reklama
 
ohodnotit

Manžel kadeřnice

Le mari de la coiffeuse

Země:
Rok:
1990
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
16.4.1992
„Nejšťastnější muži na světě mají doma určitě kadeřnici.“

Celkové hodnocení filmu Manžel kadeřnice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2009
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.7.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2016
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10835minih10835Kruh (1959) 
n
minih9217minih9217Já, Claudius (1976) [TV seriál] 
I, Claudius n
minih46633minih46633Epidemie (1975) 
A Járvány n
minih49059minih49059Vůně kdoulí (1982) 
Miris dunja n
minih25265minih25265Smrt darebáka (1977) 
Mort d'un pourri n
minih53951minih53951Silnice č. 30 (2008) 
Route 30 n
minih22386minih22386Venušin pahorek (1994) 
Delta of Venus n
minih41223minih412237 trpaslíků (2004) 
7 Zwerge n
minih54586minih54586Žáby a ropuchy (2009) 
Kikkerdril n
minih33866minih33866Kovboj (1958) 
Cowboy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (6)
8   - curil
9   - kubik-duli
6   - MysteryIll
7   - phorsky1
8   - Zdenek13
10 - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150697
Osobností: 634059
Fotografií: 574688
Plakátů: 273054
Obsahů a biografií: 138421

Poslední komentáře

Vrať se mi (2000)

Vrať se mi
Krásný, jednoduchý a velice   půvabný romantický snímek,   kde není nouze ani o city a   slzy. Takřka dvouhodinová   stopáž sice budí rozpaky, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volání (2014)

Volání
Detektivní příběh o   sériových vraždách   opírající se o určitý   druh manipulace spojené s   biblí. Scénář by se hodil   i na obyčejný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Šílená matka (2015)

A Nihilo Nihil

Šílená matka
Tento film nie je akože zlý,   je prázdny. Je priam až   neuveriteľné, ako sa dá   natočiť tak nezmyselný a   hlavne prázdny film. Fakt   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Red Dog (2011)

Red Dog
TAKTO sa majú rozprávať   príbehy kámo!
..........................   ..............................   ......

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Kupé (1994) [TV pořad]

Pohoda a legrace

Kupé
Přestože cestování vlakem   ČD leckdy nebývá legrace,   zpodění výluky atd. Tenhle   vlak byl plný pohody a   smíchu, prostě realax   podívaná a poslýchaná. :-)

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.264/0.229