Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Magie Davida Copperfielda: Útěk z Alcatrazu [TV pořad]

The Magic of David Copperfield IX: Escape from Alcatraz

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Magie Davida Copperfielda: Útěk z Alcatrazu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.2.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2011
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33081minih33081Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (1977) [TV minisérie] 
n
minih72852minih72852Vánoční loupež (2007) [TV film] 
Christmas Caper n
minih68838minih68838Larry králem (1922) 
A Pair of Kings n
minih14531minih14531Nový Karate Kid (1994) 
The Next Karate Kid n
minih57582minih57582Ping! (2000) 
Ping! n
minih92056minih92056Tentokrát zbohatneme (1974) 
Questa volta ti faccio ricco! n
minih4036minih4036Bílé noci (1985) 
White Nights n
minih25843minih25843Tráva je zlatej důl (1998) 
Homegrown n
minih73847minih73847Liverpoolský brankář (2010) 
Keeper´n til Liverpool n
minih29961minih29961Děvče ze sirkárny (1991) 
Tulitikkutehtaan tyttö n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (8)
1   - curil
8   - jarda53
10 - Hortensie
5   - Bara.40
8   - R.RICKIE
9   - Minnie
7   - MaKy92z
8   - miratskyl

TV Program

ČT1 - Poslední mohykán (1947)

14:55 - 16:25

77 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Dokonalá pla...

15:40 - 16:35

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Hitch: Lék pro moderního muže ...

15:10 - 17:35

62 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

Prima - Provdám svou ženu (1941)

16:10 - 17:55

2 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 174046
Osobností: 672227
Fotografií: 694316
Plakátů: 330546
Obsahů a biografií: 159248

Poslední komentáře

Inferno (2016)

Inferno
Vzhledem k pandemické situaci   ve světě si raději   odpustím pro tentokrát   podrobnější komentář a   omezím se na konstatování,   že je to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Odhalený přístav (2012)

Víš kde máš v životě své bezpečné místo?

Odhalený přístav
Finská mozaika plná   podivných lidí, jejich   dětí, jejich osudů a okolo   nefalšovaná severská zima.   Panoptikum postav, povah,   tužeb a více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 9 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

O vytetovanom levovi na srdci

Lví srdce
Ani neviem, že nejaká   krajná pravica vo Fínsku je.   Ak áno, tak to asi nebude ako   v tomto filme, a ak hej, tak   až tak vyspelí rozumovo   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Čas probuzení (1990)

Čas probuzení
Tohle je jeden z těch filmů   co jdou až na dřeň. To, že   je točen podle skutečných   událostí mu ještě dodává   na mrazivosti ale i bez toho více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
I když romantický filmy moc   nemusím ,zkouknul jsem   to,klobouk dolů za herecké   výkony a klobouk dolů za   odvahu manželky vzít si za   více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení