reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Looney Tunes: Hvězdný tým 1

Looney Tunes All Stars Collection 1

Žánr:
Rok:
1996

Celkové hodnocení filmu Looney Tunes: Hvězdný tým 1

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.4% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2010
AlCapone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.12.2006
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2011
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2011
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Komro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2008
Kosturik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2013
Luciferek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2011
norecek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.3.2009
issoumaila
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2007
TINI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2008
lk5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21742minih21742Úplné bezvětří (1989) 
Dead Calm n
minih44379minih44379Svědkem zločinu (2008) 
While She Was Out n
minih39692minih39692Vraždy bez záruky (2004) 
Toolbox Murder n
minih25024minih25024Austin Powers: Špión, který mě vojel (1999) 
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me n
minih7108minih7108Dva z onoho světa (1962) 
Dva z onoho světa n
minih23890minih23890Zlatí úhoři (1979) 
n
minih43395minih43395Sunshine (2007) 
Sunshine n
minih43316minih43316Láska A. (2003) 
Dot the I n
minih42980minih42980Moje bláznivá polynéská svatba (2006) 
Sione's Wedding n
minih37410minih37410Purpurové řeky 2: Andělé Apokalypsy (2003) 
Les riviéres pourpres 2: Les Anges de l´apocalypse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.4 %
7   - ignac1
8   - vlk1410
7   - REKBRIT
4   - R.RICKIE
10 - satyr
7   - MaKy92z
9   - AlCapone
9   - sluníčko
6   - dals
7   - mancika.n
7   - iris
8   - Komro
8   - Kosturik
7   - Luciferek
3   - norecek
7   - issoumaila
10 - TINI
10 - lk5

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - O Mikešovi (1971)

18:45 - 18:50

1 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

21 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

71 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602786
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129675

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.301/0.271