reklama
 
ohodnotit

Mám strach

Io ho paura

Další název:
I Am Afraid, The Bodyguard, Bojím se
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Mám strach

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 89.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.7.2016
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2016
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2012
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2016
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2016
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.3.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.7.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2016
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.10.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.5.2011
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2011
75264811
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7799minih7799Funebrák (1932) 
Funebrák n
minih43689minih43689Předtucha (2007) 
Premonition n
minih48493minih48493Interhelpo – historie jedné iluze (2007) [TV film] 
n
minih47068minih47068Atentát na střední (2008) 
Assassination of a High School President n
minih11511minih11511Lišák Vuk (1981) 
Vuk n
minih138694minih138694Zoolander 2 (2016) 
Zoolander No. 2 n
minih42126minih42126Ďábel nosí Pradu (2006) 
The Devil Wears Prada n
minih34786minih34786Švestka (2002) 
Švestka n
minih47669minih47669Travička zelená (2008) 
Pineapple Express n
minih41604minih41604Stačí stisknout (1989) [TV inscenace] 
Stačí stisknout n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

89.3 %
10 - argenson
9   - cicis
9   - curil
9   - Edward52
7   - Kycky
8   - Petak69
8   - peter22
10 - sakro
9   - oulisna
8   - MysteryIll
10 - michaldoko
10 - Johnny1
8   - fidelio
10 - 75264811

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:05

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Česko - Srbsko

14:50 - 17:35

70 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

5 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

30 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621357
Fotografií: 550584
Plakátů: 262212
Obsahů a biografií: 134135

Poslední komentáře

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího
Blbý a blbější jako   komedie za moc nestál, ale   tento snímek dává názvu   ten správný význam. Je   opravdu blbější než jeho   předchůdce.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PROCESOR!

Pustina
V malé obci příznačně   nazvaná Pustina kdesi na   severu Čech, blízko u   hranice s Polskem se začíná   rozehrávat drama, který   navždy změní více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.846/1.469