reklama
 
ohodnotit

Malostranští mušketýři

Další název:
The Musketeers of Malá Strana
Žánr:
Rok:
1932
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
17.6.1932
„Milostný románek mladé lékařky zarámovaný úsměvnými příhodami svérázných obyvatel Kampy a okolí.“

Celkové hodnocení filmu Malostranští mušketýři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.9.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2017
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.6.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.7.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2008
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.3.2009
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73087minih73087Apartmá pro dva (2008) [TV film] 
Une suite pour 2 n
minih43585minih43585Mám rád Huckabees (2004) 
I heart Huckabees n
minih32888minih32888Dům z písku a mlhy (2003) 
The House of Sand and Fog n
minih52538minih52538Husiarka a král (1983) [TV film] 
Husiarka a král n
minih114993minih114993Naši a já (2013) 
As Cool as I Am n
minih42756minih42756Tvoje, moje a naše (2005) 
Yours, Mine and Ours n
minih60435minih60435Zvrácená láska (2006) [TV film] 
Maid of Honor n
minih40940minih40940O statečném Petrovi (1969) [TV inscenace] 
O statečném Petrovi n
minih36658minih36658Matrix Revolutions (2003) 
The Matrix Revolutions n
minih88714minih88714Výkupné za manžela (2011) [TV film] 
We Have Your Husband n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.5 % (11)
5   - curil
6   - clara.bow
1   - Pitryx
7   - hvezdyn
4   - Misantrop
6   - melakara
7   - nick4
8   - miroslav22
7   - rosta12
3   - skukum
7   - Marthos

TV Program

ČT1 - My všichni školou povinní (198...

10:40 - 11:45

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

ČT2 - Češi zachraňují... orlosupy v ...

10:45 - 11:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:05 - 10:55

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Srdeční záležito...

10:20 - 12:10

28 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152449
Osobností: 636663
Fotografií: 579164
Plakátů: 275818
Obsahů a biografií: 139908

Poslední komentáře

Sils Maria (2014) [2k digital]

8 HVĚZD

Sils Maria
Kvalitní film, i když   netvrdím, že jsem ho zhltnul   na jeden zátah. Pravý opak   mlčenlivých klubových   filmů, ovšem dialogy jsou   občas více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

10 HVĚZD

Já, Olga Hepnarová
Hodnotím 10 * Pro mě film,   ke kterému se budu vracet,   protože splňuje kritéria,   která mám a možná je ani   nedokážu popsat.   Černobílý více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

90210: Nová generace (2008) [TV ...

90210: Nová generace
původní 90210 jsem nikdy   neviděla, ani kousek. Tohle   byl povedený seriál, který   opravdu dobře začal, 1.   série byla dobrá, 2. taky,   3. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Psi (1978)

Psi
Malé městečko ve kterém   bydlí místní cvičitel   bojových psů který je má   radši než lidi a doktor   který se psů spíše   bojí,mezi ně se více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Návrat Lew Harpera (1975)

Návrat Lew Harpera
Průměrná detektivka,najaté   soukromé očko má vyšetřit   vydírání,jenže místní   poldové se ho snaží zbavit   hned od začátku,pak se   dostaví více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.276