reklama
 
ohodnotit

Maurice to zařídí

Ma femme... sappelle Maurice

Další název:
My Wife Maurice
Země:
Rok:
2002
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Maurice to zařídí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2011
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2009
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2009
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.5.2009
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.11.2007
smile007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38702minih38702Můj dům v Umbrii (2003) [TV film] 
My House In Umbria n
minih140362minih140362Santovo tajemství (2014) [TV film] 
Christmas at Cartwright's n
minih52287minih52287Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (1955) [TV seriál] 
Alfred Hitchcock Presents n
minih5416minih5416Čas lásky a naděje (1976) 
Čas lásky a naděje n
minih155674minih155674Die Nichten der Frau Oberst (1968) 
Die Nichten der Frau Oberst n
minih69038minih69038Rubin a Ed (1991) 
Rubin and Ed n
minih9615minih9615Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (1974) 
Altrimenti ci arrabbiamo n
minih8323minih8323Hledám dům holubí (1985) 
Hledám dům holubí n
minih28166minih28166Toulavé boty (1999) 
Tumbleweeds n
minih41938minih41938Mise pomsty (2000) 
Agent Red n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
5   - curil
4   - georginaa
6   - rosta12
8   - Zdenek13
8   - Sandruska
2   - fernetgin
2   - igorko61
4   - smile007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149671
Osobností: 631658
Fotografií: 571650
Plakátů: 271301
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Zakladatel (2016)

Opravdu zábavný

Zakladatel
snímek, zachycující   založení sítě rychlých   občerstvení McDonalds. A   nevadí, jestli jste fanoušky   této firmy, nebo byste jí   naopak více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 9 / 10

Capri (2006) [TV seriál]

capri

Capri
najobľubenejší   serial,môžem pozerať   stále.sympatický herci a   prekrásne prostredie, proste   užasný romantický serial.

Autor: elenita | Hodnocení: 10 / 10

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci...

Zoufalí režiséři točí zoufalé filmy.

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
Říkalo se, že stejnojmenná   kniha Haliny Pawlowské, je   nezfilmovatelná. A vidíte,   je to pravda.
Spíše než   jako film, působí toto   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 4 / 10

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Strach (1993)

Strach
Je zajímavé, jak si filmaři   celého světa myslí, že   láska spočívá v   pobíhání mladých lidí po   přírodě. Zde ale jde   hlavně o něco jiného více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.37/0.328