reklama
 
ohodnotit

Louskáček

The Nuttiest Nutcracker; Buster & Chauncey's Silent Night

Rok:
1999
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Louskáček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.7.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2012
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.10.2011
AdelKutcher
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6997minih6997Dům veselých duchů (1988) 
High Spirits n
minih72137minih72137Mariken (2000) 
Mariken n
minih44459minih44459Nejmenší hrdinové (1989) [TV seriál] 
Najmenší hrdinovia n
minih19288minih19288Snídaně šampiónů (1999) 
Breakfast of Champions n
minih34393minih34393Oko (2002) 
Jian Gui / Gin gwai n
minih9267minih9267Jak dostal medvídek šerifskou hvězdu (1976) 
Colargol na Dzikim Zachodzie n
minih5614minih5614Četník a mimozemšťané (1978) 
Le gendarme et les extraterrestres n
minih67136minih67136Nikté (2009) 
Nikté n
minih26496minih26496Legionář (1998) 
Legionnaire n
minih38911minih38911Ďáblíci (2003) 
Tiptoes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 %
6   - ignac1
9   - rimeon
7   - Michal.
7   - gyzmo
7   - surfmeda
6   - Tichoslape
8   - AdelKutche
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145324
Osobností: 618571
Fotografií: 544045
Plakátů: 260352
Obsahů a biografií: 133277

Poslední komentáře

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Texaská pustina uzavřená   vysokým plotem se žijícími   lidmi společností   označených za vyděděnce.   Poušť a s tím spojený   nedostatek vody více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Smrtící andílci (2002)

Smrtící andílci
I na céčkový film je to   špatný. Nesmyslný děj je   splácaný ze všech možných   akčních filmů, a to nejenom   asijských. V akčních   scénách více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

V západním ráji (1986) [TV epizo...

V západním ráji
Velmi důstojné a povedené   zakončení jedinečného   seriálu. Sun i tentokrát   perlil drzými hláškami "Tak   to ty stojíš v čele těch   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sairat (2016) [DCP]

Sairat
Film má dvě hodně   rozdílné části. První   část je velmi romantická a   navíc vtipná - mladí lidé   se zamilují a prožívají   krásné chvíle více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Krokodýlové z předměstí (2009)

Krokodýlové z předměstí
Film se, kterým je naprosto   zbytečné ztrácet čas.   Němci nikdy neuměli točit   filmy pro mládež. Velmi   slabý děj s spoustou   umělotin a více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.852/0.18