NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Má matka špiónka [TV film]

My Mother, the Spy

Další název:
Moje matka je špion!
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
91 minut
„Komedie o mladé ženě na dovolené, překvapivém rodinném tajemství a sošce, ukrývající nebezpečný obsah.“

Celkové hodnocení filmu Má matka špiónka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.7% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2013
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.7.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.6.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2010
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.10.2010
Neo87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2008
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2013
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
kmazda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66858minih66858Johnny English se vrací (2011) 
Johnny English Reborn n
minih158090minih158090V domě (2016) 
Crawlspace n
minih158358minih158358Skorosestry (2018) 
Demi-sœurs n
minih35972minih35972Zachýsek, zvaný Rumělka (1990) [TV inscenace] 
Zachýsek, zvaný Rumělka n
minih4150minih4150Bitva na Neretvě (1969) 
Bitka na Neretvi n
minih126441minih126441Mroží muž (2014) 
Tusk n
minih2789minih2789Alfréd Veliký (1969) 
Alfred the Great n
minih97854minih97854Na hraně zítřka (2014) 
Edge of Tomorrow n
minih19247minih19247Smrtonosná past (1988) 
Die Hard n
minih44341minih44341Oggy a škodíci (1998) [TV seriál] 
Oggy et les cafards n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.7 % (14)
3   - curil
4   - Pitryx
3   - Kuvik
6   - RM
4   - satyr
9   - oulisna
6   - rosta12
4   - POMAJZ
10 - olgpet
6   - Neo87
3   - T800
5   - Stallone56
4   - 10kacka10
4   - kmazda
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176994
Osobností: 676658
Fotografií: 706892
Plakátů: 336551
Obsahů a biografií: 161749

Poslední komentáře

Král sokolů (2000)

Nie je nad kunu, ktorá poslúcha

Král sokolů
Nemôžem povedať, že to je   nejako dokonalý film, ale   čímsi sa mi strašne   zapáčil. Videl som ho keď   vyšiel a aj teraz myslím,   že je ok. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Náhradníci (2009)

PROCESOR!

Náhradníci
Námět je luxusní. Komu by   se nelíbilo mít svého   náhradníka a poslat ho za   sebe do práce, zatímco jste   v pohodlném křesle v   teplákách více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Doom (2005)

PROCESOR!

Doom
Hru neznám, takže se tím   nebudu zdržovat a půjdu   rovnou na film. Za mě to   není určitě další tupá   vyvraždovačka, kde parta   marináků si více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

BAC Nord (2020)

BAC Nord
Pokud znáte filmy Bídníci   (2019) a Shorta (2020) tak BAC   Nord je v mnohém podobný   těmto dvoum. Snímek je na   základě skutečných   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Beckett (2021)

Beckett
Nebylo to vůbec špatné,   ačkoliv prvních 20 min. je   to pruda. Beckett je zprvu   reálný, ale postupně se z   něj stává menší Rambo,   skok z více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení