reklama
 
ohodnotit

Lupička

Burglar

Další název:
Nevydarená lúpež (SK)
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
98 minut
„O zlodějce, která se musí vypořádat s poldou, jenž ji vydírá, loupeží, do které se jí nechce, a vraždou, kterou nespáchala.“

Celkové hodnocení filmu Lupička

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.6% (26 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.8.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2010
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.9.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.7.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2009
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2018
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.1.2010
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2011
tomka2000
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.2.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2009
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2009
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2008
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.12.2007
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2009
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.1.2018
meloun-ek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2014
Pitvora
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23394minih23394Zabij mě znovu (1989) 
Kill Me Again n
minih8525minih8525Horké pronásledování (1987) 
Hot Pursuit n
minih2435minih2435A déšť smyje každou stopu (1972) 
Und der Regen verwischt jede Spur n
minih109374minih109374Místa (2014) [2k digital] 
Místa n
minih126228minih126228Poltergeist (2015) 
Poltergeist n
minih29501minih29501Molly (1999) 
Molly n
minih143319minih143319Prozření (2013) 
Ud, spring over, ind n
minih61857minih61857Podivní (2010) 
The Crazies n
minih54843minih54843Růžová sobota (1974) [TV inscenace] 
Růžová sobota n
minih25841minih25841Jedna navíc (1995) 
Two Much n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.6 % (26)
3   - SvoKar
6   - curil
5   - Veronika42
8   - Edward52
4   - M.A.G.
8   - ajaajena
7   - vojtam
6   - Charlie35
6   - Tom_Hardy
5   - mikee007
6   - Faye
6   - satyr
8   - Ondrej_pri
5   - fred.appl
7   - Jarda.ftr
6   - luan66
4   - tomka2000
9   - oulisna
7   - rosta12
7   - sofry
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152341
Osobností: 636486
Fotografií: 578366
Plakátů: 275652
Obsahů a biografií: 139815

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.283