reklama
 
ohodnotit

Lolinka a knírač [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
49 minut
„Veselá pohádka o princezně na vdávání, roztomilé kouzelnici a jejím povedeném pomocníkovi.“

Celkové hodnocení filmu Lolinka a knírač

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.8.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.1.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.7.2009
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.1.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.3.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2012
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.9.2013
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2016
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.3.2009
kyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih79236minih7923650 tablet (2006) 
Fifty Pills n
minih68033minih68033Údolí stínů (2009) 
La valle delle ombre n
minih58809minih58809V srdci bouře: Churchill ve válce (2009) [TV film] 
Into the Storm n
minih5981minih5981Dekalog X. (1988) [TV film] 
Dekalog, dziesiec n
minih26634minih26634Fádní odpoledne (1964) 
Fádní odpoledne n
minih65075minih65075Manažeři (2010) 
The Company Men n
minih147069minih147069Ptačí teror (2016) 
Terror Birds n
minih42369minih42369Pomsta bratra (2003) 
I'll Sleep When I'm Dead n
minih33741minih33741Ilja Muromec (1956) 
Илья Муромец n
minih36427minih36427Ranč U Zelené sedmy II (2000) [TV seriál] 
Ranč U Zelené sedmy II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.6 % (14)
3   - SvoKar
6   - curil
3   - hvezdyn
1   - M.A.G.
4   - petrusmev
6   - Faye
3   - fred.appl
10 - dederon
5   - Persefonia
6   - rosta12
5   - Divacek
5   - Pauleto
1   - Kloby
3   - kyka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152313
Osobností: 636452
Fotografií: 578236
Plakátů: 275630
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.291/0.25