden  
scénář.Herecké   výkony jsou zde podle mého   názoru skvělí
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.6.2011
jak už tady někdo psal, film   je heodně složitý. Já jsem   ho začal chápat až od 35   minuty, do té doby jsem si   říkal, že to vypnu, ale   nakonec jsem šel s dějem a   musím říct, že film má   nejen dobrý děj, ale i   zvraty, scény a herecké   výkony.
Příběh   jdoucí po zpátku je opravdu   výborný nápad a tohle je   zatím jediný film tohohle   typu co jsem viděl.
jonny.net
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.6.2013
Neopakovatelné
Shodou okolností jsem viděl   Memento až jako poslední   Nolanův film a myslím, že   jsem udělal nevědomky   dobře. Díky tomuto skvostu   mi do sebe zapadly všechny ty   podivné nejasnosti, které   mě u jeho filmů vždycky tak   zaměstnávají mozek. Vše to   začalo a vychází odsud…   zde je počátek a dokonalý   trik jeho filmového umu.
decepticon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2012
Jednoznacne film, ktory treba   pozret viackrat aby ho bolo   mozne cely pochopit/ocenit. Uz   po prvom pozreti je ale jasne,   ze sa jedna o velmi originalnu   zalezitost.

/31.5.12/ cz dabing ABZ -   Divize Bontonfilms 2002
Akana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.9.2010
Tak tenhle hlavolam tedy   zažehnul Nolanovu oslnivou   dráhu. A určitě   zaslouženě. Pokoukání je   to opravdu nevšední. Nápad   vyprávět film pozpátku z   pohledu člověka, který si   nepamatuje, co se stalo před   čtvrthodinou, by se měl   vyvažovat zlatem stejně jako   způsob jak s ním bylo   naloženo. Divák je pod   hrozbou utonutí doslova   přinucený vnímat každý   detail, mít neustále mozek v   pohotovosti. To je asi   nejzásadnější společný   jmenovatel většiny filmů,   které jsem zatím od Nolana   viděl - důraz na co   největší vyšperkovanost a   rafinovanost scénáře. To   ostatní - charaktery, emoce,   myšlenky - sice nechybí, ale   hraje spíš služebnou   úlohu. Jestli je to chyba   nebo ne, jsem se ještě   nerozhodnul. Zatím je to jen   důvod, proč jsem ani   tentokrát nedal plný počet.   Ale dost tlachů, Memento je   přinejmenším z jednoho   úhlu pohledu mistrovský   kousek. A 90% není málo.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Klasicky pribeh o pomste,   ktery je vypraven sakra   netradicni formou - pozpatku.   Jen to finale mi moc nedoslo -   zanemato snad, ze se vsechno   deje stale dokola?
Mary.Elwood
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Dobré herecké obsazení -   Guy Pearce,Carrie-Anne Moss.   Originální myšlenka (retro   záběry),dobrá vizuální   stránka. Ovšem za některé   nudné momenty a   nepřehledný,zmatený tok   filmu dávám 80%
callaghan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2008
Tenhle psychothriller mě z   novější filmů ohromil tak,   jako málokterý jiný. Sice   jde o otřepaný motiv msty za   vraždu, ale netradičním   zpracováním dostává   úplně nový rozměr.   Prolínání barevných a   černobílých sekvencí, kdy   jedna z nich jde pozpátku a   druhá popořádku, aby se   nakonec propojily, donutí   člověka pořádně se   soustředít. Zkrátka jde o   velmi kvalitní, poctivý a   propracovaný film.
Stegr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Chtělo to hodně se   soustředit na jednotlivé   části skládačky,   poházené všemi směry, ale   zvládl jsem to :) ...
Kanystr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.10.2010
Výborné zpracování ještě   lepšího scénáře.   Neustále vás překvapuje co   všechno ještě o příběhu   nevíte. Kdo má rád   složité filmy musí si   přijít na své. Důraz na   jakýkoliv detail tak, aby nic   v předchozích, resp.   pozdějších scénách   nechybělo. Skvěle
Majda88
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2010
Nevěřili jste, že Guy   Pearce umí hrát? Po tomhle   filmu věřte, že umí!
Postava a děj natolik   komplikované, že to bere   dech. Sám divák je nejednou   na pochybách, co se to   vlastně děje. Konec naprosto   dechberoucí. Celkové   vzezření filmu je skvěle   vybrané.
ondrech
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2010
Trosku slozitejsi pribeh, ale   je to vypracovane, perfektne   zahrane a relativne originalni   a vubec me ten film chytl od   zacatku a drzel jeste dlouho   po titulcich.
zeus12xy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2015
Kdyby to bylo natočeno   "normálně" byl by   to normální, nikterak   nevybočující příběh   muže, který má jediný   cíl, hledat a zabít vraha   své ženy, okořeněn   ztrátou krátkodobé paměti.   Ale způsob, jakým nám to   režisér naservíroval,   dělá film vyjímečným.   Takže za chvíli má čovek v   hlavě stejnej guláš jako   hlavní hrdina, div že   nehledá tužku (nebo   kérovací pistolku) aby si   dělal poznámky a nic mu   neuniklo. Pozornost (a tím   pádem souvislost) jsem   ztratila asi po 45 ti   minutách, ale naštěstí   jsem se zase chytla. Film na   mě aspoň nepůsobil tak   depresivně jako podobným   stylem natočený mladší   kolega "21 gramů"
Tatule
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2007
Je vidět, že nemusí být   všechno jen Pán prstenů   nebo Matrix, aby to bylo   (téměř) dokonalé.   Geniální autorský nápad a   skvělé zpracování. Fakt   bomba. Ale je pravda, že se   na to musí člověk podívat   radši dvakrát, poprvé je to   pro normálního diváka   hroznej guláš :)
charlie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Je to hodně dobrý thriller.   Nejen, že divák si namáhá   hlavu s poskládáním všech   scén dohromady, ale navíc se   dost podivuje nad průběhem   toho všeho. Nejdřív si   myslí něco, ale jak se   vracíme na začátek,   tváří se všechno přesně   naopak. Už tohle je umění:   oklamat diváka. Takto jsme se   stylizovali do pozice hrdiny.   On neví, co bylo a my   vlastně také ne. Akorát my   se to dozvíme.
Fox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.8.2003
Zaraceně dobrý nápad
Nevím jak by si tento   tuctový příběh poradil bez   tak originálního nápadu   jako poskládat scény   pozpátku a začít   posledním. A nejen to ještě   připravit na konci pro   diváka zajímavý zvrat a   dokázat, že se celou dobu   mýlil... A právě proto, že   tento film měl velice   ostříleného a světem   uznávaného režiséra   výhradně thriler tvorby se   Memento opět mohlo stát   jedním z oněch   výjimečných filmů...
lemurek80
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
zmatek
Jinak než zmatek se můj   názor na film nedá   popsat.Film jsem zatím viděl   jen jednou a mám z něj   takovej guláš v hlavě že   vlastně nevím nic.Když se   nad tím zamyslím,to je asi   ten dojem co chtěl režisér   u diváka vyvolat,udělat v   hlavě diváka takovej guláš   jako má člověk,kterej se   ráno probudí a ví jen to   že má někoho zabít,ale   proč???doporučuji a už teď   se teším na další   promítání... Jinak skvělý   výkony herců,skvělej nápad   s vyprávěním děje od konce   k začátku,kdy čekáte že   se dozvíte jak to bylo...a   nakonec zjistíte že nic   nevíte...prostě   paráda.Rozhodně to není   film rpo lidi ,který   neudrží pozornost celej   film.90% jen pro to že jsem   naštvanej že nevím jak to   bylo :o)
Pardal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2006
Bezpochyby nejzajímavější   thriller posledních dob,   zejména díky způsobu   vyprávění příbehů.   První půl hodiny se budete   ztrácet v ději ale pak to do   sebe začne zapadat a začnete   zjišťovat že je dílko   velmi propracované, zejména   konac vás o tom musí   přesvědčit. Film je totiž   vypráveň dvoumi příběhy,   jeden retrospektivou, druhý   normálně, postupně se se   příběhy vice a více   spojují....
Hodně mě   překvapil, protože v   dnešní době se hodně   filmařů snaží natočit   film nějak jinak než je   typické, většinou z toho   vzníkájí nejlépe   pruměrné paskvily, Memento   je však vyjímkou kde do sebe   vše docela dobře zapadá,   díky čemuž je to velmi   zábavná podívaná až do   konce.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2010
Určitě zajímavý film,   výborně zahraný, tak trochu   se snaží o něco jiného -   za každou cenu. Jsem z toho   útržkovitého a pozpátku   jdoucího děje trochu   rozpačitá. Na mě trochu moc   složité a náročné na   soustředění.
Amthauer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2009
Scénář je skvělý a   víc... A co bychom vlastně   chtěli víc? Tenhle film   bohatě utáhne výtečný   scénář plus uvěřitelně   zahrané hlavní postavy.
fifoml
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2005
Tak to bylo husty... film   pospatku sem uz dlouho nevidel   ale na tohle to sedlo. Neco   neuveritelne, zajimave a   pritom genialni. Jen je   zapotrebi davat bacha nebo se   v tom nevyznate.
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Máte-li chuť na nějaký   odpočinkový film, Memento   vynechejte. Tady se od diváka   vyžaduje naprosté   soustředění a   vysokorychlostní zapojení   mozku. Jakýkoliv experiment   ve filmech vítám a   sestříhat film pozpátku, je   zkrátka geniální nápad. I   když si to pak musí divák   pustit ještě podruhé, aby   mu všchny detaily zapadly,   stojí to zato.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.3.2021
Tak mě to zase tak nechytlo.   Ze začátku jsem se v tom   ztrácel pak jsem to už   dával. Takové to když si   pustíš seriál od   posledního dílu k prvnímu.
vampyer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.7.2008
Fuuha... asi tak nejako by som   tu opisala:D
Koniec   pozname, ale nevieme, preco to   takto skoncilo, az kym si   nepozrieme cely film. V istych   miestach filmu som sa nudila,   iba pri objasnovani faktov ma   to prebudilo, avsak potom opat   uspalo. Bol to taky hore-dole   film. :D Odomna iba 64%, 6/10.
Rosomak
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2006
Tenhle film je fakt   zajímavej, ale bohužel je to   asi jen a jen tim, jak je   setříhanej, jinak by nebyl v   ničem nijak vyjímečný a   asi by nebyl ani ničím   zajímavý a neupoutal   by...
Nápad je to   skvělý vzít příběh a   promítat ho pozpátku, jenže   když si ten příběh   převrátíte výjde vám z   něho naprosto plochý   námět... a navíc tomu filmu   chyběl nějaký zajímavý   konec (resp. začátek)   prtože film končí, ale   vlastně žádný závěr   filmu zde není,   zvláštní...
Ale   jinak jde o celkem efektní   podívanou, takovou   detektivku.
Líbila se   mi kombinace barevnýho a   černobílýho obrazu, pěkně   to oživilo příběh a   člověk se tak i líp vyznal   v tom, co se právě děje a   co je minulost...
Každopádně ve mě ten   film zas tak moc nenechal,   proto hodnocení 6/10. Asi   bych na to nešel do kina,   lepší je si to půjčit na   DVD/VHS...
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.8.2014
Ano, způsob podání je   bezesporu velmi zajímavý, to   se nedá upřít. Ovšem to   tempo je poněkud pomalé, a   po hodině filmu jsem toho   měl dost. Navíc je potřebí   plné pozornosti, což u mne   jaksi nešlo. Vydržel jsem   sice až do konce, ovšem jen   tak tak. V hlavě jsem měl   guláš a zmatek. Film měl   mít kratší stopáž a   rozhodně více akce. Nevidím   důvod hodnotit nějak   zvláště vysoko.   2014070111029/11326

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48449minih48449Mlčení Lorny (2008) 
Le Silence de Lorna n
minih48224minih48224Veřejný nepřítel č. 1: Epilog (2008) 
L'ennemi public n° 1 n
minih39386minih39386Sin City - Město hříchu (2005) 
Sin City n
minih24210minih24210Zvoník u Matky boží (1956) 
Notre-Dame de Paris n
minih21407minih21407Tři oříšky pro Popelku (1973) 
Tři oříšky pro Popelku n
minih83125minih83125Bídníci (2012) 
Les Misérables n
minih14373minih14373Noc na Zemi (1991) 
Night on Earth n
minih39376minih39376Elizabethtown (2005) 
Elizabethtown n
minih58120minih58120Nezapomeň na mě (2010) 
Remember Me n
minih33372minih33372Underworld (2003) 
Underworld n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:00 - 16:45

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

16:30 - 16:55

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

67 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

62 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10