reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Medvídek Pú: Příběhy od srdce

Book of pooh: Stories from ...

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
76 minut

Celkové hodnocení filmu Medvídek Pú: Příběhy od srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Sparta33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.2.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.12.2007
deuska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.11.2007
smudilinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
zd.dvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
Ninka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43946minih43946Afghanistán (2007) 
Afghan Knights n
minih41512minih41512Mýtus (2005) 
San wa n
minih43512minih43512Air Bud - Fotbalista (2000) [Video] 
Air Bud: World Pup n
minih39168minih39168Hokejový zázrak (2004) 
Miracle n
minih29759minih29759Scary Movie 2 (2001) 
Scary Movie 2 n
minih24610minih24610Prosím, pane profesore (1940) 
n
minih12093minih12093Maska (1994) 
The Mask n
minih22363minih22363Velký Waldo Pepper (1975) 
The Great Waldo Pepper n
minih13179minih13179Muž v povětří (1955) 
Muž v povětří n
minih47034minih47034Street Kings (2008) 
Králové ulice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 %
4   - Sparta33
6   - vrub
4   - deuska
10 - smudilinka
6   - zd.dvo
7   - falco99
3   - kata18
6   - Ninka

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

45 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527182
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 7.27/7.243