reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Malý Muk

Die Geschichte vom kleinen Muck

Další název:
Die Abenteuer des kleinen Muck; Ein Abenteuer aus 1001 Nacht; Der kleine Muck; The Story of Little Mook
Země:
Rok:
1953
Délka:
100 minut, 2737 metrů
Premiéra v ČR:
23.10.1954
„Lidová pohádka o chlapci, který hledal a také našel štěstí.“

Celkové hodnocení filmu Malý Muk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.11.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.4.2016
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2013
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.4.2008
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2010
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.9.2011
KAMILIO
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35841minih35841Pátek třináctého 7: Nová krev (1988) 
Friday the 13th Part VII: The New Blood n
minih10984minih10984Kulový blesk (1978) 
Kulový blesk n
minih56811minih56811Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka (2010) 
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader n
minih59484minih59484O panenke Apolienke (1981) [TV seriál] 
O panenke Apolienke n
minih25867minih25867Seznamte se, Joe Black (1998) 
Meet Joe Black n
minih68640minih68640Adžoba - Černý princ (1991) 
Ajooba n
minih67648minih67648Zlatá panna (1980) [TV film] 
Zlatá panna n
minih74171minih74171Alien vs. Ninja (2010) 
Alien vs. Ninja n
minih8369minih8369Hněv a čest II: Nepřátelské převzetí (1993) 
Rage and Honor II n
minih47415minih47415Konečně spolu (2007) 
Then She Found Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
6   - Edward52
9   - rimeon
2   - radegaster
7   - POMAJZ
9   - Area
8   - vecernice
9   - nireo
8   - KAMILIO
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129673

Poslední komentáře

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.153/0.129