reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Madonna / Ciao Italia - Live from Italy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.9.2009
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.12.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.6.2012
markovenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.8.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Wharan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.9.2007
tomasd
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
AlexaPrice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2009
SEEDER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51564minih51564Kanibalové : začátek (2003) [Video] 
Mondo cannibale n
minih30748minih30748Rytíři ze Šanghaje (2003) 
Shanghai Knights n
minih50311minih50311Dopis z cely smrti (1998) 
A Letter From Death Row n
minih43367minih43367Nehýbej se (2004) 
Non ti muovere n
minih12605minih12605Mistrův syn (1978) 
Drunken Master aka Zui quan n
minih66369minih66369Vejška (2014) 
Vejška n
minih41435minih41435Swordsman (1990) 
Xiaoao jiang hu n
minih47017minih47017Manon od pramene (1986) 
Manon des sources n
minih47833minih47833Potkali se u Kolína (1965) 
n
minih5709minih5709Čtyři sluhové a čtyři mušketýři (1973) 
Les Quatre Charlots mousquetaires n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
7   - ignac1
9   - R.RICKIE
10 - Yahis
6   - MaKy92z
10 - oulisna
10 - markovenka
8   - Zdenek13
6   - uriel
10 - Wharan
5   - tomasd
10 - AlexaPrice
1   - SEEDER

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Méďové (2001) [TV seriál]

18:45 - 18:55

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141726
Osobností: 607010
Fotografií: 527182
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130413

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.3/0.274