reklama
 
ohodnotit

Malá mořská víla - Pohádková velryba

The Little Mermaid - Whale of a Tale

Další název:
The Little Mermaid: Save the Whale
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
30 minut

Celkové hodnocení filmu Malá mořská víla - Pohádková velryba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.3.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2008
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.7.2010
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2014
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
Bellis20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
Veronika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32410minih32410R. E. M. / Road Movie (1996) 
R. E. M. / Road Movie n
minih18399minih18399Sám a sám (1991) 
Only the Lonely n
minih42302minih42302Velká příležitost (1961) [TV inscenace] 
n
minih21407minih21407Tři oříšky pro Popelku (1973) 
Tři oříšky pro Popelku n
minih59652minih59652Irsko (2007) 
n
minih19244minih19244Smrtihlav (1998) 
Dark City n
minih42960minih42960Vánoční koleda (1995) [TV film] 
Ebbie n
minih40437minih40437O loupežnickém synku Cipískovi (1971) [TV seriál] 
O loupežnickém synku Cipískovi n
minih48223minih48223Andělé a démoni (2009) 
Angels & Demons n
minih12172minih12172Maverick (1994) 
Maverick n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 % (11)
5   - MaKy92z
7   - Michal.
3   - Jirka9750
7   - Kralicek
6   - PetrB.
6   - falco99
5   - kata18
8   - termit
5   - jeremyroe
9   - Bellis20
7   - Veronika
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152449
Osobností: 636663
Fotografií: 579164
Plakátů: 275818
Obsahů a biografií: 139908

Poslední komentáře

Občan Havel - Kandidát, Dusno (2...

Občan Havel - Kandidát, Dusno
Supeeer Dokument vyvažuje,   fakt, že je tu málo soch i   laviček Vacláva Havla. Mě   by vůbec nevadilo víc   takových dokumentu, mnohem   víc než jich je.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Sils Maria (2014) [2k digital]

8 HVĚZD

Sils Maria
Kvalitní film, i když   netvrdím, že jsem ho zhltnul   na jeden zátah. Pravý opak   mlčenlivých klubových   filmů, ovšem dialogy jsou   občas více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

10 HVĚZD

Já, Olga Hepnarová
Hodnotím 10 * Pro mě film,   ke kterému se budu vracet,   protože splňuje kritéria,   která mám a možná je ani   nedokážu popsat.   Černobílý více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

90210: Nová generace (2008) [TV ...

90210: Nová generace
původní 90210 jsem nikdy   neviděla, ani kousek. Tohle   byl povedený seriál, který   opravdu dobře začal, 1.   série byla dobrá, 2. taky,   3. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Psi (1978)

Psi
Malé městečko ve kterém   bydlí místní cvičitel   bojových psů který je má   radši než lidi a doktor   který se psů spíše   bojí,mezi ně se více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.109/0.072