Jeden svět
ohodnotit

Lucy [2k digital]

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
7.8.2014
„Průměrný člověk využívá 10% své mozkové kapacity. Ona se dnes dostane na 100%.“

Komentáře k filmu Lucy

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.3.2015
Tak jsem čekal akční   výplach, kdy Skarleta všem   nakope zadky ( trailer   sliboval akční jízdu ) a   ono to spíš bylo něco   úplně jiného. Film mně   nechytl, ale natočen byl   solidně, viděl jsem horší   filmy, takže nakonec 40%.
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
S podobným námětem pracuje   i snímek Všemocný, kde si   myslím, že se to povedlo   lépe. Tady je lepší vůbec   nepřemýšlet a prostě se   nechat unášet. Vypnout,   reset, nic nehledat a řešit,   ale jen se bavit.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2018
Abych pravdu řekl, tak jsem   se na film chtěl podívat   hlavně kvůli M.Freemanovi,   aniž bych věděl, o čem to   vůbec je.
No, dobře   jsem udělal, protože toto   jsem nečekal ani náhodou.
Rozhodně zajímavý   nápad na film, co dokáže   náš mozek. Kdoví, jak je to   vlastně ve skutečnosti.
Musím pochválit   Scarlett, protože takto to   zahrát, to už musí něco   umět. Ten ksicht měla   absolutně bez emocí - dobrá   práce.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2014
Docela zajímavá sci-fi   podívaná se zajímavým   příběhem,Čínská mafie   která potřebuje propašovat   novou drogu do Evropy vybere   čtyři lidi kterým drogu   zašije do břicha ,jenže   Lucy která je jedna z   nich,tak jí balík z drogou   praskne a začne se měnit v   zabijáka a super člověka   kterého nikdo nemůže   zabít,ovládá jak   počítače,lidi tak   čas,příběh i pár scén   trochu připomíná   Matrixe.Herecky se to povedlo   jak výběrem tak jejich   výkony,efekty dobrý,akční   scény taky ušly.
Langley
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.10.2014
Podle trailerů nás měl   čekat mix sci-fi, akce a   thrilleru. To tam sice je, ale   ne v takové míře, v jaké   jsem si představoval. Film je   ve výsledku zcela jiný a   kdyby jej Besson pojal radši   jako jednohubku, která nikoho   neurazí, ale ani nenadchne,   šlo by pouze o řemeslné   dílo, udělal by podle mě   lépe. Takhle to na mě   zapůsobilo, jako kdybych   čuměl na nějaký   přírodopisný dokument, v   němž se filozofuje o lidské   evoluci a na konci příběhu   vás má přinutit se nad   vším tím hloubáním   zamyslet. Když ale postavy   přestanou kecat a přijde na   řadu akce, celkem to ujde a   celý film i přes mou   celkovou rozpačitost slušně   odsýpal. Čekal jsem však   něco jiného.
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.12.2014
Už jsem si říkal, že Luc   Besson konečně přijde s   něčím vyjímečným.   Trailer vypadal hodně dobře.   Film je však špatný už od   samého začátku. Režisér   na vás hned vytáhne dějový   zvrat, aniž byste se   seznámili s hlavní   představitelkou Scarlett   Johansson. O její postavě se   totiž nedozvíte vůbec nic a   najednou je tu spolupráce s   mafií. Spoustu trapných   scén, které se pokoušejí   být svým způsobem vtipné a   které se snaží rozesmát   diváka.
Pak jsou tu   scény, které se snaží být   akční, ale s nesmrtelnou a   všemocnou Lucy se tomuhle   musíte jen smát.
Námět vypadal   zajímavě, ale scénářově   a režijně odfláknutá   práce, kde jenom   odpočítáváte konec.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2014
Táto rozsviť, máma leze po   zdi.... Když sci-fi, tak   sakra pořádný, že Lucu? Co   na tom, že mám místo mozku   z Lucy kostku a pocit, že se   mně už tak mizerná kapacita   jeho výkonu snížila o   dobrou polovinu, když emoce   zůstaly? Jasně, šrumec,   který filmu dominuje, je jak   průlet orientálním bazarem,   ale když Scarlett všem těm   béčkovým klišé poskytuje   takové zdání neotřelosti a   k tomu ji tu prudce nabytou   chytrost beze zbytku věřím,   což by se rozhodně nedalo   říct o komkoli ze slavných   Expendables... Co mě mrzí je   fakt, že jsem nepobrala tu   akademicky pojatou pointu - co   po mně taky chcete, s pěti   procenty mozkové aktivity?...   což stvrzuje fakt, že s   časem tedy nakládat neumím   a umět nikdy nebudu, ale   jedinečná jsem, na tom tedy   trvám ;-)
Misantrop
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.2.2015
Únavná vykradenina slátaná   a sdrátovaná ze všeho   možného - jen namátkou   například: informace, že   počet možných spojení v   mozku převyšuje počet   hvězd v galaxii zaznívá už   v Amélii z Montmartru; Lucy   má vlastnosti podobné jako   mimozemšťanka z Pátého   elementu; prostřihy na   zvířata z přírodopisných   filmů napodobují Takové   normální zabijáky; sekvence   s opočlověkem připomene   Kubrickovu Vesmírnou odysseu;   dále si při sledování   tohoto filmu vzpomeneme zcela   jistě na Matrix, lidužel i s   jeho pavědeckými teoriemi a   mesiášstvím. Což o to,   nesmyslné a směšné   fantazírování ještě jaksi   patří k žánru sci-fi -   kdyby si aspoň postava   neurologa, kapacita na lidský   mozek, nepletla neurony s   neutrony! Kromě celkové   nepůvodnosti a   šablonovitosti unavují dále   nekonečné a nadbytečné   přestřelky, přehnané   počítačové triky (natočte   to někdy bez nich, to by byla   bomba!), samoúčelné, pouze   na efekt vyráběné honičky   a bouračky aut - lidužel   opět na úkor nějakého   smysluplného příběhu nebo   sdílného poselství. Ze   všeho je patrné, že   člověk opravdu využívá   pouze desetiprocentní   potenciál svého   praštěného mozku. Kdyby   využíval procent dvacet,   jako delfíni, film by možná   mohl být lepší. Jenže tomu   tak není - a delfíni filmy   nenatáčejí.
RM
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2014
Mno, rozhodně zajímavý   počin. Na Scarlett jsem se   těšil, nezklamala. Přesto   cítím, že mi po závěru   něco schází. Pochybuju, že   lidé využívají 10 procent   kapacity, spíš je to jen   několik desetin, ale to je   jedno.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2014
Po delší době sci-fi které   mě zaujalo a chytlo. Napětí   i herecké proměny   vynikající a především   suverénnost Lucy je skvělá.   Scénář také slušný,   efekty super. Doporučuji
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2018
║Rozpočet   $40miliónov║Tržby USA   $126,663,600║Tržby   Celosvetovo $463,360,063▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $13,727,730 //počet   predaných kusov 638,511║   Tržby za predaj DVD v USA   $13,186,025 //počet   predaných kusov 650,259║   Bessonov Matrix, teda toto mi   neskutočne sadlo, svižný   sci-fi, kde príbeh zaujme,   nápaditosťou strhne,   Scarlett očarí, akcia a   triky moc ladia, zatiaľ   veľké prekvapenie roka 2014   a dávam mu za plný počet   /videl v kine: 100%/
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.11.2019
Velmi chutný guláš
Luc Besson prostě první   filmy v jeho sáze vždy umí.   Velká inspirace filmem   Všemocný vůbec nevadí.Je   to trochu pel mel od každého   něco, a popravdě základem   je úplně vypnout. To nic   nemění na faktu zábavnosti,   precizních akčních scén.   Na druhé straně je nutné   vidět i naprosto nelogické   scénářové stopy, které   chvílemi úplně ignorují   návaznost. Já se ale jako   vždy u Luca bavil.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.3.2017
Luc Besson a jeho Lucy...
Luc Besson vsadil na osvedcene   mysticke tema v podobe povery   o vyuzivani mozgovej   kapacity.A aj ked viem,ze je   to totalna kravina nechal som   sa filmom prijemne   unasat.Niektore prvky nesu   typicky Bessonov odkaz,ktory   sa lisi od Hollywoodskej   produkcie a to je dobre.Naopak   niekedy som sa citil,akoby som   sledoval Matrix...Scarlett je   tak skareda,az je krasna a   tuto pre nu atypicku rolu si   nadmieru uzivala.Scenar   miestami krival na jednu,ci   obe nohy,naopak hudba   vyborna.
Film   doporucujem.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.5.2015
Scarlett je hezká holka,   Bessonovi už kombinace hezké   holky a zabijáka vyšla   několikrát. Tak proč to   tentokrát tak nefunguje?   Protože kombinace cool   terminátorky a brutální   Nikity způsobí, že právě   akční scény jsou díky   nezranitelnosti hlavní   hrdinky předem jasné a tedy   i bez napětí. A když se z   akční podívané na   začátku stane na konci scifi   záchrana celého vesmíru,   tak tím se dojem nevylepšil.   Ale podívaná pěkná.
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.1.2016
Od opice k opici
Nemít rád Morgana Freemana   tak jsem na tento film vůbec   nesáhl.Jakési poselství   tvůrců filmu od pramáti   Lucy a nikoliv Evy se dá   ještě pochopit ovšem   všemocní a všudepřítomní   čínští gangsteři už   stěží a co se vymyká   zdravému rozumu je fakt, že   pokud hlavní hrdinka umí   manipulovat s lidmi i hmotou   proč letí někam do   tramtárie a šmejdy nesejme z   pohodlí vlastního gauče.   Tvůrci měli při psaní   scénáře i natáčení asi   taky pořádnou opici, z   chlastu.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.2.2016
Velmi rozporuplný film se   kterým si nevím příliš   rady. Pokud ho vezmeme jako   poselství tak se to rozplizne   v příliš mnoha paralelách   i když základní myšlenka   pokrok versus moc peněz je   excelentně vystižená. Pokud   film vezmeme pouze jako   akční podívanou tak se zase   trochu začnete ztrácet v   ději a smyslu filmu. Zkrátka   bohužel oboje dohromady   příliš nefunguje. Jinak   řešeno, skvělé momenty   filmu jsou vzápětí   negovány hodně slabými   pasážemi.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.12.2014
LUCY
Milé scifi s peknou akciou a   na moje potešenie s   originálnym príbehom.Čo   viac povedat?Asi len to že   film je kruto krátky a to mu   škodí.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.1.2015
Ale no tak! Počítačové   efekty už jsme viděli!   Navíc takové primitivní   jako rozfoukávající se   tělo na molekuly. Nic moc   není ani strojeně   terminátorský pohled   Scarlett, litry krve a operece   bez skalpelu a také nápad.   Nijak mě nezaujal, protože   není uplně domyšlený a   postupně s přibývajícími   procenty sklouzává do   hlouposti. To, že   využíváme jen zlomek   kapacity mozku, je známá   věc a při hodnocení tohohle   na efekt hrajícího   nezajímavého snímku by bylo   dobře alespoň ten zlomek   použít. Prostě laciná   krimi/sci-fi, která za pár   týdnů skončí v   propadlišti dějin.
kmara
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2014
Normativy Luca Bessona
Zprvu líbívý snímek. Po   zamyšlení se nad možnostmi   hlavní hrdinky, myšlenkově   nedotažené obrazy hrající   na efekt akčnosti a vyzáže   hlavní aktérky. Takový ve   výsledku neefetní klam. Až   na pár posledních minut   pátrajících po   příčínách života vůbec   opět se zbytečným   střílením. Měním ze sedmi   na 6.
Didinka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.5.2015
Tento film mi přišel jakýsi   hloupý. Chyběla mi tu   úplně pointa proč to vůbec   natočili, konec byl hodně   rozplizlý. Ne že bych   neviděla, kolik se na něm   nadřeli s efekty a tak a jak   to má být působivé, ale   mě je prostě Johansson   strašně nesympatická a tak   se mi většinou nelíbí ani   filmy ve kterých hraje,   hlavně ty, kde z ní dělají   superženu.
m6k
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.12.2017
Film jsem souknul v rámci   snahy: od svého oblíbeného   režiséra vidět všechno.   Moc jsem od něj ale nečekal,   protože jsem věděl, že je   to klasický akčňák a ty   mě neberou. Ale Luc Besson   umí i tento žánr, natolik   specifickým způsobem, že…   Ačkoliv film obsahuje   všechny klasické atributy   tohoto žánru, jako jsou   bitky, krev, střílečky,   honičky v autech, které mě   ve filmech, tak nebetyčně   nudí, tak Lucy, jako celek,   mě přeci jen nenudila.   Besson má i v tomto žánru   něco navíc, (či na míň?),   co z toho dělá koukatelnou   záležitost. Jednak ta story,   o naivní dívence,   pašující drogu zašitou ve   svých útrobách, kdy se jí   po nehodě, droga dostane do   těla a ona získá s   rozšířeným vědomím i   rozšířené schopnosti, je   zajímavá a né úplně   pitomá. Jak tomu bývá v   jiných akčňácích. To, že   schopnosti mozku využíváme   jen částečně, (a   někteří voliči vůbec), je   navíc reálný fakt. K tomu   je tato story podpořená   ještě vysoce kvalitním   filmařským zpracováním i   hereckými výkony, takže ani   milovník   sofistikovanějších   Bessonových opusů, rozhodně   nemusí shlédnutí tohoto   filmu litovat.
ergotoxin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2015
Pěkná scifi pohádka
Lucy je film, který je třeba   nebrat vážně - a on sám se   příliš vážně také   nebere, naštěstí.   Pseudovědecká teorie o   využívání kapacity mozku   je samozřejmě úplně mimo   (i když jí autoritu dodává   sám ctěný profesor Morgan   Freeman;), a poselství filmu   je přinejmenším plytké. I   tak je ale Lucy zábavným   mixem akce, komedie a   napětí. Skutečným bonusem   pak jsou četné odkazy na   starší filmy, které ocení   náročnější divák se   smyslem pro humor (a nebo   odsoudí jako lacinou   vykrádačku, pokud smysl pro   humor nemá).
Verdikt:   135 gramů z 200-gramového   balení tortillových chipsů.   Pokud máte rádi odlehčené   akční scifi (jako třeba   Bessonův předchozí Pátý   element), Lucy za zkouknutí   stojí. A trvá jen 90 minut!
DejnaDee
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.11.2014
Pro mne ač nejsem vyznavačka   sci-fi filmů to bylo právě   téma, které se mi zdálo   více než zajímavé, které   mě přesvědčilo se na film   podívat. Lidský mozek je   stále obrovskou neznámou a   tak byl námět skutečně   lákavý. Film se mi docela   líbil asi tak do poloviny.   Mělo to napětí i akci a   určitě se stoprocentně dalo   stavět na zajímavé   myšlence. Akční scény byly   pro mne sice už trochu na   hraně, ale děj byl   napínavý, svým způsobem i   chytlavý. Ale ten konec, ten   konec byl pro mne velkým   zklamáním, tak nějak   matrixový a to mne vůbec   nenadhlo. Herecké obsazení   bylo více než dobré,   nebojím se říci výborné.   Scarlett Johanssonová byla ve   své roli přesvědčivá a   Morgan Freeman byl opět   naprosto okouzlující.   Nemyslím, že by to byl   propadák, ale skvost to   rozhodně není.
naineko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.11.2018
Příjemná, odpočinková   záležitost, kterou se nesmí   brát moc vážně. Besson   staví na kvalitních   záběrech, promyšlených   zvratech, využívá jedny   klišé a jiné zas neguje.   Přitom ještě stačí   odkazovat na jiné filmy   (třeba na Vesmírnou   Odysseu). Vše protkáno   nepovrchním humorem.
zeus12xy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.8.2014
boží!
Moc pěkné. Konečně sci-fi   bez emzáků a bez únavného   sociálního podtextu. Lucy   mne strhla, ale za ten   rozpačitý divný závěr   jednu * dolů.
Svarcneger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2018
Luc Besson opet nezklamal
Je videt, ze Bessonovi to   pali, scenar + rezie a   Freeman, ktery provazel v   serii Putovani cervi dirou.   Tohle neni film pro noumy a   usmrkance, nejde ani o akcni   vyplach, takovyho balastu je   vsude. Tohle je k zamysleni na   stejne note jako napr.   Vesmirna odysea, Interstelar a   dalsi snimky. Takze je mi   jasne, ze 99 procentum lidi se   to libit nebude, pac sotva   chapou to, co se deje v jejich   tele a okoli. Dobre Bessone,   jen tak dal!
hsv83
Hodnocení:
Přidáno: 13.8.2014
Skvělý film
Skvělé akční sci-fi.   Konečně něco jiného než   vesmírné lodě. Všem, kdo   má rád tyto žánry,   doporučuji.
zruz
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.11.2014
Po Tajemství mumie jsem si   přál, aby Luc Besson   natočil dvojku. Po Lucy si   přeju, aby už netočil nic.   Čekal jsem super akční   bessonovku, které se mi jakž   takž dostalo, výborný   nápad, skvělé obsazení,   ale konec všechno zabil.   Scarlett degradoval na flashku   a mě zůstala jenom pachuť z   nevyužitého potenciálu.   Pamatujete na Nikitu,   Mathildu, Johanku, Adele nebo   Leeloo? Ještě, že se takhle   nezachoval k nim a já tak   mám alespoň na co   vzpomínat.
yerzi
Hodnocení:
Přidáno: 26.4.2015
johansson jsem viděl   naposledy v dívce z perlou   což se mi moc líbilo ale to   je už docela dlouho, právě   proto jsem byl zvědaví co a   jak hraje dnes. snímek lucy   je klasický film dnešní   doby který jsem viděl jednou   a už ho pravděpodobně nikdy   neuvidím prostě na něj   zapomenu. na tenhle typ filmu   se nedá dívat jinak než ve   fullhd a v origo znění.
Phylm
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.9.2014
Dobré sci-fi
Zajímavý námět a   příjemné zkracování.   Trochu předvídatelné a   místy matrixové. Snesl bych   i akčnější scénky, kromě   té první. Místo   vyvrcholení měl příběh   spíše útlum. Celkový dojem   je ale dobrý. Peněz za kino   nelituji. Doporučuji.
Ivesan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2014
Po dlouhé době sci-fi,   které mne neskutečně   nadchlo. Líbí se mi, že se   Luc Besson nebál vkročit na   území neznáma a pohrál si   s několika teoriemi lidského   vědomí a existence. Plusem   také je herecké obsazení a   celkové zpracování filmu. K   tomu, abyste mohli   dostatečně ocenit tento   film, musíte být schopni   překročit vlastní stín a   otevřít svou mysl novým   možnostem. Koneckonců   lidstvo by jednoho dne mohlo   být dokonalejší než jaké   je teď.
hppp
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2014
super!
bezvadny film, vyborny napad,   napadite provedeni, primerene   "chytre" hlasky,   Scarlet nadherna, doporucuji,   po dlouhe dobe film s   "necim navic"
Condro3
Hodnocení:
Přidáno: 11.8.2014
První komentář na Lucy
Tak tento snímek mě velice   zklamal, jediné pozitivum   bylo, že jsem ho mohl   shlédnout v práci. Jinak   nedoporučuji.
klemprda80
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2014
Lucy
Fakt pěkný   film!!Doporučuji!!Film má   něco do sebe,budete o něm   určitě přemýšlet, zda je   to opravdu reálné.
123456jirka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2015
Zamyšlení
Domnívám se že se jedná o   výborný film hned z   několika hledisek. Po   přečtení mnoha recenzí k   tomuto filmu, jsou právě ona   hlediska dost   rozhodující.

Domnívám se, že autor   (možná neúčelně) chtěl   poukázat na to jak vnímá   svět naše současná   společnost. I v tom filmu to   bylo řečeno: Každého   zajímá profit! Nad tím jak   je film podán a natočen se   musí divák pravděpodobně   povznést. Je důležité se   spíš zamyslet nad tím, jak   asi opravdu využíváme   mozek. Jestli je to 10% nebo   50% není důležité, spíš   pokuzaje na to jak je naše   vnímání POVRCHNÍ a   PLACATÉ, jen prachy. Proč je   někdo genius a vědec a   někdo je hloupý a neschopen   se nic naučit. Není to   třeba právě o tom, jak tedy   využíváme svůj mozek?   Samozřejmě chápu že podle   filmu nelze ovládat   nadpřirozené věci a   podobně, ale to je právě ta   nadsázka a mělo by to v   každém z nás probudit to   ono zamyšlení. Kombinace   několika dějových obrazů   pohledu, mám na mysli   evoluční vývoj člověka,   vědec (Morgan Freeman),   Čínská mafie a obyčejný   ščlověk (Scarlet Johansson)   je výborná kombinace obrazu   současného světa. Je na   každém z nás co si z tohoto   filmu odnese, každopádně   právě to jak právě každý   jednotlivec využívá   mozkovou kapacitu, tak právě   hodnotí i tento film! Děkuji   za ohlasy na stastny@dimeli.cz
Offlines
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.8.2014
Pecka
Je to super filmek. Presne co   jsem cekal ! Jen mohla vice   radit ;-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih23001minih23001Vůně cibule (1975) 
Cipolla Colt n
minih140540minih140540Deadpool (2016) 
Deadpool n
minih11777minih11777Mafián (1996) 
Gotti n
minih55076minih55076Cvokař (2009) 
Shrink n
minih34127minih34127Looney Tunes: Zpět v akci (2003) 
Looney Tunes: Back in Action n
minih4416minih4416Boj o oheň (1981) 
La guerre du feu n
minih45743minih45743Unaveni sluncem 2: Odpor (2010) 
Utomljonnyje solcem 2: Predstojanije n
minih53638minih53638The Pacific (2010) [TV minisérie] 
The Pacific n
minih139146minih139146Pět mrtvých psů (2015) [TV minisérie] 
Pět mrtvých psů n
minih29863minih29863Ve stínu upíra (2000) 
Shadow of the Vampire n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - O princezně, která ráčkovala (...

10:10 - 11:15

6 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

ČT2 - Velkopáteční bohoslužba

09:30 - 10:50

46 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - O zapomnětlivém černokněžníkov...

09:10 - 11:10

66 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Stůj, nebo maminka vystřelí! (...

10:05 - 11:55

11 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190380
Osobností: 697528
Fotografií: 763185
Plakátů: 375848
Obsahů a biografií: 178012

Poslední komentáře

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10