reklama
 
ohodnotit

Marat-Sade

Persecution and Assassination of Jean-Paul Marat

Další název:
Marat / Sade
Rok:
1967
Délka:
114 minut
„Filmový přepis slavné divadelní hry o názorovém střetu dvou velkých osobností francouzské historie.“

Celkové hodnocení filmu Marat-Sade

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.5.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.8.2007
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2014
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.7.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2301minih2301...A spravedlnost pro všechny (1979) 
…And Justice for All n
minih24751minih24751Trhani (1936) 
n
minih8768minih8768Hry a sny (1958) 
n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih55303minih55303Bonanza (1959) [TV seriál] 
Bonanza n
minih26860minih26860Nevesta hôľ (1971) 
Nevesta hôľ n
minih55663minih55663Služka (1958) 
Édes Anna n
minih41810minih41810Den D (2004) [TV film] 
D-Day 6.6.1944 n
minih21199minih21199Total Recall (1990) 
Total Recall n
minih41743minih41743Vějíř lady Windermerové (2004) 
A Good Woman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
8   - cicis
9   - Erkul
4   - mat.ilda
8   - Faye
8   - Akana
8   - melakara
10 - blue.moon

TV Program

ČT1 - Síť na bludičku (1983) [TV ins...

22:25 - 22:54

3 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - České zázraky: Legendární výbu...

22:15 - 22:40

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Aljaška v plamenech (1994)

22:05 - 00:10

23 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Prima - Davinci (2017) [TV pořad]

21:35 - 22:35

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144280
Osobností: 614999
Fotografií: 539028
Plakátů: 257984
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.245/0.203