Jeden svět
ohodnotit

Malí kovbojové

The Cowboys

Další název:
Kovbojové
Žánr:
Rok:
1972
Délka:
128 minut

Obsah filmu Malí kovbojové

 
Rančer Anderson (John Wayne) se chystá hnát velké stádo dobytka na prodej do 500 mil vzdáleného města. Parta najatých honáků mu však odřekne práci, neboť poblíž jeho ranče díky nálezu zlata propukne zlatá horečka. Nakonec mu nezbyde nic jiného, než si najmout na práci honákú místní mladé většinou ještě nezletilé chlapce. Najme si též černého kuchaře Nightlingera. Dva dospělí a deset malých kovbojů vyráží na dlouhou strastiplnou cestu, která se stane jejich nejtěžší životní zkouškou. Při střetu s bandou zlodějů dobytka, složenou většinou s bývalých trestanců, zahyne rančer Anderson. S pomocí...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Malí kovbojové >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2011
Ze začátku dobu trvá, než se příběh trochu   rozjede. S opětovným objevením se bandy děj   konečně nabere spád a blíží se k drsnému   finále.
Nakopal bych do zadku ty, kdo zprznili   vysílání filmu 5. 4. 2011 debilní otázkou na   liště v jeho průběhu, která řekla jeho   konec. Já ho tehdy viděl poprvé, a když mi po   chvíli napsali, jak dopadne, byl jsem docela   nasr... Navíc jsem ji zcela nepochopil; mysleli   tím ten pomník (co na tom bylo symbolického),   nebo větu, kterou chlapci neměli rádi a pak ji   sami řekli?
Jarda.ftr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Dobrý western o drsné cestě mladých a malých   honáků k dospělosti. Nezvyklé téma kdy   dospělé kovboje s jejich přestřelkami   vystřídali malí chlapci se svým těžkým   úkolem. Mladí honáci-herci zvládli svou práci   stejně výborně jako tvůrci filmu. Ač bez   divokých přestřelek, je film napínavou a   dobrou podívanou.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2009
John Wayne tomu mohl možná dát daleko větší   šťávu, i když i tak už vypadal poněkud   unaveně. Kvalitní western s působivým   zakončením.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190273
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10