reklama
 
ohodnotit

Malá mořská víla - Pohádková velryba

The Little Mermaid - Whale of a Tale

Další název:
The Little Mermaid: Save the Whale
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
30 minut

Celkové hodnocení filmu Malá mořská víla - Pohádková velryba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.3.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2008
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.7.2010
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2014
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
Bellis20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
Veronika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13632minih13632Návrat do budoucnosti (1985) 
Back to the Future n
minih33386minih33386Smallville (2001/1) [TV film] 
Smallville n
minih35136minih35136Kámen mudrců (1988) 
L'oeuvre au noir n
minih43820minih43820Chundelatý pes (2006) 
The Shaggy Dog n
minih42852minih42852Na úbočiach kvitnú kvety (1973) [TV inscenace] 
n
minih44782minih44782Omrzlina (2005) 
Frostbite n
minih10211minih10211Kickboxer (1989) 
Kickboxer n
minih54339minih54339Charlieho andílci (1976) [TV seriál] 
Charlie's Angels n
minih36070minih36070Moje sestra vlkodlak (2000) 
Ginger Snaps n
minih4737minih4737Buddenbrookovci (1974) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 %
5   - MaKy92z
7   - Michal.
3   - Jirka9750
7   - Kralicek
6   - PetrB.
6   - falco99
5   - kata18
8   - termit
5   - jeremyroe
9   - Bellis20
7   - Veronika
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539250
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.208/0.169