reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Loučím se, děvče [TV film]

The Goodbye Girl

Další název:
Neil Simon's The Goodbye Girl
Rok:
2004
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Loučím se, děvče

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.3.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2011
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2011
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2012
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2010
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2011
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2016
Pilar1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2011
JXP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.3.2012
porcelain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23266minih23266West Side Story (1961) 
West Side Story n
minih38284minih38284Scény u moře (1991) 
Ano natsu, ichiban shizukana umi n
minih14300minih14300Nikdo mě nemá rád (1959) 
Les 400 coups n
minih44954minih44954Tirante el Blanco (2006) 
Tirante el Blanco n
minih44247minih44247Pokoj v duši (2009) 
Pokoj v duši n
minih27740minih27740Tarzanovo nebezpečí (1951) 
Tarzan's Peril n
minih67303minih67303Hra pro čtyři (2007) 
Détrompez-vous n
minih8892minih8892Chceme žít (1949) 
n
minih44402minih44402Vondráčkovo pozdní odpoledne (1978) [TV inscenace] 
Vondráčkovo pozdní odpoledne n
minih12981minih12981Mrtví neumírají (1990) 
Dead Men Don't Die n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.8 %
5   - SvoKar
5   - curil
8   - clara.bow
7   - green-tea
9   - Ondrej_pri
7   - Kycky
8   - Petak69
8   - rosta12
7   - sofry
7   - MysteryIll
7   - Pilar1
6   - JXP
8   - porcelain
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253744
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 5.215/5.182