ohodnotit

Magie Davida Copperfielda: Útěk z Alcatrazu [TV pořad]

The Magic of David Copperfield IX: Escape from Alcatraz

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Magie Davida Copperfielda: Útěk z Alcatrazu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.2.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2011
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2010
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7058minih7058Dva machři mezi nebem a peklem (1972) 
...Più forte ragazzi! n
minih46633minih46633Epidemie (1975) 
A Járvány n
minih47582minih47582Dejte jim za mě pusu (1957) 
Kiss Them for Me n
minih102208minih102208Závod s časem (2013) 
Getaway n
minih139124minih139124Anthropoid (2016) 
Anthropoid n
minih34840minih34840Lev a písnička (1959) 
Lev a písnička n
minih12757minih12757Modrý anděl (1930) 
Der Blaue Engel n
minih56553minih56553Alenka v říši divů (1976) 
Alice in Wonderland: An X-Rated Musical Fantasy n
minih38918minih38918Nový život Spencera (2001) 
According to Spencer n
minih70121minih70121Sugar (2008) 
Sugar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (8)
1   - curil
8   - jarda53
10 - Hortensie
5   - Bara.40
8   - R.RICKIE
7   - MaKy92z
9   - Minnie
8   - miratskyl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639085
Fotografií: 586184
Plakátů: 278209
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Tři srdce (2014)

Tři srdce
Daňový inspektor, jeho nová   nevěsta a její sestra se   zaplétají v milostném   trojúhelníku. A dějově jde   o to, zda vydrží tajemství.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.341/0.307