reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Madonna / The Ultimate Collection

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.12.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2008
markovenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.8.2008
drticik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.8.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2009
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Wharan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.9.2007
majasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.4.2009
SEEDER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37782minih37782Největší z Pierotů (1991) [TV seriál] 
Největší z Pierotů n
minih32939minih32939Pavel Nedvěd (2001) 
n
minih38717minih38717Napoleon (2002) [TV minisérie] 
Napoleon n
minih13415minih13415Na život a na smrt (1981) 
Death Hunt n
minih18518minih18518Scanners 2 (1991) 
Scanners II. n
minih15029minih15029Opravdoví muži (1987) 
Real Men n
minih37362minih37362Cizinec (2003/2) 
The Foreigner n
minih36986minih36986Julius Caesar (1950) 
Julius Caesar n
minih43273minih43273Cahill, americký šerif (1973) 
Cahill: United States Marshal n
minih19221minih19221Smrtící léčba (1996) 
Extreme Measures n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - R.RICKIE
10 - Yahis
7   - MaKy92z
8   - Area
10 - markovenka
9   - drticik
8   - Zdenek13
7   - iris
6   - uriel
10 - Wharan
9   - majasko
1   - SEEDER
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.274/0.252