ohodnotit

MÁG.

Další název:
The Magician
Rok:
1987
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
3/1988

Celkové hodnocení filmu MÁG.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.3.2018
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2009
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.1.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2009
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.2.2008
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2008
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2015
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.10.2007
messerschmitt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2007
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2019
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43012minih43012Půjč mi svou ruku (2006) 
Prête-Moi Ta Main n
minih9357minih9357Jan Hus (1954) 
Jan Hus n
minih89508minih89508The Cosmic Man (1959) 
The Cosmic Man n
minih42919minih42919Vražedné vzpomínky (2005) 
Mem-o-re n
minih39389minih39389Večeře s April (2003) 
Pieces of April n
minih90594minih90594Vrah přes inzerát (2011) [TV film] 
The Craigslist Killer n
minih15553minih15553Páv se zlatým okem (1967) 
Reflections in a Golden Eye n
minih3299minih3299Máš Rolls... a vytahuješ se! (1981) 
Prends ta Rolls... et va pinter! n
minih14343minih14343Nixon (1995) 
Nixon n
minih62307minih62307Temnota (2007) 
Hacia la oscuridad n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (19)
5   - argenson
6   - curil
2   - Pitryx
5   - Angelika28
3   - MARi0
6   - M.A.G.
9   - Matematick
5   - melakara
6   - Faye
3   - Rene1
8   - Minnie
6   - Milicent
7   - Blanche21
6   - rosta12
10 - Gremmie
6   - Tristan_
7   - messerschm
7   - respect
7   - AgentBláha

TV Program

ČT1 - Strážmistr Topinka (2019) [TV ...

10:40 - 11:30

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Úžasné hotely

10:40 - 11:35

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:50 - 11:30

14 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Sňatek z rozumu (2010) [TV fil...

10:25 - 12:20

39 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155273
Osobností: 641928
Fotografií: 593611
Plakátů: 282248
Obsahů a biografií: 142279

Poslední komentáře

Bumblebee (2018)

Chudé.....

Bumblebee
Vzhledem k tomu, že asi jako   většina z nás jsem měl   možnost vidět ostatní   "plecháčové" filmy, tak pro   mne Bumblebee v tom srovnání   více >

Autor: RoCo | Hodnocení: 4 / 10

Pozor, hodný pes (2003)

Pozor, hodný pes
Vzhledem k tomu, že je to   film pro děti, tak to asi   splní svůj účel. Dětem by   se tenhle sci-fi příběh   mohl líbit, protože pes je   opravdu nejlepší přítel   člověka.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Pašerák (2019)

Pašerák
Na svůj věk je Eastwood   docela čilý, což je   samozřejmě dobře. Když   jsem slyšel o jeho dalším   filmu, těšil jsem se.   Nakonec to bylo více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Taková nepříliš výchovná   pohádka, z níž vyplývá,   že vzdělaný, ale zbabělý   a od běžného života   odtržený člověk i   rozmazlený analfabet, více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 4 / 10

Bravados (1958)

Bravados
Gregory Peck v roli rančera,   jde ve stopách 4 zločinců o   kterých je přesvědčen, že   zabili jeho ženu, když nebyl   doma. A v malým zapadlém více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.269/0.232