reklama
 
ohodnotit

Maigret [TV seriál]

Maigret a muž z lavičky (1993) - 10. díl

Maigret et l'homme du banc

Další název:
The Man on the Bench
Rok:
1993
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Maigret a muž z lavičky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2011
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2014
delca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28093minih28093Impostor (2001) 
Impostor n
minih42796minih42796Sandokan (1976) [TV seriál] 
Sandokan n
minih6670minih6670Dokud máš maminku (1934) 
n
minih10961minih10961Křtiny (1981) 
Křtiny n
minih53083minih53083O neposedném knoflíčku (1975) 
O neposedném knoflíčku n
minih25785minih25785Jezdci purpurových stepí (1996) [TV film] 
Riders of the Purple Sage n
minih49939minih49939Slečna Marplová: Vlak z Paddingtonu (2004) [TV film] 
Agatha Christie Marple: 4.50 from Paddington n
minih34045minih34045Jak ztratit kluka v 10 dnech (2003) 
How To Lose a Guy in 10 Days n
minih17305minih17305Přežít (1993) 
Alive n
minih51575minih51575Boj o dítě (1992) [TV film] 
Battling for Baby n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 % (7)
7   - hvezdyn
7   - Serpentina
6   - R.RICKIE
7   - MaKy92z
7   - sakro
10 - nufik001
8   - delca

TV Program

ČT1 - Doktor z vejminku (1982) [TV s...

10:15 - 11:00

15 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemná Brazílie - Divoký pant...

09:55 - 10:45

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:40 - 10:55

50 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

10 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152331
Osobností: 636479
Fotografií: 578339
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139806

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.2/0.153