reklama
 
ohodnotit

Manžel kadeřnice

Le mari de la coiffeuse

Země:
Rok:
1990
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
16.4.1992
„Nejšťastnější muži na světě mají doma určitě kadeřnici.“

Celkové hodnocení filmu Manžel kadeřnice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2009
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.7.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2016
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8040minih8040Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995) 
Halloween: The Curse Of Michael Myers n
minih48726minih48726Velký vezír (2005) 
Iznogoud n
minih48659minih48659Star Trek (2009) 
Star Trek n
minih46895minih46895Posedlé tancem (2006) 
Mes Copines n
minih11825minih11825Malá apokalypsa (1992) 
La petite apocalypse n
minih52101minih52101Hvězdy na čepicích (1967) 
Csillagosok, katonák n
minih30140minih30140Zahrada (1977) 
n
minih137537minih137537Čechoslovák, režisér Julius Matula (2010) 
Čechoslovák, režisér Julius Matula n
minih33984minih33984Temná zákoutí (2000) 
The Yards n
minih114671minih114671San Andreas: 3D (2015) 
San Andreas: 3D n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - curil
9   - kubik-duli
7   - phorsky1
6   - MysteryIll
8   - Zdenek13
10 - volam

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Česko - Srbsko

14:50 - 17:35

162 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

16:50 - 17:50

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621359
Fotografií: 550602
Plakátů: 262212
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.428/0.39