reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Matka noc

Mother Night

Rok:
1996
Délka:
114 minut
„Podle úspěšného bestselleru Kurta Vonneguta Jr. Stal se obětí nesmyslné války a nyní musí dokázat svou nevinu“

Celkové hodnocení filmu Matka noc

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.1.2014
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2010
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2007
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52080minih52080Három sárkány (1936) 
Három sárkány n
minih60434minih60434Perfektní asistentka (2008) [TV film] 
The Perfect Assistant n
minih66828minih66828Píseň mého srdce (2009) 
My Own Love Song n
minih35379minih35379Zkurvená existence (2001) 
The Last Minute n
minih8792minih8792Hřiště snů (1989) 
Field of Dreams n
minih47544minih47544Soused (2007) 
The Neighbor n
minih18711minih18711Sex a Zen (1992) 
Sex And Zen - Rou pu tuan zhi tou qing bao jian n
minih62489minih62489Sorry, Wrong Number (1948) 
Sorry, Wrong Number n
minih7566minih7566Fantozzi ve škole (1995) 
Io no spik inglish n
minih39193minih39193Čtyři sluhové a kardinál (1974) 
A nous quatre cardinal n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.2 %
8   - cicis
8   - curil
8   - Bara.40
6   - R.RICKIE
6   - nick4
8   - satyr
2   - Andrejevna
7   - Petak69
6   - rockwoman
7   - rosta12
8   - Johnny1
4   - iris
8   - vecernice
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141583
Osobností: 606475
Fotografií: 526534
Plakátů: 253971
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

Neuvěřitelná blbost

John Wick
Nevím jestli vůbec dnes na   Nově dokoukám tento   absolutně stupidní škvár,   ve kterém se nejedná   dočista o nic jiného než o   to, že Johnu více >

Autor: devalera | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.522/0.493