reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Médea [TV film]

Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
77 minut

Celkové hodnocení filmu Médea

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2007
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2013
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2014
Plak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.7.2010
Vlastovka89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.3.2016
Eodeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69887minih69887Poupata (2011) 
Poupata n
minih19551minih19551Srdečné pozdravy z Ruska (1963) 
From Russia With Love n
minih34940minih34940Velké riziko (1995) 
Shu dan long wei n
minih34187minih34187Amatér (1979) 
Amator n
minih70420minih70420Alois Nebel (2011) 
Alois Nebel n
minih40638minih40638Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (2005) 
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch the Wardrobe n
minih25780minih25780Letci z Tuskegee (1995) 
Tuskegee Aimen n
minih22532minih22532Vinnetou a míšenka Apanači (1966) 
Winnetou und das Halbblut Apanatschi n
minih25915minih25915Muž a žena po dvaceti letech (1986) 
Un homme et une femme: vingt ans déjá n
minih25287minih25287Lijavec (1997) 
Lijavec n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.7 %
8   - Faye
9   - Archer
8   - troufalka
10 - Plak
10 - Vlastovka8
10 - Eodeon

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

58 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících

13:10 - 13:35

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:25

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130347

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.278/0.251