reklama
 
ohodnotit

Marian

Rok:
1996
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
14.11.1996
„Uniknout samotě, najít lásku a nepustit ji - za každou cenu...“

Celkové hodnocení filmu Marian

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.6% (25 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.12.2012
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2016
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.8.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2016
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.7.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2009
luongovae
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2009
Dejw86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2015
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.7.2009
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2005
Luraj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2009
Tryptofan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
nefertiti3010
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2011
Benyk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2008
Satinne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.8.2009
Mata05
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.7.2009
ja.rebel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2007
Gruzdej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2007
gay7771
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.10.2014
ance89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42697minih42697Jako kníže Rohan (1983) [TV inscenace] 
Jako kníže Rohan n
minih9773minih9773Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 
Je suis timide, mais je me soigne n
minih20187minih20187Šílená láska (1995) 
Mad Love n
minih13411minih13411Na západní frontě klid (1930) 
All Quiet on the Western Front n
minih10911minih10911Kryštof Kolumbus (1992) 
Christopher Columbus: The Discovery n
minih14791minih14791Odstřelovač (1993) 
Sniper n
minih36928minih36928Starsky a Hutch (2004) 
Starsky & Hutch n
minih5647minih5647Člen klanu (1974) 
The Klansman n
minih63012minih63012Téměř dokonalá vražda (1999) 
Her Married Lover / A Clean Kill n
minih3143minih3143Ano, Giorgio (1981) 
Yes, Giorgio n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.6 %
2   - jarda53
6   - green-tea
9   - ajaajena
6   - vojtam
6   - Snura
6   - R.RICKIE
6   - Andrejevna
6   - Jarda.ftr
5   - luongovae
7   - rosta12
7   - Dejw86
6   - Ondra44
5   - fidelio
1   - Kloby
10 - derryl
7   - Luraj
7   - Tryptofan
6   - nefertiti3
7   - Benyk
2   - Satinne

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.239/0.198