reklama
 
ohodnotit

Magie Davida Copperfielda: Útěk z Alcatrazu [TV pořad]

The Magic of David Copperfield IX: Escape from Alcatraz

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Magie Davida Copperfielda: Útěk z Alcatrazu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.2.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2011
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2010
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18522minih18522Scaramouche (1963) 
La Máscara de Scaramouche n
minih20521minih20521Tak daleko, tak blízko (1993) 
In weiter Ferne, so nah! n
minih36326minih36326Zatmění (1962) 
L'eclisse n
minih32468minih32468Bean1: Úžasná dobrodružství pana Beana (1989) 
The Amazing Adventures Of Mr. Bean 1 n
minih38285minih38285Dannyho parťáci 2 (2004) 
Ocean´s Twelve n
minih6306minih6306Díky za každé nové ráno (1994) 
n
minih12847minih12847Monstrum z galaxie Arkana (1981) 
Dům mezi hvězdami / Gosti iz galaksije n
minih69231minih6923114 ostří (2010) 
Ťin i wej n
minih68756minih68756J. Edgar (2011) 
J. Edgar n
minih89927minih89927Na dřeň (2012) [2k digital] 
De rouille et d'os n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (8)
1   - curil
8   - jarda53
10 - Hortensie
5   - Bara.40
8   - R.RICKIE
7   - MaKy92z
9   - Minnie
8   - miratskyl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.268/0.233