reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Mapa lidského srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.9.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.7.2014
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.6.2008
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.11.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.7.2009
Luraj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2009
machrus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2009
O.Roy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2005
Avik_CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.10.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2363minih23632x2 v posteli s nebesy (1964) 
n
minih56076minih56076Špatnej polda (2009) 
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans n
minih30735minih30735Úžasní Ambersonovi (2002) [TV film] 
The Magnificent Ambersons n
minih43683minih43683Krajkový šátek (1939) 
Love Affair n
minih38575minih38575Adrenalin (2000) [TV film] 
Cutaway n
minih7424minih7424Eva Braunová - Hitlerova milenka (1996) 
Eva Braun: Her Life with Adolf Hitler n
minih117240minih117240U strážnýho anděla (2013) 
Pod Mocnym Aniołem n
minih10856minih10856Krvavá pěst II (1990) 
Bloodfist II n
minih6407minih6407Divocí andělé (1966) 
The Wild Angels n
minih13236minih13236Může to potkat i vás (1994) 
It Could Happen to You n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.3 %
6   - curil
2   - mat.ilda
9   - Lynette
8   - cerfik
8   - melakara
7   - olgab
7   - rockwoman
7   - rosta12
5   - Raptor150
5   - Kloby
8   - Luraj
6   - machrus
9   - O.Roy
10 - Avik_CZ

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

60 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících

13:10 - 13:35

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

35 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130347

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.113/2.079