reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Manson

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.7.2005
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2005
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2009
Dejw86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2009
strelec51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2014
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.12.2007
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
los_carlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.5.2009
HororsMish
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.6.2009
asxasx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.5.2010
mimac13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.4.2008
Nadika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62309minih62309Vražda.com (2008) 
Murder.com n
minih56881minih56881Mentalista (2008) [TV seriál] 
The Mentalist n
minih102827minih102827Stoupenci zla (2013) [TV seriál] 
The Following n
minih63078minih63078Raz, dva, tři (1935) 
Bonnie Scotland n
minih50184minih50184Černá bible (2001) [Video] 
Bible Black n
minih88869minih88869Orient Express (1943) 
Orient Express n
minih12616minih12616Mizerové (1995) 
Bad Boys n
minih45381minih45381Já a moje příšera (2007) 
The Water Horse n
minih26768minih26768Lucerna (1967) [TV inscenace] 
Lucerna n
minih21621minih21621Ukaž, co umíš (1988) 
Stand and Deliver n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 % (17)
8   - cicis
3   - hvezdyn
8   - Pardal
8   - R.RICKIE
6   - luan66
9   - oulisna
7   - ASPHALT
5   - Dejw86
8   - strelec51
6   - vrub
4   - Bimbaša
6   - los_carlos
2   - fernetgin
9   - HororsMish
6   - asxasx
5   - mimac13
1   - Nadika
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.16/0.108