reklama
 
ohodnotit

Mám strach

Io ho paura

Další název:
I Am Afraid, The Bodyguard, Bojím se
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Mám strach

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 89.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.7.2016
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2016
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2012
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2016
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2016
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.3.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.7.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2016
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.10.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.5.2011
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2011
75264811
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih75202minih75202Bílý Elephant (2011) 
Elephant White n
minih35794minih35794Líbí se mi co děláš (2003) 
I Love Your Work n
minih122521minih122521Moje dvě lásky (2012) [TV film] 
Mes deux amours n
minih40780minih40780Rána z milosti (2005) [TV film] 
n
minih95860minih95860Red Faction: Počátek (2011) [TV film] 
Red Faction: Origins n
minih25331minih25331V rannej hmle (1990) 
n
minih82538minih82538Zatímco spíš (2011) [DVD kinodistribuce] 
Mientras duermes n
minih131935minih131935Fúsi (2015) 
Fúsi n
minih10592minih10592Kotrmelec (1961) 
n
minih36726minih36726Lovci pokladů (2004) 
National Treasure n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

89.3 %
10 - argenson
9   - cicis
9   - curil
9   - Edward52
7   - Kycky
8   - Petak69
8   - peter22
10 - sakro
9   - oulisna
8   - MysteryIll
10 - michaldoko
10 - Johnny1
8   - fidelio
10 - 75264811

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - GEN - Galerie elity národa

18:25 - 18:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

9 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

59 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144263
Osobností: 614922
Fotografií: 538977
Plakátů: 257953
Obsahů a biografií: 132099

Poslední komentáře

Cena svobody (2014)

Cena svobody
Plně se přikláním k   názoru karlosphonica,   zaráží mě stejné věci a   situace. Té naivity je dost a   náhod také. Černoušci   mluví perfektní více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Muži v černém II (2002)

Muži v černém II
Tam jo musím se přiznát,   že nakonec to byl docela fajn   biják. I když už to nemělo   šváby a trochu to mělo   mouchy.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Abigail Lesley Is Back in Town (...

Abigail Lesley Is Back in Town
"Abigail Lesley je zpátky ve   městě" - film je   představitelem dnes už   vyhaslého žánru   sexploitation (zásluhou   nástupu nových médií) a více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zánik samoty Berhof (1983)

Zánik samoty Berhof
Výborný film,akorát mě tam   neseděli ti dva   poláci.Hodně hrávali spolu   ,a vždycky mě připadli jako   dva teplometi.

Autor: pacoš

U konce s dechem (1959)

U konce s dechem
V šedesátých letech mne   tento film doslova uchvátil a   plakát s Belmondem jsem   tenkrát z kina přemístila   do své skříně.Dnes se na   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.349/0.312