reklama
 
ohodnotit

Markýza z O...

Die Marquise von O...

Další název:
La marquise d'O...
Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Markýza z O...

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2008
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih105600minih105600Mstitelé (1972) 
The Revengers n
minih38206minih38206Řezníci (2003) 
De grønne slagtere n
minih23908minih23908Zlatý věk grotesky (1957) 
The Golden Age of Comedy n
minih157172minih157172Jmenuji se Jerry (2009) 
My Name Is Jerry n
minih22965minih22965Všechno zlato světa (1961) 
Tout l'or du monde n
minih146735minih146735Já se z tebe zblázním, Susano (2016) 
Me estás matando Susana n
minih70349minih70349Dům (2011) 
Dom n
minih130971minih130971Soud (2014) 
Съдилището n
minih65524minih65524Krutá odveta (2006) [TV film] 
Answered by Fire n
minih56379minih56379Doktor Martin (2001) [TV film] 
Doc Martin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (11)
7   - curil
6   - cicis
7   - Edward52
6   - Kycky
6   - rosta12
4   - Rendys
1   - stixman
5   - dr.obek
5   - kovandos
4   - opl
4   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.271/0.234