ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Lumpíci v divočině

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
Cllementine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2010
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.4.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2007
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46606minih46606Chaplin lodním kuchařem (1915) 
Shanghaied n
minih15434minih15434Paprika (1991) 
Paprika n
minih54537minih54537O čem se nemluví (2002) [TV seriál] 
Vivir así n
minih41434minih41434Hurvínek a zrcadlo (2004) 
n
minih25147minih25147Bláznivé manévry (1997) 
McHale's Navy n
minih58721minih58721Uchazeč (2008) 
Kandidaten n
minih49725minih49725Hitlerovy děti (2000) [TV seriál] 
Hitlers Kinder n
minih59732minih59732Athény (2004) 
n
minih39872minih39872Napoleon (1960) 
Austerlitz n
minih5801minih5801Cesta je daleká (1963) 
Daleka jest droga n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 % (9)
10 - satyr
6   - Cllementin
6   - MaKy92z
8   - extremek.c
10 - Gremmie
5   - tvo
6   - Sandruska
8   - Kloby
10 - Hannah98

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

00:50 - 01:50

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty do Agde aneb Válka bidon...

01:15 - 01:40

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:20 - 02:00

4 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:50

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152765
Osobností: 637136
Fotografií: 581904
Plakátů: 276397
Obsahů a biografií: 140181

Poslední komentáře

MEG: Monstrum z hlubin (2018)

MEG: Monstrum z hlubin
Monster Movie konečně   přišel se změnou. Godzilly   a King Konga už skutečně   bylo dost. A tak tu máme   žraloka. Ohromného žraloka,   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Máš ji! (2018)

Máš ji!
Zajímavý námět a vtipné   zpracování. Jen se to pak   protahuje a přehání jak   bývá u podobných komedií   zvykem s to je škoda.

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

PROCESOR!

Mission: Impossible - Fallout
Tak akce je parádní o tom   žádná. Tom podává na   svůj věk zdrcující výkon   na hranici lidských   možností a na to, že je to   jenom herec, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Mars (2018)

Hloupost

Mars
Nikdy jsem nehodnotil pouze z   ukázek na webech, ale tohle   je otřesný dá se z nih   vyvodit jak bude asi tato   trapárna vypadat!! A podle   více >

Autor: mavin

Poklad z půdy (2018) [TV pořad]

Haha že poklad!?

Poklad z půdy
Pan videostop asi nemá   dočeho píchnou tak vzal i   tuto velmi trapnou   napodobeninu dobrého a   zajímavějšího pořadu   zahraniční tv!!! No více >

Autor: mavin

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.356/0.303