ohodnotit

Máš Rolls... a vytahuješ se!

Prends ta Rolls... et va pinter!

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
90 minut
„Chudý dělník objeví ve staré stodole veterána Rolls Royce, o nějž začne jevit zájem muzeum v Londýně“

Celkové hodnocení filmu Máš Rolls... a vytahuješ se!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.11.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16794minih16794Pozdní máj (1934) 
n
minih32931minih32931Záblesk z pekel (2001) [TV film] 
Glimpse of Hell n
minih22837minih22837Vražda v cibulovém poli (1979) 
n
minih22896minih22896Vražedné myšlenky (1991) 
Mortal Thoughts n
minih41421minih41421Jasnovidec (2005) [TV film] 
n
minih59335minih59335Krabi (1976) 
Krabi n
minih137420minih137420Všechno, co mám (2015) 
Freeheld n
minih24570minih24570Všichni proti všem (1977) 
Všichni proti všem n
minih50766minih50766Můj milý, můj drahý (2009) 
My One and Only n
minih23904minih23904Zlatý pavouk (1956) 
Zlatý pavouk n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 % (7)
10 - curil
4   - Agostino
6   - rosta12
3   - T800
4   - tvo
2   - bajaw
2   - Sivok

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala

09:00 - 09:45

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

09:00 - 09:55

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

09:10 - 09:45

4 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154596
Osobností: 640019
Fotografií: 588861
Plakátů: 279990
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Echt gold (2019) [TV epizoda]

Echt gold
Pořád jsem čekal, kdy se to   zlomí a seriál bude   zajímavý jako první série,   ale díl od dílu jde kvalita   dolů a pokračování mě   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 4 / 10

Den nezávislosti: Nový útok (201...

Den nezávislosti: Nový útok
Je mně těžko se o tomto   braku vůbec bavit.
Můj syn   ( mimochodem, adept na   režiséra ) se mně zeptal,   jestli si z nás tvůrci   tohoto více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 1 / 10

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.408/0.377