Max Payne (2008)

Max Payne
62.9 %
 
 
 
Film na Blu-ray
    Žánr: akční / krimi / thriller / drama
    Země: Spojené státy americké / Kanada
    Premiéra v ČR: 30.10.2008        
    Délka: 125 min.
Hlavním hrdinou akčního thrilleru, který byl natočen podle počítačové hry, je individualistický policajt Max Payne (Mark Wahlberg). V New Yorku, který je představen jako temné město plné zločinu a drog, vyšetřuje sérii záhadných vražd. Podle všeho by mohly souviset se smrtí jeho ženy a dítěte. Max neuznává žádná pravidla, říká, že už nemá co ztratit.
Proti němu stojí nadpřirozené i skutečné síly, které se snaží skrýt zdrcující pravdu a navždy ho umlčet. Klíčovou stopou k těm, kteří zřejmě zničili jeho rodinu, je okřídlený démon Valkyrie s rozšklebenou pusou a rudýma očima.  Autor: ajaajena

režie:
John Moore
 
 
hraje:
Mark Wahlberg (Max Payne), Beau Bridges (BB Hensley), Mila Kunis (Mona Sax), Donal Logue (Alex Balder), Kate Burton (Nicole Horne), Chris O'Donnell (Jason Colvin), Ludacris (Jim Bravura), Ted Atherton (detektiv Shipman), Marianthi Evans (Michelle Payne), Amaury Nolasco (Jack Lupino), Conrad Pla (Kapitán Bowen), Olga Kurylenko (Natasha Sax), Rothaford Gray (Joe Salle), Jamie Hector (Lincoln DeNeuf), Andrew Friedman (Trevor Duncan), Nelly Furtado (Christa Balder), Sima Fisher (tanečnice), Joel Gordon (Owen Green)
 
 
scénář:
Beau Thorne
 
 
kamera:
Jonathan Sela, Pete Romano (podvodní záběry)
 
 
hudba:
Marco Beltrami
 
 
kostýmy:
George L. Little
 
 
střih:
Dan Zimmerman
 
 
vizuální efekty:
Bryan Thombs, Everett Burrell, Neishaw Ali, Jeff Campbell
 
 
výprava:
Carolyn 'Cal' Loucks
 
 
výkonný producent:
Tom Karnowski, Karen Lauder
 
 
producent:
Scott Faye, Julie Yorn
 
 
kaskadér:
Billy Oliver, John Ross, Vanessa Reid, Brittney Banks, Angelica Lisk, Susana Baker (double: Mila Kunis), Dave Van Zeyl (0)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.