ohodnotit

Máš Rolls... a vytahuješ se!

Prends ta Rolls... et va pinter!

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
90 minut
„Chudý dělník objeví ve staré stodole veterána Rolls Royce, o nějž začne jevit zájem muzeum v Londýně“

Celkové hodnocení filmu Máš Rolls... a vytahuješ se!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.11.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28275minih28275Přichází království nebeské (2001) 
Kingdom Come n
minih53711minih53711Soumrak nad Manhattanem (1996) 
Night Falls of Manhattan n
minih48837minih48837Past (2007) 
Klopka n
minih44775minih44775Škola svádění (2004) 
School for Seduction n
minih26469minih26469V pátek ráno (1957) 
n
minih39340minih39340O zvířatech a lidech (1993) [TV seriál] 
n
minih24461minih24461Einstein kontra Babinský (1963) 
n
minih11235minih11235Lebkouni IV. - Tělo a duše (1995) 
Alien Nation - Body And Soul n
minih40010minih40010Polojasno (1999) [TV film] 
Polojasno n
minih64408minih64408Úplatek (1986) 
Úplatek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 % (7)
10 - curil
4   - Agostino
6   - rosta12
3   - T800
4   - tvo
2   - bajaw
2   - Sivok
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165574
Osobností: 660261
Fotografií: 640018
Plakátů: 308361
Obsahů a biografií: 151884

Poslední komentáře

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tango a Cash (1989)

Tango a Cash
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sedm statečných (1960)

Sedm statečných
Když je Tenkrát na západě   nejlepší spaghetti western,   tak tohle je nejlepší   americký western. Ten rozdíl   je opravdu znát. Hrdinové,   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Ve službě (2019)

Ve službě
Od počátku filmu mě   nadzvedávala amatérská   reportérka, ani tolik ne svou   rolí v příběhu, ale   hlavně neumělým herectvím   Courtney více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.38/0.369