ohodnotit

Londýnský gangster

London Boulevard

Rok:
2010
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
10.2.2011
„I kriminálník se může zamilovat.“

Komentáře k filmu Londýnský gangster

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 11
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Londýnský gangster (2010)
mne sa to celkom pacilo pribeh   s dobrou hudbou kvalitnym   scenarom,a dobrymi   hercami.sice ta akcia sa   rozbehne az ku koncu ale aj   tak to bolo v poho vdaka   niektorim vtipnym hlaskam a   colinovym mlatenicam ludi ma   to udrzovalo medzi akciu a   skumanim gangstra samotneho.to   ze tu nie je happy end je   dobre a myslim si ze sa happy   end k tomuto filmu nehodi.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Zvláštní film. Monahan je   vynikající scénárista a   film natočil ve stylu   utržků myšlenek, které mu   právě vytanou na mysli.   Proto asi ten zkratkovitý   děj, který mě osobně   trochu vadil, ale na druhou   stranu mu dodá osobitosti.   Konec je výborný podle   pravidla: A kruh se uzavřel.   Není to špatný film, ale   musí se k němu přistupovat   tak, že je prostě trochu   jiný.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2011
táhlo seto jako Američan s Clooney ale konec bomba
no táák... psalo se o   romantice... kde je? omáčky   kolem všude dost, pointa   romantiky v tomhle zmatku   mafiánů a paparazzi naprosto   vyprchala, o gangsterství,   jak jsem na něj zvykla v   podání s Colinem v jiných   filmech taky nebylo téměř   víc než dlouhé zmínky, ne   ale mocné scénky, víc jak   polovina filmu za mnou a já   si z něj vzala jen, že Keira   je krásná, obyčejná holka,   snad v žádné roli se mi   nezoškliví, a že profesor   Lupin z Harryho Pottera mi   přišel komický, a že ta   Anna Friel z Bathory měla   snad dodat filmu vtipu či   odlehčení a Colin je zase   pokorný obyčejný -   neobyčejný chlapík... konec   nabral tak rychlé a kvalitní   obrátky, že u mne stouplo   hodnocení, avšak přesně   takový měl být celý film,   ne jen 20 min na konci...   pořád je to ale film, při   kterém mi utíkaly myšlenky   k tomu, kde všude jinde jsem   ty herce už viděla a jak   celkem o ničem je film, ve   kterém teď hrají   společně...Ray Winstone,   Eddie Marsan jsou samozřejmě   další perly, které   neviditelně proplouvají   plátnem, obsazení filmu je   osvěžující - film vlastní   herce známé, zkušené,   kvalitní, ale ne největší   ikony, což jim dává šanci   se každému ve své roli   zviditelnit... v tomhle   podání ale sakra ne. Mám   ráda sucho na jazyku s   anglickým a irským akcentem,   krásné prostředí, to   okolo, ale o nějakém   hereckém umu v tomhle filmu,   nebo   "krimi/romantických"   ; scénách zde nebylo   prakticky vidu a slechu.   Pořád čekáš na rozjezd,   najednou je konec. Dávat to   za vinu režisérovi také   nelze (ačkoli je William   tvůrcem nejednoho   fantastického filmu...),   pokud je tohle dle knižního   vyprávění, nejde o scifi a   jiné akty, vyžadující   efekty, nelze moc co nahonit   na větší kvalitě obsahu   filmu. Nepomůže snad ani   dramatická hudba. Je   otázkou, kdo tento job   dohodil Williamovi, či zda-li   se k němu uhnal sám, za což   se musí nenávidět...   navštívenost v kinech   vysoká, avšak očekávání   sraženo sekáčkem na maso,   troufám si - tímhle si   pošpinil své jméno...
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.12.2018
Možná se to mělo jmenovat   zamilovaný gangster.
Chlapík co se vrací z   vězení se už nechce zapojit   do ničeho nekalého a tak si   najde práci v roli bodyguarda   u filmové hvězdy. Musí se   však vyrovnat z minulostí a   to mu je ve finále   osudné.
Myslím si že   v hlavní roli se Segalem by   byl konec jinačí :D
Hesiona
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Jordan
Dala jsem sedm z deseti, ale   jen kvůli Thewlisovi. Bez   jeho nevypočitatelného   Jordana a závěrečné scény   filmu by to celé stálo za...   starou bačkoru.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.2.2014
Docela obstojná gangsterka   až na to že to chvílemi   bylo až moc do romantiky a   málo akčních scén,mrtvol   bylo docela dost a dobré   herecké obsazení,nechalo se   na to koukat.
Peykka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2011
Podle ukázek se film zdál   rozhodně lepší. Čekala   jsem víc propracovanější   děj, přišlo mi, že se   táhnul do pozadí a chvílemi   nebyla vůbec podstatná   dějová linie. Lepší   akční scény na gangsterku   by to chtělo. Konec byl   nedomyšlený, rychle uťatý.   Ani Colin Farrell to   nezachránil, jeho herecký   výkon totálně selhal, Keira   to samé, nic převratného to   opravdu nebylo.
mischel251
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.6.2011
Ja ani neviem ako okomentovať   tento film lebo akože on mal   ochraňovať tú   herečku(Keiru)ale skoro celý   film o nom a o jeho práci s   gangstrami ku ktorej sa   vlastne nechcel vrátiť...ale   opäť do nej chtiac nechtiac   vhupol...o to väčšie   prekvapenie je záver filmu.
blondataXena
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.2.2014
Děkuji, že existují   komentáře, protože už jsem   odkoukala polovinu filmu a   zdál se mi dobrý, nemyslím   si, že by byly výkony   špatné, ani děj mi   nepřipadá nijak   útržkovitý, jen mne napadlo   si přečíst komentáře   (dělám to u filmů, které   neznám), jestli to nekončí   špatně. A zde byl   komentář, že ano a nevidím   proč by si to uživatel   vymýšlel - takže s   lítostí přepnu dostatečně   dlouho před koncem na jiný   program - ještě si počkám   na obnažování té   vychrtliny (nesnáším   anorektičky - kdyby se radši   ta slepice pořádně   najedla!!!) Navíc jsem se na   ČSFD dočetla i dokonce kdo   ho zabije a o to je to ještě   debilnější.
Takže   pět hvězdiček dolů za   jeden z nejdebilnějších   konců (místo aby toho hajzla   zastřelil on, zastřelí on   jeho)a tu vychrtlinu (ať se   alespoň nesvlíká, jinak to   není tak špatná herečka -   moje averze je jen   vizuální)).
No, už   jsem jí viděla v   nátělníku a to mi stačí.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.10.2014
Chápem, je šesť hodín ráno
Zo začiatku to bolo   obstojné, človek myslel, že   sa bude riešiť problematika   paparazzov, nápravu   hriešnika či zložitý   život hereckej superhviezdy.   Bolo všetko ok, ale keď   prišiel ten teplý mafián,   zmenilo sa to na trápnu   gangsterku, ktoré moc   nemusím, a vlastne v miš   maš, no tvorcovia fakt   nevedeli ako ďalej. Tie body   sú za sympatického Colina,   ktorý vie hrať, to sa musí   nechať a trochu vyšinutého   huliča Jordana. Inak pôvodne   som myslel, že film bude   uplne o niečom inom
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.7.2012
Svět filmu si se mnou   škaredě zahrává aneb snaha   o prolomení smolných   výběrů posledních dnů   vyšla, mírně řečeno,   opět naprázdno, neboť už   hodně dlouho jsem neviděla   tak zbytečný a   roztříštěný film, který   nefunguje v žádné ze svých   linií, každou scénu, obraz   i charakter jen nakousne a už   si to pádí bezhlavě dál,   vstříc dalšímu   znemožnění. Zklamání se   nevyhnulo ani esu v rukávu s   podobou Colina Farrella,   který působil dojmem, že   sám nerozumí, co se to tam,   k čertu, děje, David Thewlis   posloužil jen jako rádoby   zábavná figurka, Anna Friel   musela mít ještě i na   premiéře tak dvě promile v   krvi, aby jí bylo jedno, že   nemá co hrát a Keira   Knightley je na nejlepší   cestě k tomu, abych se   snímkům s její účastí   vyhýbala obloukem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28210minih28210Astronautova žena (1999) 
The Astronaut's Wife n
minih28272minih28272Matrix Reloaded (2003) 
The Matrix Reloaded n
minih23650minih23650Zatímco jsi spal (1995) 
While You Were Sleeping n
minih35804minih35804Můj soused zabiják 2 (2003) 
The Whole Ten Yards n
minih67854minih67854Zkrat (2012) 
Haywire n
minih146283minih146283Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 
Collateral Beauty n
minih8622minih8622Hra (1997) 
The Game n
minih64991minih64991Twelve (2010) 
Twelve n
minih35824minih35824Identita (2003) 
Identity n
minih75273minih75273Fertile Ground (2010) 
Fertile Ground n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.1 % (114)
9   - curil
8   - cicis
4   - Lienocka22
6   - PORTER
4   - volam.sa.p
2   - mat.ilda
7   - zuzana.shi
7   - emons
7   - collen
3   - ponorka.ba
6   - Zimmy871
8   - bobo336
6   - Kycky
7   - Krupe
3   - Sanchez
6   - Peykka
7   - olgab
6   - terka69
8   - Ferry76
8   - kockak1

TV Program

ČT1 - Gejzír (2014) [TV pořad]

21:55 - 22:24

23 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Konspirace 89

21:55 - 22:50

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:35 - 22:25

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - MARTA

21:45 - 22:45

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158906
Osobností: 651212
Fotografií: 609117
Plakátů: 290112
Obsahů a biografií: 146124

Poslední komentáře

The Beach Bum (2019)

The Beach Bum
Tak možná zhulenejm se to   líbí ale já to střízlivý   dal až do konce ale už nikdy   více. Pro mě nic   zajímavého a zábavného.

Autor: wena | Hodnocení: 2 / 10

Terminátor: Temný osud (2019)

Navrat ke klasice, uzasny podpis Olivera Stonea

Terminátor: Temný osud
Uz chapu, jak obrovskou musel   trpet Stone frustraci, kdyz   jeho uzasneho Terminatora   totalne zmatlali v dalsich   dilech 3 a vis. Z hrdiny více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Princip slasti - 6. díl (2019) [...

Princip slasti - 6. díl
Seriál se víc noří do   temnoty, ale zároveň opět v   takovém ospalém hávu, sice   napětí přituhuje, ale jaksi   tomu chybí od začátku   větší grády.

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Jiný život (2019) [TV seriál]

Promrhaný potenciál

Jiný život
Jen těžko se mi hledají   slova která by dokázala   vystihnout tento počin. V   polovině série jsem měl   jasno, paskvil, druhá půlka   to více >

Autor: Paparazzi | Hodnocení: 3 / 10

Little Italy (2018)

Little Italy
S "kuchařskými" filmy se   roztrhl pytel, zřejmě na   základě úspěchu   televizních pořadů o   vaření. Little Italy je   pohodový a úsměvný více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.062/0.048