reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Matador

Další název:
The Bullfighter
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Matador

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.3% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2008
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2008
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2007
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2012
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2012
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2006
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2015
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2008
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2011
rooge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2015
Wharan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.12.2009
Habr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19852minih19852Stůj při mně (1986) 
Stand By Me n
minih50829minih50829Stepfordské paničky (1975) 
The Stepford Wives n
minih39347minih39347Anatomie pekla (2003) 
Anatomie de l’enfer n
minih47423minih47423Klec pro dva slavíky (1976) [TV inscenace] 
Klec pro dva slavíky n
minih56896minih56896Král Krysa (1979) [TV inscenace] 
n
minih28666minih28666Návrat mušketýrů (1989) 
The Return of the Musketeers n
minih48207minih48207Kancl (2005) [TV seriál] 
The Office n
minih16295minih16295Policajt ze San Francisca (1997) 
Metro n
minih13657minih13657Návrat Růžového pantera (1975) 
The Return of the Pink Panther n
minih37847minih37847Nemám strach (2003) 
Io non ho paura n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.3 %
8   - curil
8   - Justik66
7   - georginaa
6   - RM
10 - Faye
8   - Kycky
7   - Ferry76
8   - zepo
8   - rosta12
6   - MysteryIll
6   - pauli1
7   - KURUAZIE
10 - Gucia
10 - deepend
7   - rooge
10 - Wharan
2   - Habr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140630
Osobností: 602773
Fotografií: 521018
Plakátů: 252286
Obsahů a biografií: 129667

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

ak

Svět pod hlavou
Seriál skvělý , ale je   nutne jej zhlédnout od 1.   dílů aby jste pochopili   souvislosti, jinak v   ostatních dilech Marvana   nepochopite. více >

Autor: alenakon

Návrat sedmi statečných (1966)

Návrat sedmi statečných
Snímek ´Sedm statečných´   se stal kultem mezi westerny a   jako takový se jeví jako   naprosto nepřekonatelný. To   tvůrci zřejmě tohoto   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.412/0.39