reklama
 
ohodnotit

Lov na mamuta

Další název:
The Mammoth Hunt
Žánr:
Rok:
1964
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
23.4.1965

Celkové hodnocení filmu Lov na mamuta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2014
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.5.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.6.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2011
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.1.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
dodge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20096minih20096Šakalí léta (1993) 
Šakalí léta n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih17224minih17224Před maturitou (1932) 
n
minih5981minih5981Dekalog X. (1988) [TV film] 
Dekalog, dziesiec n
minih14531minih14531Nový Karate Kid (1994) 
The Next Karate Kid n
minih34929minih34929Kontrarozvědka (2004) 
A Different Loyalty n
minih18840minih18840Síla lásky (1995) 
Something to Talk About n
minih153648minih153648Chronicky metropolitní (2016) 
Chronically Metropolitan n
minih7210minih7210Dýmky (1966) 
n
minih26463minih26463Staré pověsti české (1952) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 %
6   - curil
6   - Erkul
1   - Pitryx
7   - melakara
9   - dederon
9   - miroslav22
3   - vecernice
7   - tvo
10 - dodge

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

24 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

12:30 - 13:15

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

12:40 - 13:00

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626350
Fotografií: 561926
Plakátů: 266500
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.316/0.28